Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 1. srpna 2010 v 8:00® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Prasek_2007> neblbni tady ne.Ja vim ze by tam mely bejt, ULPA tam byl kdyz byla jeste velka voda a tahal taky i kdyz jen na tezkyho blesivce, pak to odteklo a nic.Ja rikam ze to ten hňup poplasil a popichal.
- Neděle 1. srpna 2010 v 7:49® Piranha
Prasek_2007> spatne.Malo vody coz mne prekvapilo a duhaci pryc.Jen potocaci mensich velikosti.Ryby nesbíraly v klidnejsich partiich a nebyly skoro videt.Jen v perejkch braly pritopenou suchou. Bud je vzala voda, cemuz neverim, nebo to bude spis poplaseny.Kdyz jsem prisel na nas flek, tak tam stal nejakej dedek s trojkou rotackou.Nad nim uz jsme si neskrtly, ryby nevideli a pak ten krval od motorek to bylo neco.
- Neděle 1. srpna 2010 v 7:38® Piranha
Krapras> nasral, kdy a kde, vubec nevim.
- Sobota 31. července 2010 v 17:13® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Kdesi v končinách severu | Způsob lovu: Muškaření
Dneska s Monasterem na pstruhovce.Malinko zklamání.Nejriv mne sr..l silny zvuk motorů motorek a pak i malinko mene vody.Duhaci skoro zadny a to jsem je tam pred dvema tydny tahal jak na bezicim pasu.Nechce se mi ale verit ze vetsi voda je odtahla.Uvidim priste.I pres to se povedli 4 potocaci mensich velikosti.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 31. července 2010 v 6:55® Piranha
Monaster> tak razíme.Mam pro tebe haldu nymf.Voda uz je prej taky ok a jak koukam za oknem, tak nas ceka prijemny chytani.Tak dopiju kafe a razim k tobe.
- Sobota 31. července 2010 v 6:48® Piranha
1Mara> nebreč.Jo a precetl a nic zvlastniho jsem nenasel, az na to preklepnuti pismenka vedle, se stane. Ale uz to nereim.
Tento příspěvek byl editován 31.7.2010 06:53:19 uživatelem Piranha. - Pátek 30. července 2010 v 18:32® Piranha
raven1972> to je hovadina jako mit na mzskarskym prutu 20cm woblera
.Jde to, ale proste hovadina.Ten splavek ti to vynese nahoru na hladinu a pokud pouzijes trhacku jako treba kamen nebo olovo tak pri prvni uciteni odporu ti to pusti. To je lepsi do rybicky vpravit trochu polystyrenu, aby ji lehce nadnesl, kdyz uz ma byt nade dnem. Ja se na candaty nespecializuju treba ti fox, nebo cormoran reknou ze to jde, ti se na ne specializuji, ale co vim jak ja chodim na candaty, tak proste prubezny oluvko a vetsi jednohacek na slabsi pletence.
- Pátek 30. července 2010 v 16:09® Piranha
vladah>
ty ses to samÍ
ty dokonalÍ
- Pátek 30. července 2010 ve 14:54® Piranha
Člun je novÍ
a asi i měkký a ventYlI taky
na půl.
Připomnělo mi to když se můj strejc podepsal na úmrtní list svého otce (Vladimír Soukup, sin)
- Čtvrtek 29. července 2010 ve 20:03® Piranha
Manažerka> on mne Monas bude hlidat
- Čtvrtek 29. července 2010 v 19:02® Piranha
monaster> se nekdy slezem u mne doma, otevreme lahvinku a neco umotame.
- Středa 28. července 2010 v 10:54® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Dneska s tatou po nocni na rybickach.Fotak nechce nejak makat tak bez fota ale jinak paradni chytani.Ryby nebyly buh vi jak velky nej byl tloust 48 a cejn zhruba ve stejne delce, ale za to jich bylo plno.Plotice, ouklejka, řezan, cejnci, cejni, tlousti a podoustve proste pestra chytacka.
Tento příspěvek byl editován 28.7.2010 10:55:12 uživatelem Piranha.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 27. července 2010 ve 20:45® Piranha
Jak.novi> me nemusis radit a poucovat jak co psat, navic ten prispevek nebyl urcen tobe, nybrz Filipovi.Ale reagovat na nej ti zakazovat nemuzu.
