Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 19. září 2010 v 8:42® Piranha
Piranha

laifik> asi ne, kdyz neporadili poprve.Musis se obratit na jineho a jinam.Hodne zdaru. Zkus si na mapach.cz zadat turistickou mapu a tam jsou popsany rybniky jak se ktery jmenuje.

Sobota 18. září 2010 ve 20:06® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Jizera | Způsob lovu: Muškaření

Tak to se mi jeste nikdy nestalo.Tak ja vul blbej se tesim pres tejden jak si zachytame na Jizere, sleduju stoupajici vodu, pak bedlive sleduju zase jak klesa a kdyz konecne dorazime na misto, ktere sem si tak zamiloval, je krasny den, slunce a vse ma byt jak ma, tak si zacnu navazovat cajk. No jo, ale prut zustal 150 km od braku na chodbe :-)) :-)) :-)) Tlak mam nahore tak, ze sem myslel, ze vybouchnu, vynadal jsem si do vsech pohlavnich organu a pohanil se jak nikdy a vyrazil do cca 50km dalekeho Hobby-G, abych koupil nejakou obyc nahradni vetev. Otevreno meli a tak jsem tedy sehnal nejakou hul na chytani v pětce holt a vyrazili ku rybam.Tim bych chtel i klukum prodavacum podekovat za pomoc a vstricnost a taky za slevicku.Ten klacek neni vubec spatnej na to, ze je béčko, no spis céčko.Na suchou byl super hazel jsem s nim paradne daleky hody a v ruce sedi, neni tezkej ani tlustej jen malinko tuzsi.Nejpreve jsem se ho chtel zbavit, ale nakonec si ho necham na MP a na belly boat. A co se tyce ryb, tak ty malinko nespolupracova­ly.Par Lipanu a nejaky pstrouzky. No a celej ten priblblej den zakoncil cernou teckou partak, kdyz pri vytahovani prutu z auta zlomil svuj klacek.Tak treba to bylo pro mne nejky znameni, ze ten klacek muj zustal doma :-)

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Čtvrtek 16. září 2010 v 11:59® Piranha
    Piranha

ULPA> Monaster> Tak nam to spadlo o krasnych 8q, tak ze pokud bude jako dneska, nebo tam nebude chcat, tak to bude ono. A mam info, ze i duhacci tam jdou a ne ledajací.Ale ja zbrojim na lipaníky.

Středa 15. září 2010 ve 12:59® Piranha
    Piranha

Prasek_2007> no, zatim to je jeste porad jakš takš broditelny, ale na jak dlouho.No do soboty jeste dost casu, tak doufam ze se to bude drzet tak nejak okolo ty 20ky i kdyz 12 je 12 no.

Středa 15. září 2010 v 7:44® Piranha
    Piranha

ULPA> no vypada to pekne na pikaču.To abych sel v patek koupit cervy a futro na Labe :-(( :-(

Úterý 14. září 2010 ve 21:50® Piranha
    Piranha

Prasek_2007> ses hovno zalesak :-)) Kamos byl na nechrankach a rikal, ze byly nacpany jako krava, ze ani nepamatuje tak nahuleny nechranky, tak uz to asi odpoustej.

Úterý 14. září 2010 v 10:56® Piranha
    Piranha

Prasek_2007> spatne, spolecnost v aute mi bude delat komp a freevideo.cz :-)) :-)) Jeeeeeee Prasule ty mas taky napady.Jen abys nedopadl jak Monaster na ohri, kdyz si zapomel spacak a spali jsme pod pristrskem na zemi :-)) rano mel hnaty bily od jinovatky :-)) No jo, ale co by jsi taky od Pepíka ocekaval :-)

Pondělí 13. září 2010 ve 12:43® Piranha
    Piranha

ULPA> 11,3 q a dolu.Pokud nebude do ctvrtka chcat nahore, tak by to mohlo bud vydrzet, bo jit jeste niz.Tak koukej taky namotat nejaky lipanovky.Ja budu muset udelat nejaky monstérovi.

Pondělí 13. září 2010 ve 12:32® Piranha
    Piranha

ULPA> ja muškuju, muškarit budu az to budu umet :-P Jinak uz je to obednany tak treba zitra by to mohlo dojit.

Pondělí 13. září 2010 v 9:10® Piranha
    Piranha

No, vypada to, ze jsem se nemylil, zacinaj pekne tahnout. Kdyz jsem vcera byl muskovat tak se kousek ode mne hazely krasny kusy a vse bylo hooodne nadprumernych velikosti.Tak toho koukejte vyuzit, prvni ryby jdou vzdy matky :-)

Neděle 12. září 2010 v 15:48® Piranha
    Piranha

mannice> Adrenalin jo, ale jak pro koho.On toho potoka pusitl a uz i na videu byo videt jak chvilema to malem nerozdejchal.Proste hovada no.

