Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 21. září 2010 v 19:25® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Tak jako vcera akurad tloustici kousek povyrostli.Jinak opet pruhovanej póvl
jsou to hezky rybky.
- Úterý 21. září 2010 v 17:12® Piranha
Jdu prohnat pruhy, kdo jde se mnou.
To byl vtip.
- Úterý 21. září 2010 ve 4:40® Piranha
Vono to maslo to vytahne
Tento příspěvek byl editován 21.9.2010 04:41:01 uživatelem Piranha. - Úterý 21. září 2010 ve 4:40® Piranha
laifik> masarko rika jen ten kdo, ryby neji. Ba ne, je to etika a predstavit si masare je na kazdym z nas. Pro mne je masar ten, co bere co chytne a obcas i prekroci řád jen kvuli tomu, aby tu rybu mel doma.
Olda> to byl hlavni duvod proc jsem ty ryby vzal.Chci to povalet v hube zda to neni nejak cejtit.Ale okoun je ryba ciste vody, tak bych zase tak nesilel. Podivej na labe a rtut.Nedavno to merili a 100× prekrocen mnozstvi.Ta mapka je taky 4 roky stara.
A mimochodem
Tento příspěvek byl editován 21.9.2010 04:44:26 uživatelem Piranha.kdo rika, ze jsem je chytil na bele, to ze napisu Bilina tak to neznamena ze jsem mluvil pravdu
- Pondělí 20. září 2010 ve 20:24® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Ted pred chvili | Revír: Bílina | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem byl na hodinku a pul pohazet chlupaty hacky a docela jsem si pekne zachytal.Ven slo 30 okounu a zhruba tolik tloustu cca 30cm Vse na mikro luru krvave rude barvy a ruzoveho goldika na 10ce hacku.
No a ze jsem uz dlouho nemlaskal, tak jsem pozval domu 4 pruhaky na maslíčko, sice zadní obri ale tim lip.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pondělí 20. září 2010 ve 20:16® Piranha
Tak jsem byl jen tak na chvilku zamusit na Biline.Vedel jsem ze si pekne zachytam jako vzdy na svem flicku a tusil jsem i ty okyše.Na lurku jich bylo bez jednoho 30, ale nejdriv jsem si hral s tloutema okolo 30cm, byla to parada.Jak padl soumrak, vytahli plevelníci drancovat brehy, tak jsem nejaky pozval na maslovou koupel
Vse na ruzovou zlatohlavkou nymfu a krvave rudou mikro luru.
- Neděle 19. září 2010 v 17:44® Piranha
cormoran> ty jsi byl na Žebru?
- Neděle 19. září 2010 v 16:53® Piranha
Je, kral jerků co se nevejdo do prsacek
- Neděle 19. září 2010 v 16:17® Piranha
BlueShark> no to neni ani tak o vymysleni musek jak o napodobeni jiz existujiciho hmyzu, samozrejme ze se vymysli ruzne silene vzory, ale pro mne je spis dulezity napodobit hmyz a maximalne si hrat s barvami.
- Neděle 19. září 2010 v 15:49® Piranha
BlueShark> pro mne je muskareni predevsim rybareni na umely musky, stání v rece po kolena a muskareni.Vazani beru jako pribuzne ale samostatne odveti.Letos jsem mel v planu chytat na musku a feederovat 50:50 ale jak tak koukam, vede zatim muskareni.Proste mi dava vic a hlavne vic dobrych pocitu.Nesedim na prdeli, projdu se v pridode nasaju ji a porad je co delat a neni nic stejnyho.
- Neděle 19. září 2010 v 15:22® Piranha
BlueShark> On to ovladal, ale tak aby mu to stacilo, ale s tim by asi moc neuspel.Ucit se musi clovek porad a porad je co.Sam se to taky porad ucim
Jen na tom vazani by mel Pepík zapracovat.Je to velika uspora kyz si navazuju musky sam.Dnes uz bych nedal 22 korun za musku, to si ji za 5 navazu sam.
- Neděle 19. září 2010 ve 14:45® Piranha
pipa> jj ty posnidal vtipnou kasi
- Neděle 19. září 2010 ve 14:37® Piranha
BlueShark> monaster dobrej, uci se.
- Neděle 19. září 2010 ve 14:28® Piranha
BlueShark> dyt sem davam houby ne, ty je sem taky davas. Ryby ted uz nefotim, roburuv fotak kleknul, no jsem s tim i dost pocital, kdyz jsem to koupil.Hol musim uskudlit na novej no.ULPA neco fotil a nervim zda Monaster vcera taky.Ale bylo pekne az na jeden zadrhel co se mi stal
- Neděle 19. září 2010 ve 12:56® Piranha
BlueShark> jj ja letos nebyl na houbach teda pokud nepocitam obcasne odskoceni od auta do pangejtu a 10minut v lese, tak jsem nebyl.
Jinak jak jsem tak vcera pozoroval Monastera s musakem, musim uznat, ze uz si vede s klackem celkem dobre.I kdyz se mu nepovedlo si sahnout na rybu par jich na prutu mel a uz to obstojne drzi v ruce. Chtelo by to aby to, aby to poradne bralo a tahal ryby to je nejlepsi jak poznat zabery a dobre si to vosahat.
Tento příspěvek byl editován 19.9.2010 12:57:47 uživatelem Piranha. - Neděle 19. září 2010 ve 12:30® Piranha
BlueShark> tata byl s brachou v doksech a nasli to rychle docela.
- Neděle 19. září 2010 ve 12:14® Piranha
pipa> otcovo.
- Neděle 19. září 2010 ve 12:09® Piranha
Dobra rybarina.
- Neděle 19. září 2010 v 9:13® Piranha
ULPA> ja taky nejedu je pekne budu s detma dneska.Mozna si uklidim vazarnu a udelam grunt ve vercajku.
- Neděle 19. září 2010 v 8:50® Piranha
Luda> Nazdar křiváku, jo jde to ale mohlo by bejt lip.