Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 15. srpna 2010 ve 20:11® Piranha
Piranha

cormoran> to neni tim, je to tupec a neumi zamaskovat fotku :-)) A navic, stejne na nej nejsem zvedavej. Je zajimavy, ze jsem uz proflakl plno mist jak ty rikas, ale nikdy jsem tam nepotkal dusi kor to, ze bych si tam rok nesedl, nebo se to vymasilo.A neni to ted tou vodou, jsou tomu dva roky a porad tam clovece ne a ne nikdo jit masit :-93;

Neděle 15. srpna 2010 v 19:59® Piranha
Piranha

cormoran> jj koukam jak to ma z lovu napany k prasknuti :-))

Co ty vydrousi, nejaky uspechy z vikendu?Dneska bylo fjne, rano to vypadalo ze budem chytat na smáčenou, a pak jsme pomírali vedrem :-) ale jinak kousou.

Neděle 15. srpna 2010 v 19:50® Piranha
Piranha

pipa> ze te bavi se do mne srat.Ja melu pi.ny a ty sem posilas cikany na stromech, ty ses fakt vymatlanej Rožánku :-)) to snad ani nejde.Tak radsi bez pryc a chytej mikrookouny na duchcovskych rybnicich :-P

Tento příspěvek byl editován 15.8.2010 19:51:05 uživatelem Piranha.
Neděle 15. srpna 2010 v 18:23® Piranha
Piranha

raven1972> ma, ale musis vedet kampivo zkus useky v okololi velkeho brezna a niz, jsou tam zatopeny ramena a jamy, tam si zachytas.

Neděle 15. srpna 2010 v 15:15® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Feeder

Dneska jsem se vydal s tatou, Monasterem a Ulpou po dlouhe tuře s mušákem opet na feeder.Vody bylo diky zvedlemu Labi dost, ale mozna i diky tomu jsem veril, ze nebudeme bez ryby. Na miste to nebylo zas tak strasny az na ten naplavenej bordel. Chytal jsem na klasicky polsky krmeni s melasou a na cervy, foukacky a kuku.Nej se ukazali byt červi nadlehčeni bilou malinkou foukackou.Pozdeji ryby rejdily uz jen u dna, tudis jen na cervy. Ven se ukazalo neco okolo 30ky ryb vesmes cejni, ale obcas se povedla krasna plotice a mne se povedla i jedna podoustev, kterou jsem na teto vode chytil uplne poprve.Bylo krasne az na ty zas. vosy, ktery mi z rybariny delaly peklo, to jsem jeste nezazil, abych se tak unavil odhanenim vos.Jako plasis a likvidator mi poslouzila cepice chytej :-)) dobra to vec.

Tento příspěvek byl editován 15.8.2010 15:17:04 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36917.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36919.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img36920.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Pátek 13. srpna 2010 v 15:20® Piranha
    Piranha

Manažerka> to je pravda, ale nic se nesmi prehanet :-)

Pátek 13. srpna 2010 ve 4:34® Piranha
    Piranha

foks01> Péťo samozřejmě taky blahopřeji k potomkovi, teď budeš kmitat jako barevnej :-) až přijde druhy, třetí a čtvrtý, tak už ti to nepřijde, že jo manažerko :-P

Středa 11. srpna 2010 ve 20:31® Piranha
    Piranha

IVO> no ja jsem se musel drzte, ja stara držka.To je nejspis clovek, kterej si to CDčko ani nekoupil, zavidi kapitlni ryby a co asi nejvic, uspech a prestiž.Nakopat do prdele a vysrat se na nej.

Středa 11. srpna 2010 ve 4:40® Piranha
    Piranha

Ceho ja se ve Z lovu jeste nedoziju, to clovek nekdy zasne nad tim, cim se dokaze clovek chlubit.