- Úterý 27. července 2010 ve 20:28® Piranha
filip111> ja mam s hvezdou a sere mne
kdyz mi do toho najede houseboat tak ji neutahnu tak, abych urval 60ku snuru
jako predloni.Ta paka je pohodlnejsi.
- Úterý 27. července 2010 ve 20:27® Piranha
Jak.novi> ja se ale nebavil o vlacecim multu ale o sumcovym bubnu.Reagoval jsem na Filipovo multik.
- Úterý 27. července 2010 ve 20:22® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Firetiger> pekny veci.Musim rici ze jsem si posledni dobou vazal taky plno druhu majovky, jepice komary a pakomary ruzne barvy a stadia a nakonec to dopada tak, ze u vody stejne sahnu po goddardovy a CDC chrostíkovy a na ne boduju.To uz musi bejt ze saham po mensich muskach. Mozna je to tim ze nejsem ortodoxni muskar a me navstevy pstruhovek nejsou tak bohate jako vase a taky to je mozna i tim ze tu tolik vod neni, abych poznal tu pravou pstruzi aroganci a vybirani si mezi muskama.Zatim, co se tyce suche musky jsem hodil godda a na nej vytahl a tahal dal.Tudis nejspis koncim s nejakym patlanim mraku vzoru a namotam si krabicku goddardu a krabicku CDC chrostiku.Neco jinyho to bylo u nymf a blesivcu, tam to trva nez zjistim barvu ktera jim jde.Verim, ze kdybych jim tam hodil jinou mouchu ze by to vzali taky, ale proste ten goddard je tak bitelnej ze s nim odchytam 10 ryb jak prd. Ale jinak musky pekny.
Tento příspěvek byl editován 27.7.2010 20:24:40 uživatelem Piranha. - Úterý 27. července 2010 ve 20:13® Piranha
filip111> velice schopnej kolovrat a kor ta brzda, hvezdice neni moc dobra a uz by jim melo odzvonez
Tento příspěvek byl editován 27.7.2010 20:15:05 uživatelem Piranha.Pokud dobre vidim hvezdu nema a ma paku. Koukam ze jsi tu fousorybarinu vzal nejak z ostra. Peknej a na pohled sic jednoduchej, ale o to bude drzet vic, zadny zbytecny kokotiny.
- Úterý 27. července 2010 v 19:50® Piranha
vladah> rybarna neni spatna, ale oni chteji tancovat a pokud mozno blizko a ne se tahnout skoro 15 kilometru na dizu. Ale jak rikas, ony se rozhodnou samy
- Úterý 27. července 2010 v 19:46® Piranha
Manažerka> pokud mas zajem tak tady je nejaky info, staci zvolat a zamluvit, domluvit a zjistit i ceny.
PROVOZNÍ DOBA:
Pondělí: 11:00 – 23:00 Úterý: 11:00 – 23:00 Středa: 11:00 – 23:00 Čtvrtek: 11:00 – 23:00 Pátek: 11:00 – 23:00 Sobota: 11:00 – 24:00 Neděle: 11:00 – 24:00
KONTAKTNÍ ADRESA: Restaurace MEDÚZA Mezní 13 400 01 Ústí nad Labem Česká republika (CZ) tel: (+420) 603 214 402
Tento příspěvek byl editován 27.7.2010 19:47:00 uživatelem Piranha. - Úterý 27. července 2010 v 19:44® Piranha
vladah> ale di ty, kolik jsi toho prosel po lepsich restauracich ty truhliku.Oni se tam nejdou prezrat ani nejdou poradat zavody ve žranici, ale stylove posedet a ze da za jidlo 120, nebo 150 to neni zase tak likvidacni.Ja si taky koupim jidlo za 170 korun, ale je to tak jednou dvakrat za rok a ne denne.Ty na to koukas ze sveho financniho, momentalniho hlediska, ale kdyz si na to ty baby proste ulejou kacky, tak proc by se nerozsouply.Oni nejdou na kazdodenni obed vole.V Lipe je vokrade jako uz nas dvakrat a po treti uz mu to neproslo a taky jsem tam skoncil.Je tam lidi jak nasrano a co varej.Klasiku vsech hospod a restauraci, ale malinko cenove vejs.