Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 9. září 2010 v 16:02® Piranha
Piranha

foks01> co to placas za kukndoviny, to mi rekni do voci vole tohle a bude to zajimavy ty košte.Vys co polib mi prdel a dej mi pokoj. Ty se nekoukej na scifi vole pak se ti vo tom zda a meles kokotiny.

Čtvrtek 9. září 2010 v 16:00® Piranha
Piranha

vladah> ale tady zase nekdo neumi cist nebo to nedocte cely.Ja nerikam do píče nic takovyho ze si ty ryby kurva nevazim, vy jste jak vyduty hlavy. To ze NAZVU urcity druh ryby plevelnou neznamena kurva, ze si ji nevazim.Myslim si ze muj vztah k rybam a rybareni je po 20 letech myslim si dost vypracovanej.

Fox bulí ze je vychytano a ,,jde s dobou,, co udelal pro to aby tomu tak nebylo, nic jen je chyta dal. A pak si rekne co mam delat.Nic, Ivo Slama taky ,,nedelal,, nic a je dneska K70. Brecet umi kazdej.Plnou hubu kecu taky ale kutek utek.

Čtvrtek 9. září 2010 v 15:50® Piranha
Piranha

BlueShark> ty uz si pochytil zase ty pipovo blaboly co, vy se registrujte uz vy dva.

Čtvrtek 9. září 2010 v 15:46® Piranha
Piranha

foks01> to si jen myslis.Mozna mam oci otevreny vic nez si myslis.To ze nazvu rybu plevelem, je jen slovni hra.Mozna trosku i ironie ale mozna i castecne pravda, nemeni to nic na mem kladne vstahu k rybe.

Čtvrtek 9. září 2010 v 15:24® Piranha
Piranha

foks01> Pro mne je to plevelna ryba.Tak to je, tak to bude.Stejne jako cejn, plotice, ouklej aj.Nic uslechtilyho na tom nevidim.Proc?Uz je to vžitý.A uz se o tom bavit nebudu, nazor nezmenim a ty to musis prijmout at je ti to proti srsti, nebo ne. A to, ze by ta ryba pro mne byla tim mene cena, to ne.Prirodu mam rad a vzdy jsem mel.Vazim si tez kazde ryby.I plevelny.

Středa 8. září 2010 ve 20:50® Piranha
Piranha

BlueShark> hovno ružovko, Piranha je vzacna amazonska rybka :-P

Středa 8. září 2010 ve 20:42® Piranha
Piranha

Sander> nejdriv jsem to nechtel k nicemu prirovnavat, aby se toho nekdo nechyt, ale myslim kormorany :-))

Středa 8. září 2010 ve 20:32® Piranha
Piranha

BlueShark> 60 ka jen na vanoce a 60 neni trofej to je prumerny ulovek.

Středa 8. září 2010 ve 20:30® Piranha
Piranha

Sander> ty vole to mi ani nerikej, uz jsou tam, svine cerny.A byva jich tam pres tisic

Středa 8. září 2010 ve 20:26® Piranha
Piranha

Sander> nojoooooo za mlada.Ja pamatuju taky cerveny Labe smrdici na 200m, kondomy a mydlove pritoky. Dnes jsou v nem pstruzi, jeseteri co jsem videl a lososi.Ma klasifikaci č.2 coz je voda uzitkova, vhodna na pouziti k zalevani a napajeni domacich zvirat a po uprave i pitna pro lidi. Brehy jsou porostle zajimavou florou a okolni fauna dokaze taky prekvapit at hmyzem, nebo lednackem ci bobrem.Nesmis na to koukat pres svareci sklo :-))

Středa 8. září 2010 ve 20:22® Piranha
Piranha

foks01> mne vyctes par okyšů 25cm, ale treba BS co si vzal stiku trofejnich velikosti to uz ne, nebo naposledy ta stika.Ta mohla za 3 roky byt trofejni taky.Nemam to za zle.Takovej je. Rybari porad nadavaj jak nejsou candati a rikaj jak je to vybrany a pak kdyz to nekdo otravi, nebo to vymrzne, to to se pak cumi co je tam za ryby.Viz naposledy Srbice. Ja si spis myslim ze jsem se nestastne trefil do ryby, ktere ty osobne si nejvic cenis a tim padem ji i branis.

