Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 28. září 2010 ve 21:02® Piranha
Piranha

majkyss> Na parkovistu u penny na strekove.Rano na 6tou, idealni stav.

Úterý 28. září 2010 ve 21:01® Piranha
Piranha

majkyss> jo ten je super, na tom jsem jezdil jednou na Labi.Klouze po vode uplne sam, zadna namaha.Tak muzem razit na piskovnu na okyše.Vzal bych ti jeden mušák at se taky trochu pobavim a zasmeju :-)) :-))

Úterý 28. září 2010 ve 20:58® Piranha
Piranha

majkyss> aspon to.Ja bych stejne sel z belly boatu, ale stařec ULPA ma strach o prdelni diru a nasledne hemeroidy tak chce dámička lodičku :-P Neco bych spachal o vikendu.Ja pojedu kazdopadne.

Úterý 28. září 2010 ve 20:51® Piranha
Piranha

majkyss> na piskovne se da dobre chytat i kdyz je na labi dvojka stupen.Mozna to je i lepsi diky vetsi vode.

Úterý 28. září 2010 ve 20:50® Piranha
Piranha

majkyss> clun mam taky, my chcem lod.Takovou kterou nemusis nafouknout :-) A nebo nejakou nafukovaci, ale typu Zodiac.Pevnou stabilni kde se da chytat ve stoje.

Úterý 28. září 2010 ve 20:16® Piranha
Piranha

ULPA> sezen lod a jedem.Na pristi rok si beru asi celosvazovku a budu jezdit na Karlovarsko.Sva­tava, Teplá a tak.Po tech povodnich je tu pekny hovno a potrva to dva roky nez se to da do kupy.

Úterý 28. září 2010 v 18:59® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

stopař> tak to je dobre, tak at neprijdou sesuvy :-)) :-))

Úterý 28. září 2010 v 18:58® Piranha
Piranha

ULPA>mi jsme breceli ze ma Jizera na nasem touzivym 25q a ze nebudem moc brodit.Koukni na stavy, mela 311q :-)) ) to je na nymfu tipu cihla :-)) To musel bejt dobrej fičák.To je vic jak 20× tolik, nez co jsme byli mi.

Pondělí 27. září 2010 ve 20:56® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

stopař> Stando modlim se za tebe.Jak tak koukamna ty predpovedi a to, co tam zase je, tak mi neni moc dobre.Snad to rychle spadne dolu a uz bude klid.

Pondělí 27. září 2010 ve 20:46® Piranha
Piranha

Tak bílinkou se nam v Trmicich prohani skoro 30 q :-x tak to uz neni na chytani no :-))

Pondělí 27. září 2010 ve 20:41® Piranha
Piranha

filip111> rozebral jsem ho a zjistil korozi na kovovem ramecku displeje.Tak jsem to osuroval a jde.On totiz nesel vubec.Pak zacal blikat a ted co jsem to rozhodil zase jde.Ja to vemu a poslu to do koše asi a bude klid.

Pondělí 27. září 2010 ve 20:22® Piranha
Piranha

filip111> Filipe co to je kdyz zacne na digi fotaku blikat displej.Je v prdeli to vim, ale zajimalo by mne, co to muze tak naraz zpusobit.Protoze vlhku vystavejen nebyl a mam za to, ze asi deti s tim mozna bouchly.Muze to byt nejaky kontakt?Diky.

Pondělí 27. září 2010 ve 20:02® Piranha
Piranha

majkyss> ryby v prdeli, teda aspon to, co tam zustalo po prvnich povodnich.

Pondělí 27. září 2010 ve 20:00® Piranha
Piranha

majkyss> :-)) tak tak.To je zase pakarna, uz mam zase deprese z ty vody :-((

Pondělí 27. září 2010 v 18:06® Piranha
Piranha

Tuhle jsem vytahl Monastra na ples, aby si taky uzil spolecenskyho vyziti a kdyz stal frontu na satnu, tak se podivejte co ten muskarskej uchyl udelal. Co lidi pro muskareni neudelaj :-)) :-))

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img37988.jpg
Neděle 26. září 2010 ve 13:02® Piranha
Piranha

ULPA> Nisa ma zase 1. stupen.Jeste jim neuschly teplaky a zase se to tam sere.Kamenice ma uz zas metr a to je kousek k 1. stupni.A ji­zera zas 28q. To bude zase stat za hovno, chtelo by i labe malutko vejs o par cenťánku.

Neděle 26. září 2010 ve 12:54® Piranha
Piranha

ULPA> Jinak jsem koukal kam az se muze na te Jizere co jezdime a na povolence byl oznacen konec useku jez.Tak jsem koukal a opravdu je tam.Od soutoku co mame auto jsou to dva kilometry jeste nahodu a vypada to docela zajimave. Co tam jet jeste v rijnu.Toho 16. A pak bych jel jeste ke konci listopadu.

Neděle 26. září 2010 ve 12:47® Piranha
Piranha

ULPA> jj koukal jsem, ja byl v ten patek.Nakonec jsem teda jel, ale pekna bida.Skoro za tmy to pak neskutecne zbiralo, ale to uz jsem sel k autu.Bylo slyset mlaskani a i ryby skakaly nad vody jak pominuty. Jeste tam pujdu jednou, ale tam jak jsme se bavili, ja byl jako vzdycky a bylo to strasne slaby a malo vody, treba se to ted malinko zlepsi.

PS: klacek jsem uz střelil :-)

Neděle 26. září 2010 v 11:37® Piranha
Piranha

majkyss> na MRKu maj v akci nejaky dejchace + boty gratis za 5999,–- coz je supr cena.Dejchace znamena prodysne, ktere odvadej z pod dejchacu paru, ale jsou nepromokave, tedy dejchaj.Je to gore-tex material.Momentalne neni na trhu nic lepsiho i kdyz jsem uz slysel o nejakem novejsim materialu, ktery se pouziva v NASA :-) ale to je jeste daleko.

Neděle 26. září 2010 v 10:52® Piranha
Piranha

Cormoran, Mara> pekny fotky, je videt ze jste si to uzivali.Cormoš ty vole vypadas jak hřib na vode z dalky.