Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 8. září 2010 v 17:30® Piranha
Piranha

BlueShark> Pepa ma k tomu duvod Jiníku si pred tebou chranit ICQ co jsem slysel. Mj. jukni na z lovu, nechcete spolu jet na ryby? :-)) :-))

Středa 8. září 2010 v 10:49® Piranha
Piranha

osprei> Míro, pro me dobre spani, nerikej mi to :-))

Sander> jasan Peto, pokud ti to vyhovuje je to dobrej cajk.A s tim vlascem je to pravda.

Úterý 7. září 2010 ve 20:54® Piranha
Piranha

Sander> jak rikam, kazdej ma jiny styl.Nekdo si potrpi na jemnym cajku, jinej ma radci podstivej prut.Ono se to zase nesmi s tim utahavanim ryb prehanet.Tolik velkych ryb se za den nenachyta, aby se musel pouzit tvrdsi klacek.A chytat 25cm lipany na 6ku to neni rybarina pro me. A mazu na noční :-((

Úterý 7. září 2010 ve 20:17® Piranha
Piranha

Sander> ono nejhorsi je tu rybu naaranřovat pro foceni tak aby to dlouho netrvalo abylo to efektivni, proto pstruhy fotim strasne nerad a pokud to jde tak radsi ne :-)

Úterý 7. září 2010 ve 20:15® Piranha
Piranha

Sander> jasan ale i trojka vynda rybu rychle.Je to ves kazdeho soudruha.Sama mam 4ku ale tahne mne to spis dolu.

Úterý 7. září 2010 ve 20:13® Piranha
Piranha

Sander> No ale fotky opravdu uz na urovni.Nechapu jak dokazes vycuchat takovej podklad ve vode, aby to tak pekne vypadalo. Za 1*

Úterý 7. září 2010 ve 20:11® Piranha
Piranha

Sander> Péťo ty chodis na lipany s 5/6 musakem? Ty dobytku :-)) :-)) :-P

Úterý 7. září 2010 v 19:27® Piranha
Piranha

Manažerka> rikal jsem doma P jestli to nechce zkusit, ale lepsi bude, kdyz jeste trochu povyroste :-))

Úterý 7. září 2010 v 17:47® Piranha
Piranha

BlueShark> ja v tom rozdil nevidim, ale jo, mas pravdu at je klid.

Úterý 7. září 2010 ve 13:18® Piranha
Piranha

Manažerka> Moje ne, to by ani neslo, ale matkou ses.

Pondělí 6. září 2010 v 19:56® Piranha
Piranha

Manažerka> tak co mámo, byla jsi s kamoskama v UL na ty veceri?A jak to dopadlo.

Pondělí 6. září 2010 v 18:39® Piranha
Piranha

Prasek_2007> Michale jen dotazek, proc kdyz je to zavod resp. jedno z kol MiČR, tam muze zavodit i siroka verejnost.Jaky je smysl toho činu :-)) Je to treba dobry pro vyber zavodniku do registrovanych zavodu?Nebo co tim chce organizator docilit.Je to treba pro to ze u nas je hovno zavodu a tak aspon at si ti rybari taky zazavodej. Jen dotaz.

Tento příspěvek byl editován 6.9.2010 18:39:27 uživatelem Piranha.
Pondělí 6. září 2010 v 18:22® Piranha
Piranha

Prasek_2007> OK.

Pondělí 6. září 2010 v 18:18® Piranha
Piranha

Prasek_2007> proste se mi ty propozice nelibej.Tod vse. A finance je dalsi strana mince.

Pondělí 6. září 2010 v 17:56® Piranha
Piranha

mannice> jak to jsem taky mistr, cejnofil ne :-)) a navic ja tam nejedu.

Pondělí 6. září 2010 v 17:43® Piranha
Piranha

mannice> normalni ne to je jen pro mistry ve feederu :-P

Pondělí 6. září 2010 v 17:40® Piranha
Piranha

Prasek_2007> mimo osobku, tak jak jsem rikal, nesedej mi propozice a pri memm momentalni financnim a casovem vytizeni si nemohu dovolit 3× se srat do prahy uz jen kvuli losovani.Stejny nazor mel i partak a tak pojedem na Labskou s boutama.Placat se po 3 sektorech porad se nekde stehovat to neni pro mne.A davat 3 litry za zavody a nesmet si zmasit duhacka, to neeeeeee :-)) :-))

Pondělí 6. září 2010 v 17:30® Piranha
Piranha

Prasek_2007> ty vole kdo tam ma mrznout, mne stacilo ted v nedeli Labe a jak jsme s Ulpou cvakli zubama. Ale ok, uvidi se a pozdravuj Rišu.

Pondělí 6. září 2010 v 17:11® Piranha
Piranha

Prasek_2007> hele a kdy bude zase ten tvuj Putovni Brufenuv Algifen Cup na Ploučnici, bude letos?Mozna bych mel i novy zavodniky.

Pondělí 6. září 2010 v 16:14® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

zelenáč> on, ten pstruh kdyz byl jeste pludek, chtel byt uhorem, ale pak v puberte si to rozmyslel a byl z nej zase pstruh, proto takovy hadí zatočení :-)