Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 21. září 2010 v 19:25® Piranha
Piranha

Tak jako vcera akurad tloustici kousek povyrostli.Jinak opet pruhovanej póvl :-)) jsou to hezky rybky.

Úterý 21. září 2010 v 17:12® Piranha
Piranha

Jdu prohnat pruhy, kdo jde se mnou.

:-)) :-)) To byl vtip.

Úterý 21. září 2010 ve 4:40® Piranha
Piranha

Vono to maslo to vytahne :-)) :-)) :-)) :-))

Tento příspěvek byl editován 21.9.2010 04:41:01 uživatelem Piranha.
Úterý 21. září 2010 ve 4:40® Piranha
Piranha

laifik> masarko rika jen ten kdo, ryby neji. Ba ne, je to etika a predstavit si masare je na kazdym z nas. Pro mne je masar ten, co bere co chytne a obcas i prekroci řád jen kvuli tomu, aby tu rybu mel doma.

Olda> to byl hlavni duvod proc jsem ty ryby vzal.Chci to povalet v hube zda to neni nejak cejtit.Ale okoun je ryba ciste vody, tak bych zase tak nesilel. Podivej na labe a rtut.Nedavno to merili a 100× prekrocen mnozstvi.Ta mapka je taky 4 roky stara.

A mimochodem :-) kdo rika, ze jsem je chytil na bele, to ze napisu Bilina tak to neznamena ze jsem mluvil pravdu :-))

Tento příspěvek byl editován 21.9.2010 04:44:26 uživatelem Piranha.
Pondělí 20. září 2010 ve 20:24® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Ted pred chvili | Revír: Bílina | Způsob lovu: Muškaření

Tak jsem byl na hodinku a pul pohazet chlupaty hacky a docela jsem si pekne zachytal.Ven slo 30 okounu a zhruba tolik tloustu cca 30cm Vse na mikro luru krvave rude barvy a ruzoveho goldika na 10ce hacku.

No a ze jsem uz dlouho nemlaskal, tak jsem pozval domu 4 pruhaky na maslíčko, sice zadní obri ale tim lip.9-)

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img37797.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pondělí 20. září 2010 ve 20:16® Piranha
    Piranha

Tak jsem byl jen tak na chvilku zamusit na Biline.Vedel jsem ze si pekne zachytam jako vzdy na svem flicku a tusil jsem i ty okyše.Na lurku jich bylo bez jednoho 30, ale nejdriv jsem si hral s tloutema okolo 30cm, byla to parada.Jak padl soumrak, vytahli plevelníci drancovat brehy, tak jsem nejaky pozval na maslovou koupel :-)) Vse na ruzovou zlatohlavkou nymfu a krvave rudou mikro luru.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img37796.jpg
    Neděle 19. září 2010 v 17:44® Piranha
    Piranha

cormoran> ty jsi byl na Žebru? :-)

Neděle 19. září 2010 v 16:53® Piranha
    Piranha

Je, kral jerků co se nevejdo do prsacek :-))

Neděle 19. září 2010 v 16:17® Piranha
    Piranha

BlueShark> no to neni ani tak o vymysleni musek jak o napodobeni jiz existujiciho hmyzu, samozrejme ze se vymysli ruzne silene vzory, ale pro mne je spis dulezity napodobit hmyz a maximalne si hrat s barvami.

Neděle 19. září 2010 v 15:49® Piranha
    Piranha

BlueShark> pro mne je muskareni predevsim rybareni na umely musky, stání v rece po kolena a muskareni.Vazani beru jako pribuzne ale samostatne odveti.Letos jsem mel v planu chytat na musku a feederovat 50:50 ale jak tak koukam, vede zatim muskareni.Proste mi dava vic a hlavne vic dobrych pocitu.Nesedim na prdeli, projdu se v pridode nasaju ji a porad je co delat a neni nic stejnyho.

Neděle 19. září 2010 v 15:22® Piranha
    Piranha

BlueShark> On to ovladal, ale tak aby mu to stacilo, ale s tim by asi moc neuspel.Ucit se musi clovek porad a porad je co.Sam se to taky porad ucim :-) Jen na tom vazani by mel Pepík zapracovat.Je to velika uspora kyz si navazuju musky sam.Dnes uz bych nedal 22 korun za musku, to si ji za 5 navazu sam.

Neděle 19. září 2010 ve 14:45® Piranha
    Piranha

pipa> jj ty posnidal vtipnou kasi

Neděle 19. září 2010 ve 14:37® Piranha
    Piranha

BlueShark> monaster dobrej, uci se.

Neděle 19. září 2010 ve 14:28® Piranha
    Piranha

BlueShark> dyt sem davam houby ne, ty je sem taky davas. Ryby ted uz nefotim, roburuv fotak kleknul, no jsem s tim i dost pocital, kdyz jsem to koupil.Hol musim uskudlit na novej no.ULPA neco fotil a nervim zda Monaster vcera taky.Ale bylo pekne az na jeden zadrhel co se mi stal :-))

Neděle 19. září 2010 ve 12:56® Piranha
    Piranha

BlueShark> jj ja letos nebyl na houbach teda pokud nepocitam obcasne odskoceni od auta do pangejtu a 10minut v lese, tak jsem nebyl.

Jinak jak jsem tak vcera pozoroval Monastera s musakem, musim uznat, ze uz si vede s klackem celkem dobre.I kdyz se mu nepovedlo si sahnout na rybu par jich na prutu mel a uz to obstojne drzi v ruce. Chtelo by to aby to, aby to poradne bralo a tahal ryby to je nejlepsi jak poznat zabery a dobre si to vosahat.

Tento příspěvek byl editován 19.9.2010 12:57:47 uživatelem Piranha.
    Neděle 19. září 2010 ve 12:30® Piranha
    Piranha

BlueShark> tata byl s brachou v doksech a nasli to rychle docela.

Neděle 19. září 2010 ve 12:14® Piranha
    Piranha

pipa> otcovo.

Neděle 19. září 2010 ve 12:09® Piranha
    Piranha

Dobra rybarina.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img37709.jpg
    Neděle 19. září 2010 v 9:13® Piranha
    Piranha

ULPA> ja taky nejedu je pekne budu s detma dneska.Mozna si uklidim vazarnu a udelam grunt ve vercajku.

Neděle 19. září 2010 v 8:50® Piranha
    Piranha

Luda> Nazdar křiváku, jo jde to ale mohlo by bejt lip.