Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 8. srpna 2010 v 8:44® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
vladah> prosim te radeji nepis, nebylo to urceny tobe, tak se o to nestarej, nevis vubec o co jde tak si toho nevsimej.
- Neděle 8. srpna 2010 v 8:17® Piranha
BlueShark> uz ho radeji nebudu řesit, on se zase přivtirne sam u vody, jako dycky.
- Sobota 7. srpna 2010 ve 23:43® Piranha
pipa> hele ty jednoduchosti sama o sobe.Varlata ukazovat na verjnosti a jeste se tim chlubit medialne, to beru jako exhibicionismus, tvou sexualni orientaci radeji nebudu rozebirat, páč je to trestny cin, ale pokud nekoho nazyvas dyslektikem a jeste to neumis poradne napsat, tak jsi u mne dysgrafik a vylizanej plešomagor.Ty skuhras na chytej, ze by jsi chtel konecne ženskou, ale ty vole, ty nemas ani na mizernyho chlapa ty kouřko a mě budes rikat ze neumim cist ty zakladko.Prober se, je ti pres 30 a to hodne, tak se vzpamatuj.Pokud touzis po osobnim shledani tak ti vyhovim, ale nevim zda to ma cenu.Tak si nehraj na VŠ a mel hovna typu ,,já sem bil na touživim,, ty magorečku a neser se do mne.
Tento příspěvek byl editován 7.8.2010 23:46:15 uživatelem Piranha. - Sobota 7. srpna 2010 v 18:56® Piranha
Prasek_2007> 3. rokem ty zcatecniku co chyta kapry na pstruhovkach
Hele troubo, zitra pokud nebude moc chcat tak jedu s monasem a ulpou na drom
jen aby nikde nebyla uzavirka kvuli vode.
- Sobota 7. srpna 2010 v 18:12® Piranha
Luda> nemusi delat porad mikro vzory kor na podzim.Ty ryby futrujou na zimu a berou tučný kousky.A mylim si ze na podzim toho na sucho moc nevysusis, zacni vazat nymfy a blesouny, ja zacal ted chytat na mokry musky a parad.
- Sobota 7. srpna 2010 v 17:48® Piranha
pipa> vyjeď křivotinko.
- Sobota 7. srpna 2010 v 16:33® Piranha
pipa> vyliz mi prdel pako a nereaguj.Ja na tebe taky nereaguju. Pokud ja jsem u tebe magor tak nemam ani fantazii te nazvat necim, nic takovyho jednoduchyho na svete neni
Tento příspěvek byl editován 7.8.2010 16:35:11 uživatelem Piranha. - Sobota 7. srpna 2010 ve 14:11® Piranha
Luda> Proc si ji kupujes v pulce sezony voe.Kazda rybarina ma cenu. Na podzim zacnou zase lipani a pstruzi samozrejme taky.Ja nelituju toho, ze jsem si ji poridil, jen lituju toho ze nas skurvenej svaz na pstruhovky sere, ale hlavne ze si pan KAVA svou rodnou Kamenici umi zarybnovat pravidelne.Ale to jsem nechtel nejak resit.Je to na tobe.Treba mnou zatim zavrhovana ohre 8 a spodni 7MP skryvaji nejedno prekvapeni v podobe mega duhaku a potocaku jak mne Lojza presvedcil, ale ja se orientuji spise na severnejsi toky.
- Sobota 7. srpna 2010 ve 13:10® Piranha
ULPA> Kamenice je v prdeli, je tam trojka a Ploucnice ma dvojku, pocitam ze pres noc bude mit taky asi 3.Na reky seru, ale spis se obavam, aby nebyla zavrena silnice v Č. Kamenici, nebo v Benešove.Aby jsme se tam pak dostli.Kua ale Smědá tam musi bejt hukot.Normalni stav je 30cm a ted jsou tam 3 metry
to je fičák.V Povrlech ten potok, to sem nikdy nevidel.Tam spadnout, tak 30s a konec žití.Ty jezy tam skoro nejsou a pod nima jsou ohromny bubny co se tocej jak valec proti smeru prudu.A ten sklon toho potoka za voda jede dolu 80 km/h no hruza. Kdo se chce jit podivat tak uvidi zajimavou podivanou jak dokaze byt vecne suchej potok vrazednou rekou.
- Pátek 6. srpna 2010 ve 12:39® Piranha
Maňous> vypada to jako ,,kohout,, ktereho pouzivaji hodne polaci.Kohouti jsou dobry na candty v hloubce, kdy se pouziva fluoro barvy peri.
- Pátek 6. srpna 2010 v 11:50® Piranha
foks01>
vole polární ne Bílinský.
- Pátek 6. srpna 2010 v 11:04® Piranha
BlueShark> Tohle se prave neslucuje s realitou.Streamer je na vlaceni s pomoci muskarske snury, je to nezatizeny streamer.Pokud to chces potopit tak se k tomu pouziva potapiva snura.Je to jako by jsi odhazoval prazdnej hacek, to nenahodis. Spis bych pouzil zonker s olovenou hlavou.Ta jemna srst ve vode dela uplny divy. Na ukazku ti sem dam streamry od BUKA. Vlacet streamer s klasickjym prutem a smekacim navijakem je jako nedavno ten podvodni splavek na candata.Jde to ale… jako jezdit s ferrari offroady
- Pátek 6. srpna 2010 v 8:20® Piranha
BlueShark> on by tu jeden byl, ale je to antichytejak a plkač o muškách, tudis asi nic pro tebe.
Tento příspěvek byl editován 6.8.2010 08:20:25 uživatelem Piranha. - Pátek 6. srpna 2010 v 8:15® Piranha
Ted mi dorazilo DVD chytej Vazeme musky s Tomasem Vitkem 2 za bony
Je ja zase budu chytrejsi
- Pátek 6. srpna 2010 v 7:53® Piranha
foks01> kvuli morbidni fotce trapit dve ryby.Mel jsi toho okouna apon ve vezirku nez se ti povedl ten druhej, nebo si ho nekde valel v trave
- Čtvrtek 5. srpna 2010 v 11:30® Piranha
BlueShark> no pokud budes v okoli tak i o neco jinyho.
- Čtvrtek 5. srpna 2010 v 11:24® Piranha
BlueShark> jo tak ty vis jo, kua mel jsem si dvat vetsi pozor u vody, kdyz jsem chodil chcat.Nevedel jsem, ze mne okukujes.Ja jsem ale zadanej
- Čtvrtek 5. srpna 2010 v 11:16® Piranha
BlueShark> to by nestacilo na šprcku ani celý
- Čtvrtek 5. srpna 2010 v 8:14® Piranha
Manažerka> neblázni ženská to by bylo aspoň na 10 párů
- Čtvrtek 5. srpna 2010 v 7:48® Piranha
Manažerka> aj já blahopřeji k hadici.Chraň tě ruk páně to pustit.Dědek Patlal maso vyudí a ty z kůže uděláš dětem ponožky