Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 4. srpna 2010 ve 12:36® Piranha
Piranha

vladah> vsude jsou ty slizky mrchy.

Středa 4. srpna 2010 ve 12:06® Piranha
Piranha

vladah> sumce chytaj kluci i dole jak konci plaz a je tam takova ta vykrojena zatacka.Proste posledni pisek.Chodi tam Oliver se Zelinkou (Zelí) na tezko s tezkym olovem tam nahodej cejnka, nebo karase a chytaj.Ma tam jednu 160ku myslim.Videl jsem navecir taky pekne zalovit sumce v proudu na plazi, odhad tak 120cm.Jsou vsude.Ja se chystam nekdy na trhacku primo na tu plaz :-) to bude cumilu.

Středa 4. srpna 2010 v 11:56® Piranha
Piranha

vladah> neřeš.

Středa 4. srpna 2010 v 11:30® Piranha
Piranha

vladah> hledej.

Středa 4. srpna 2010 v 10:57® Piranha
Piranha

vladah> matne si vzpominam, ze jsem kdysi toto rekl, ale vis jak, čo bolo to bolo.Kazdy jednou zmenil nazor.A nerekl jsem, ze dozivotne na to kaslu.Sam se podivej zpetne.Ma odmlka byla dlouha a rikal jsem sam ruzovymu zralokovi, ze se sem obcas podivam, kor kdyz se bude hovorit o me osobe.Ty se musis jen smirit s tim ze budu zde reagovat na prispevky ostatnich.

Středa 4. srpna 2010 v 6:14® Piranha
Piranha

BlueShark> nema cenu na tohle reagovat, zase mas sve teple dny.

Tento příspěvek byl editován 4.8.2010 06:20:01 uživatelem Piranha.
Úterý 3. srpna 2010 ve 22:26® Piranha
Piranha

BlueShark> to si vycel kde, ze jsem antichytejak.Ze se s tebou a par lidmi nebavim, neznamena, ze na chytej nechodim a nemam ho rad.To, ze to tu nekdy stoji za hovno a clovek si tu nema nic precist, to neni v chytej, ale v prispivajicich.

vladah> opět za pět.Tva cestina zacina byt romština.

Úterý 3. srpna 2010 ve 12:35® Piranha
Piranha

Dnes mi dorazily laky od BUKA.Nejvic mne tesi ten flotant.ULPA mi s nim namaznul mouchu a musim rict ze byly jeste nepotopitelnejsi nez pred tim.Soucasti je i lak na kridelka, ktery jsem taky potreboval.

Foto mobil.Muskarum na zacatek doporucuji.Cena 320,–- a prakticka podlozka v cene.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img36420.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img36421.jpg
Pondělí 2. srpna 2010 ve 22:35® Piranha
Piranha

ULPA> voe.Sam nevim co jsem tam placal, juknu se tady na chytej na rubriku Pest na oko, pokud to tam je.

Pondělí 2. srpna 2010 v 18:44® Piranha
Piranha

ULPA> Malo ctes,uz to tam bylo myslim 3×

Pondělí 2. srpna 2010 v 8:01® Piranha
Piranha

Manažerka> nenech se pocasim odradit, tohle je super pocasi na ryby.Vem si rybarskej destnik tam si dva zalezete kazdej po jednom feederu a na plazi mas za chvuilku ryby na fleku.

Pondělí 2. srpna 2010 v 7:32® Piranha
Piranha

cyberb0b> cau Martine, skoda ze jsi se odstehoval z UL aspon s nekym jsem na ty fousaty mohl, jinak letos jsem byl jen jednou, nejak na to nemam chut.Jezdim po pstruhovkach anebo na feeder.Mate tam pekny nasadaky :-))

Neděle 1. srpna 2010 ve 20:04® Piranha
Piranha

BlueShark> nekam ti zmizel ten smajlik.

Neděle 1. srpna 2010 v 19:28® Piranha
Piranha

vladah> ten nez pujde na ryby, tak ty uz budes mit hubu plnou fousu :-)) dyt je mu rok a 4 mesice.Ale mala by uz dokzala nejakou fišnu vytahnout, ale volakosi zacina babovatet a dela damicku.

Neděle 1. srpna 2010 v 19:12® Piranha
Piranha

vladah> co je to kokej. Mimochodem do me rodiny ti je stejny hovno, jako je mě do tve, tak se nemusis starat o to, jak ja se staram o rodinu.

Neděle 1. srpna 2010 v 19:04® Piranha
Piranha

vladah> vole, ten chytil chorobu jmenem workoholismus.Zacal bejt ujetej nejak na prachy, ale neni to na nem nejak videt :-)) i kdyz, auto si poridil, nedavno byl v zahranici na dovoleny, vcera jsem byl u nej na nocni a mel tam asistentku a ma vlastni notebook a novej telefon, nelzu :-)) ty vole ten mi da.

Tento příspěvek byl editován 1.8.2010 19:05:51 uživatelem Piranha.
Neděle 1. srpna 2010 v 19:01® Piranha
Piranha

vladah> to ani nechtej vedet, by ti mohl Monaster erotoman vypravet :-P

Neděle 1. srpna 2010 v 18:59® Piranha
Piranha

BlueShark> zacinas mne prekvapovat.To uz znelo aspon trochu heterosexualne ,, seru se v praci do piče,, no jen tak dal, ses na dobre ceste k vylečení :-)) :-)) :-)) :-))

Neděle 1. srpna 2010 v 10:26® Piranha
Piranha

Prasek_2007> v tvem pripade to byla jen nahoda a navic ja jsem te nechal :-P

Neděle 1. srpna 2010 v 8:09® Piranha
Piranha

Prasek_2007> no jo, na jezero s duhakama nelze jit se 16kou :-)) Na Belly kapu jsem ji mel a kdyz jsem videl toho potocaka 58 tak jsem se celkem bal.On staci duhak 50 a upali ti 18 jak hovno.Byl jsi ze brehu nebo z boutu.