Úterý 10. srpna 2010 v 17:56® Piranha
    Piranha
    Diskuze: Muškaření

Kluci muzu dat hadry, nejsou to zadny hnusny dreky, ale ani znackovy hadriky, mam nepromokavy nejaky kalhoty a trika vse na vysku 175–180cm, mam i mraky monterek, ty by sedely na Standu je taky pupkatej jsou nove.Nevim jak funguje tam posta nejak se mi to nechce posilat na kříž, rad bych to tam nekam Stopimu odvezl, nemam to z UL daleko, tak i to by slo, kdyby nekdo to chtel poslat ke mne, tak to odvezu Kangooem Standovi.Chtel jsem tam posilat nejaky hracky, plysaky a tak, tak to zase Standa mohl na oplatku dat detem v okoli.Holka toho ma tolik, ze nemuze ani šmatlat v pokojiku.

Úterý 10. srpna 2010 ve 4:36® Piranha
    Piranha
    Diskuze: Muškaření

bubu> Smížu znam osobne a z me strany muzes podporu ocekavat.Vsak jsem si na nej taky vzpomel, jen jsem nevedel, jak na tom je.

Tento příspěvek byl editován 10.8.2010 04:37:12 uživatelem Piranha.
    Neděle 8. srpna 2010 ve 14:08® Piranha
    Piranha

1Mara> a to jsi mu chtel nekompromisne udelat plastiku od krku nahoru.Taky jsi zmenil nazor a je to neco spatnyho?Je, ale pouze kdyz ho zmenim Ja.

Neděle 8. srpna 2010 ve 13:57® Piranha
    Piranha

BlueShark> autor Jan Pink Boruvka, ten ale napsal ,,500+1 ulovena ryba za 24h,, :-))

Neděle 8. srpna 2010 v 11:57® Piranha
    Piranha

Ale co, blb bude vzdycky blbem a ja na to uz opet nemam chut a cas se nekde hodiny dohadovat, mam praci, musim si namotat nejaky pakoše na jezero a lurky.

Neděle 8. srpna 2010 v 11:54® Piranha
    Piranha

BlueShark> a co se tyce toho blba, tak si to precti od zacatku, ja to nevyvolal jen jsem reagoval ostre na urazeni me osob.Ja holt neumim prehlizet no, uz jsem takovej.

Neděle 8. srpna 2010 v 11:52® Piranha
    Piranha

BlueShark> to je dobre ze te to sere a o to mi slo, odplata za tve křiváctví a falesne kamaradstvi :-)) 9-) Vsak ty taky urazis a i pres to ze jsem dlouho zde nepsal jsem to tu sledoval a neodpoustel jsi si hloupy kecy na mou osobu.Ryl jsi do mne a ja to sledoval.

Neděle 8. srpna 2010 v 11:44® Piranha
    Piranha

Prasek_2007> podivej se, me urazet a nadavat mi muze kazdej a kdyz ja se ozvu na obranu, tak se mam nad sebou zamyslet? Pokud myslis samotu jako ze budu na ryby jezdit sam, ze se se mnou nikdo tady nebude chtit bavit, tak to mam u pytliku.Sam nemam zajem s nekterymi jedinci se potkavat u vody natoz se bratrickovat.Na ryby jezdim s tatou a brachou, monasterem a obcas s Ulpou a to mi bohate staci.Mam klid a muzu jim verit. Kdyz jsem neznal chytej tak jsem jezdil chytat taky a slo to.Virtulni kamaradstvi pro mne nic neznamena a na chytej si ctu jen veci ktery chci a co mne zajimaj.

Neděle 8. srpna 2010 v 11:32® Piranha
    Piranha

Prasek_2007> nepotrebuju.

Neděle 8. srpna 2010 v 11:27® Piranha
    Piranha

BlueShark> vsak o tobe uz take naspivali pisnicku ,,jsem gay jsem gay jsem teplééj,, :-)) vzdy, kdyz tu humus pisnicku hrajou v radiu, vzpomenu si na tebe.

Tento příspěvek byl editován 8.8.2010 11:30:18 uživatelem Piranha.
    Neděle 8. srpna 2010 v 9:38® Piranha
    Piranha

vladah> tak proc se zapojujes do toho plkani a nebud drzej.