Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 26. září 2010 v 10:47® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
olda> pravda pravda, piskovna je na boutovani super a okysu je tam jak sr..k.
- Sobota 25. září 2010 v 19:41® Piranha
Guten Abend, křivošky.Jak jste si dovolili se hadat beze mne.To byla zase sichta. Kdo se mi sere do rajonu, tady prudim jenom ja a nikdo jinej
Kéris, neco pravdy na tom co rikas je, ale pokud se ti to tu teda nezamlouva, tak radeji pozoruj dal z toho mostu.Ja asi vim kdo ses.
Hej a bacha na Maňouse, ten je vetsi vo hlavu nez futra a do nich se i jen tak tak vejde.Videl jsi tu fotku s tim okounem, ten mel 40 a podivej jak je malinkej v tech tlapach
- Pátek 24. září 2010 ve 14:02® Piranha
1Mara> tobe by se nelibilo chodit lapat fišle a jeste za to dostavat prachy? Jen je v tom jeden hacek.U tebe.By si pošel hlady do tejdne
- Čtvrtek 23. září 2010 ve 20:32® Piranha
olda> ahaaaaaaa tak o to mi slo.Kalhoty co maji dole misto boty ponozku, nepromokavou a tou vlezes do boty .No neco jako gore-texovy dejchace tam mas taky kalhoty a dole ponozku akurat to je za 8 pápů.
- Čtvrtek 23. září 2010 ve 20:00® Piranha
mannice> mimochodem nedavno jsem si na tebe vzpomel, ale to az na icq
- Čtvrtek 23. září 2010 ve 20:00® Piranha
mannice> ptal ses kam zitra na ryby v UL a TP, tak jsem ti odpovedel.Kdyz znas reviry v UL a TP tak na ne jdi a nemusis se ptat ja myslel ze chces neco noveho, tak mi to vyznelo.A pak najednou odbocis o 70km dal na druhou stranu
- Čtvrtek 23. září 2010 v 19:49® Piranha
mannice> ty vole ty se ptas na UL a TP a ted najednou CL.Bez na Labe.
- Čtvrtek 23. září 2010 v 19:46® Piranha
mannice>ČSM, Mstišov velkej.Anebo Všechlapy.
Tento příspěvek byl editován 23.9.2010 19:47:18 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 23. září 2010 v 19:03® Piranha
olda> Ale jak to máš.Nechapu.Ty z lidlu to byly prsacky?A jak jsi se dostal do tech bot, vzdyt boty uz maj ne.
- Čtvrtek 23. září 2010 v 18:42® Piranha
olda> Ja jen ze jsem si vsiml ze stojis ve vode jednou nohou a mas boty, ktere jsou dost podobne botam urcenym k brozeni a ze mas dejcháče prsacky.
- Čtvrtek 23. září 2010 v 18:19® Piranha
olda> muzu mit malej dotaz?Ty mas na sobe prsacky?Myslim na te fotce.Neboj na nic nenarazim, jen bych se te pak jeste na neco zeptal.
Tento příspěvek byl editován 23.9.2010 18:19:30 uživatelem Piranha. - Středa 22. září 2010 ve 20:59® Piranha
- Diskuze: Muškaření
majkyss> Ja su sice z Usti ale na ten kraj chodim mušit.Vid Stopařu.
- Středa 22. září 2010 ve 20:57® Piranha
olda>
jsem malem poprsklal klavesnici a monitor taky.To je imič ten rihlík
Zkus priste slovenskej tocenej, abych mel lepsi meritko. Samozrejme je to prdel, dostal jsi me.
- Středa 22. září 2010 v 19:16® Piranha
vladah> Knež Oldrich o Postoloprtoch jedjéše, stáše, že když krze jednu ves jedjéše uzře, že sedlská deuka, naha, bez rukávko růcho práše. Sedlka velmi krásná bjéše, přitom stydlivá bjejéše.
A dejte mi uz pokoj, mam zizen jak tram, za hodku budu zase tady
- Středa 22. září 2010 v 19:14® Piranha
vladah> Jeste nez odejdu na pivko ti napisu staroceský text, ktery mi utkvel v hlave a zustane tam do meho skonani.
- Středa 22. září 2010 v 19:13® Piranha
vladah> promin příteli ale pravem.
- Středa 22. září 2010 v 19:10® Piranha
vladah> stejny vole.Co pak mluvis jinak?Vyjmenovany slova se skoro nezmenila, az na par slov, kdy se pouzivala koncovka ti, býti, bydleti nazývati se a tak.Jinak valka s tim nema nic spolecnyho.Nas jazyk je tvrdy jako ruska demokracie
Tento příspěvek byl editován 22.9.2010 19:11:09 uživatelem Piranha. - Středa 22. září 2010 v 19:05® Piranha
vladah> Prave ze ne.Jen at se zkusej frantíci, anglani či germani naucit nas jazyk guru, posvatny jazik slovanu a pravekou hlaholici, pochopit um mista cejno, teda mistra Husa a budu se podrizovat.
- Středa 22. září 2010 v 18:59® Piranha
BlueShark> tuhle jsem sedel s kamosem z nemecka v hospode a on ma dceru cesko nemku.V Pirny je CZ/DE skola a ona chodi do ceskeho useku, vole, tam maj i znamku 6 a z cestiny ji mela
proste radeji mluvi a pise nemecky, proto, ze je to pro ni lehci.Jak rika Klaus, vzdit ani cesi tu cestinu sami poradne neumite
a ma pravu, vid Vlado
- Středa 22. září 2010 v 18:55® Piranha
vladah> zajimavi a nepsal si tam Y že to byli tvrdá slova?
Zajímavé a nepsal jsi tam Y proto, že to byla tvrdá slova?
Vidis a vyvarujes se dilema s Y a I, staci psat spisovne