Středa 8. září 2010 ve 20:17® Piranha
Piranha

foks01> at je plevelna ryba velka jak chce, vzdy bude plevelna.Samozrejme ze chapu a uvedomuju si co myslis.Bavil jsem se o rybach, ktere jsou velke 25cm, a ktere si stejne chytnu 1. a 2. tyden v zari.Pak uz jsem na ne nechodil. Nazor na trofejni rybu mam jasnej, ma plavat. A pokud mas nazor takovy, ze kdyz se bere mala ryba, nebudou trofejni, tak je to s prominutim hovadina.To bych si nesmel vzit kapra, nesmel bych si vzit plotici a podobne.Nemuzes chctit aby v rece plavaly jen a pouze trofejni ryby.

Středa 8. září 2010 ve 20:12® Piranha
Piranha

Sander> A navic Peto, tohle je Labe, nejvetsi reka, je tam obrovska lodni doprava, mnohametrove výkyvy hladiny a slozitost krotit takovy tok, nedokazu si predstavit, ze by tam nebyla zadna zed, ktera drzi vodu a zene ji tam kam ma. No kdyz jsem videl nektere pstruhove vody ve kterych lítal bagr a delal z toho vydlazdenej kanal, co vypada jak francouzka stoka, tak mam rad labe se zdí :-))

Středa 8. září 2010 ve 20:07® Piranha
Piranha

Sander> mylis se kamo.I ve meste muze bejt prijemny chytani.Ja uz ani nejaky hluk ktery mozna nekoho kdo tam bude sedet poprve muze vyvest z miry nevnimam.To polabske centum ma delku tak 3 km pak uz je to periferni cast kde to je jiny, takovy uz prirodnejsi. Za krasou okoli utikam na Kamenici nebo Jizeru. Ale co mam delat, kdyz na Labi jsou ryby, hodne, berou a mam to blizko :-|

Středa 8. září 2010 v 19:32® Piranha
Piranha

Char> pokud mas celosv. povolenku, tak si na ne zajed do UL na Labe do centra, tam se ti povedou tlousti i pres 50 jako me letos na mouchu, to je uz opravdu pošušňáníčko na mouchu takovy ryby.

foto/diskuze/vseobecna/2010/th-img37491.jpg
Středa 8. září 2010 v 19:26® Piranha
Piranha

BlueShark> americáno, sam uznej, ze je to hnus toto.

Středa 8. září 2010 v 19:26® Piranha
Piranha

vladah> nikdy jsem nic takoveho nerekl, to se pletes.Ryby jim, mam je rad, ale pouze urcite druhy a velikosti.Jsem zastance pojidani plevele jako okyš a plotice v delkach 25cm a samozrejme kaprik je taky u mne obcas vitanej.Ale ze bych bral co chytim, to NE.

Středa 8. září 2010 v 18:27® Piranha
Piranha

majkyss> jak si mam udelat nazor na prutu ktery lezi na zemi a neni tam videt ani delka ani gramaz a material, popř. detailni snimek zpracovani.

Takhle, na pohled nevypada spatne a barva taky je pekna.

Středa 8. září 2010 v 18:25® Piranha
Piranha

osprey> Míro ono je to taky jak psal Sander o rukach. Ja sam jsem taky zacinal a po te dlouho chytal s 6–7 klackem a taky jsem pouzival 0,10 – 0,14 navazce.A taky jsem to netrhal. Je sestka a sestka, nebo trojka a trojka.Zalezi i na vyrobci.Sam jsem si toho vsil, kdyz jsem s kamosem byl chytat a koukl se na jeho 4ku.Muj prut Škoda Roomstr 4AFTMA byl oproti jeho Mercedesu E 4AFTMA malinko robustnejsi a tim padem i o nepoznatelnych par gramu tezsi a i mozna akce u me 4ky byla malinko jina nez u jeho meďoura. Ale co je jasny, od te doby co mam lehci a kvalitnejsi prut tu 6–7 k vode netaham vsak ani neni na nymfovani a kdyz jsem ji na belly boatu vzal po dlouhe dobe do ruky, nechapal jsem jak jsem s tim mohl chodit na potoky chytat pstruhy.Dokonce jsem s tim uz neumel skoro hazet :-)

Středa 8. září 2010 v 17:31® Piranha
Piranha

Jinak dneska tata s brachou velice dobre bodovali na jedny okoloteplicky louzi.Kapri jeli jak na bezicim pasu a aj ja ackoliv jsem nebyl, jsem se dockal doma kaprika.Pujde na cesneku s ,,americkym,, bramborem.