Tento příspěvek byl editován 12.9.2010 15:48:29 uživatelem Piranha.
    Neděle 12. září 2010 ve 12:03® Piranha
    Piranha

Doporucuju shlednou tyto dva typy.Video zajimavy, ale toho tyranyho potoka je mi lito.Kdyby si ho aspon vzal, ale jinak jako docela prdel :-))

Neděle 12. září 2010 v 10:22® Piranha
    Piranha
    Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Tak dneska opet na chvilku muskarenu na nasi nejvetsi rece.Voda malinko opadla a dalo se brodit i daleko k přelivu. Nejdriv jsem zkousel suchou a na ni pouze jeden bolínek cca 30.Pak jsem nasadil moje nove mini lury, zabrodil k prelivu a zacal chytat okouny. Nejvice mne ale potesila krasna, velika a bojovna ostroretka, dle prutu cca 50, ktera mi vzala luru splavavanou proudem.Krasne mi našponovala lajnu jako statnej duhak :-) Bylo mlhavo, ale teplo a hezky.

Pátek 10. září 2010 ve 22:53® Piranha
      Piranha
      Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Řeka | Způsob lovu: Muškaření

Tak dnes se svym zavodnim partakem zkouska jedne říčky na severu po povodích. Prvni dojem:bordel, ale prirodni jako kameny, kamínky a šutry, vyplavene silnice a smetene mosty.Druhy dojem byl takovy ze diky povodni se dalo dobre chodit po brehu, kazdy kamen co se vyklal byl odnesen. A ryby?Jsou asi v pr…i I kdyz, neco malo se nachytalo.JA 2× potocek cca 20 a jeden duhacek, taky asi tak a Ulpa jden ,,potok,, Ta voda je uplne jina, ma jiny tvar a proste je to videt na prvni phled.Verim ze se to brzy da do poradku diky takovym lidem jako je Herink. Jink jsem byl tak nejak spokojen, byl jsem u vody.

Čtvrtek 9. září 2010 v 19:53® Piranha
        Piranha

Manažerka> to jsi myslel jako tak, ze jsem svině?Za svuj nazor, ktery treba Tobe nebo jinym nesedi?

Čtvrtek 9. září 2010 v 19:45® Piranha
        Piranha

osprey> to jsou ty tvoje feederovy hacky :-P

Čtvrtek 9. září 2010 v 16:23® Piranha
        Piranha

1Mara> ja sem v pohode.Tady je videt ja ma fox oci otevreny a jde kupredu, kdy po letech mysli na nejaky veci, co uz ani sam nevi jak byly a zda vubec. Pripada mi jako by byl malinko nevyrovnany clovek.Ale buh vi co jsi jim tam na tom křivosrazu vo mne mlel za kundoviny, ty taky umis bejt docela spisovatel sci-fi. Uprime receno je mi to fuk a netrapi mne to, neni taky co.

Mno nic, zase jsem se docela pobavil.Mažu vazat na lipánky.Pac a pusu.

Čtvrtek 9. září 2010 v 16:15® Piranha
        Piranha

1Mara> no ty ses, ale nejvetsi krivak a nejen co se tyce rybareni,ale nechci o tom mluvit.Jednou jsi mne na dirkach o neco pozadal a ja ti slibil, ze o tom mluvit nebudu.

Čtvrtek 9. září 2010 v 16:14® Piranha
        Piranha

foks01> neboj hochu on ti taky spadne hrebinek jestli se zmuzes jeste na jednoho potomka.Ono je to malinko slozity s dvema detma a hypotekou na krku.Jo byl to takovej cil chtel jsem si to zkusit to mas pravdu, nestydim se za to a nestydim se ani za to, ze to nevyslo.Bylo toho vic co to pokazilo, nejen zivotni situace,ale taky s nekym musis chytat a zavodeni nestoji love jen jednoho. Ale pokud se snazis mne na tohle nejak polozit nebo zostudit, tak jsem maximalne v klidu.Kolik cilu je nesplnitelnych nebo se nevyplnilo.

Hele a uz mne nebavi zase mlyt zybtecny hovna, mlynek predavam Boruvkovi aby se mohl jeho skokan smat.

Čtvrtek 9. září 2010 v 16:05® Piranha
        Piranha

foks01> ja nepotrebuju nikomu nic nandavat ja si nepotrebuju nic dokazovat uz se mne na to ptal Prasek a ja mu na to odpovedel stejne jako odpovidam ted.Chytam ryby pro sve poteseni ne pro to abych se s nekym dohadoval co a kdo je lepsi. A koukam ze od plevele jsme se dostzali pres K70 zase k plevelu-tobe.