Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 22. září 2010 v 18:49® Piranha
Piranha

vladah> jj ale ne za kazdym slovem :-)) Pamatuji si, ze jsem tehda delal myslim ze v 5. tride zš. takovej malej experiment. Zkusil jsem pri diktatu psat jen Y.Samozrejme tam, kde to bilo do oci, jako ,,mami,, ,,tati,, tak jsem psal I.No a jak to dopadlo? Myslel jsem si, ze to jsou takovy špeky na Y a nakonec z toho byla pro zmenu krasna kulata KULE :-))

Středa 22. září 2010 v 18:42® Piranha
Piranha

vladah> jen ne na zadnou uredni listinu vole.

Středa 22. září 2010 v 18:34® Piranha
Piranha

BlueShark> mam nekde vizitku.Od zdymadel.Tam mne strasne tehda sklamal.Ale neresim

Středa 22. září 2010 v 18:34® Piranha
Piranha

vladah> ty vole litat po amazonce v kratasech, cucat sobe, nebo kamaradovi jed z haxny, uskakovat šípům domorodcum, potit se ve vedru a pri malarii a pak konecne chytat rybu co mi uhryzne skoro hnatu?To se rači budu doma na chytej hadat se Šimšálou a bude mi líp :-)) :-)) :-)) :-)) :-)) Mara promine.

Středa 22. září 2010 v 18:31® Piranha
Piranha

Ono by to mozna cloveka omrzelo.Jit na ryby s cajkem, kterej mi zacvakaj, kterej menim kazdou chvili kvuli reklame a tak.Neni nad to si jit poprve zachytat s prutem, na kterej si clovek rok setril a chytit hovno.To ma pak clovek takovou chut a nutkani jit na ryby, jen aby na ten klacek neco konecne chytil, nebo navijak.Kazdej asi zna ten pocit.Ja si myslim ze by mne to netesilo dostat klacek zadarmo, nez jako bych si na nej vypotil prachy sam.

Středa 22. září 2010 v 18:27® Piranha
Piranha

vladah> :-)) neee radsi ne nic nevysvetluj.

Středa 22. září 2010 v 18:26® Piranha
Piranha

vladah> proc poslance, co s tim ma spolecnyho.Proc by mne platil.Vysvetli.

Středa 22. září 2010 v 18:24® Piranha
Piranha

BlueShark> nech bejt, taky uz jsem premyslel, spis se teda trapil jak rybarinu zmenit v zamestnani.Marne :-)) Ja tomu rikam americkej sen. Chodit na ryby a byt za to dobre placen.

Tento příspěvek byl editován 22.9.2010 18:24:50 uživatelem Piranha.
Středa 22. září 2010 v 17:30® Piranha
Piranha

BlueShark> fakt jo.Tak to je skvost.Mozna to ma dneska dost dobrou zberatelskou hodnotu.

Středa 22. září 2010 v 17:23® Piranha
Piranha

Dneska mne v globusu rozbili totalne IGRAčci.Ty vole zlatej bolsevik.Dneska za panacka hasice s autickem vysolim 300 :-)) Malinko jsem se zasnil u toho.

Středa 22. září 2010 v 17:18® Piranha
Piranha

filip111> Ten je sikovnej myslim, ze to prodava jeho zena takova korpulentni.On se venuje sadrokartonum ted.Ale je docela drahej.Kuku si beru v praci, cistime s ni extrudery na barvu tak ji tam je po tunach.Pak je jeste dobrej ve Stebne od rybniku smerem na Suchou jsou taky krmiva a ma tam i primo pro ryby.

Středa 22. září 2010 v 17:15® Piranha
Piranha

BlueShark> Aha,OK.Ja jen, kdyz jezdis do Decina a do Duchcova, tak ze jsi mohl zkusit provlacet tu stranu naproti. By me zajimalo jak to tam jde s vlackou, nikdy jsem tam nebyl.

Středa 22. září 2010 ve 4:30® Piranha
Piranha

BlueShark> čeho neni treba, co mas na mysli.

Úterý 21. září 2010 ve 20:45® Piranha
Piranha

ULPA> ok aspon mi hodis domu ryby :-) Jeste se ozvu.

Jo a nezapomen na mne prasknout jeste jak se zabruslil z toho mega šutru do vody.Ty vole to byla malem moje smrt.V jedny ruce klacek druhou sem se drzel šutru, vody po prsa a dno nikde .-)) :-)) tak sem to lajsnul a pustil se.No a chybelo jen asi 10cm. No ten model nize na fotce se mohl posrat smichy.Holt mi nepralo, ale priste, to bude jina.

Úterý 21. září 2010 ve 20:41® Piranha
Piranha

ULPA> ani jsi mi nepochvalil novy auticko co vas tam dovezlo :-P

Úterý 21. září 2010 ve 20:40® Piranha
Piranha

BlueShark> nad mercedesem jsem jeste nebyl, ale zkus to naproti.Jsou tam pekny hrázky a okna.

Úterý 21. září 2010 ve 20:37® Piranha
Piranha

ULPA>patek bych mel mit volnej.Tak dame tu stone river.Budes mit volno?

Tento příspěvek byl editován 21.9.2010 20:37:47 uživatelem Piranha.
Úterý 21. září 2010 ve 20:35® Piranha
Piranha

ULPA> kecko, to byla jen zaminka abych si koupil novej. Mimochodem, uz smrdi na aukru :-P

Úterý 21. září 2010 ve 20:19® Piranha
Piranha

Tak takhle si chodi monaster 150 km od domova.No je to prostě prach obycejnek křupan.A ty ponozky presunuty pres teplaky to je opravdu excelentni vohoz.

Tento příspěvek byl editován 21.9.2010 20:20:02 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img37810.jpg
Úterý 21. září 2010 ve 20:19® Piranha
Piranha

.

Tento příspěvek byl editován 21.9.2010 20:20:54 uživatelem Piranha.