Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 27. července 2010 v 19:36® Piranha
Piranha

Manažerka> ba ne, vis, je to problem, jidlo, posezeni a klidek neni problem, ale zkompletovat to i s tancem tak to sam neznam takovej podnik.Ale pokud neni problem jit cca 300m po jidle a pobaveni si ztancovat, tak neni problem.Meduza je suprova na posezeni a jidlo a brooklin je 300–500m pod nim, kam se pak muzete spakovat a pit a tancit tam, co hrdlo raci.

Úterý 27. července 2010 v 19:33® Piranha
Piranha

Manažerka> u mne na zahrade :-))

Úterý 27. července 2010 v 17:11® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

brčal> tak jo :-) Z jedné říčky na severu čech.

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img36286.jpgfoto/diskuze/muskareni/2010/th-img36287.jpg
Neděle 25. července 2010 v 19:17® Piranha
Piranha

Manažerka> ale vim jedno seučit, seučit, seučit :-)) jinak to nejde.

Neděle 25. července 2010 v 19:07® Piranha
Piranha

Manažerka> pokud myslis ty mnou zminovny tak ne.Pouzivam i jiny, ale preci nebudu na klacek davat mouchy ktery mi pstruzi zrat nebudou, kdyz mi nejvic berou na ty dve.Jdu k vode abych chytal. Jinak rad chytam na nymfy a tam je to o barvach.To same blesivec.Na Jizere na podzim, kdy brali lipani, byla in ruzova a pak hneda, ale pri zahajeni jsem chytal na zluty blesivce. Zda tomu rozumim ci ne, to Ja posuzovat nechci a nebudu, ale chytam jak chytam a myslim si, ze si temer pokazde dobre zachytam, at je to P, nebo MP.

Neděle 25. července 2010 v 18:41® Piranha
Piranha

Manažerka> tebe za kosili :-P

Neděle 25. července 2010 v 18:06® Piranha
Piranha

Manažerka> ale to BIBIO s tim předlouhym ohonem chytat bude.Jen mu priste ten ocasek nedavej v pulce raminka mu nadabuj cerveny srdicko a ten grizzly srpek at je pekne rovnej a husteji namotanej, to pak je krasne videt a pekne stoji na hladin.BIBIO je jedna z mych nejuspesnejsich musek i kdyz je to na jezerni pstruhy, na rekach se osvedcil skvele, kolega ULPA by ti mohl rict. Pak je paradni goddard z danci zimni srsti, nepotopitelna moucha.

Tento příspěvek byl editován 25.7.2010 18:07:22 uživatelem Piranha.
Neděle 25. července 2010 v 17:55® Piranha
Piranha

Manažerka> :-)) :-)) pletení ti moc nejde, co ten krvavej Avatar, viz 1. moucha :-))

Bane, pokud budou chytaj ryby, jsou to ty nejlepsi musky :-)

Tento příspěvek byl editován 25.7.2010 17:58:38 uživatelem Piranha.
Neděle 25. července 2010 v 15:52® Piranha
Piranha

osprey> asi tak, ale chtel bych se projet :-))

Neděle 25. července 2010 v 8:48® Piranha
Piranha

fikus> taky bych se priklonil ze féro se proda vic nez ten buben, ale treba v USA by to mohlo bejt opacne.Tam je to popularni a takovej navijak tam poridi mistni lovec i podstatne levnejc.

Pátek 23. července 2010 v 19:01® Piranha
Piranha

Jsem koukal na bazar a docela me zaujala nabidka džigita :-)) Spro Pouzdro na pruty Bushmaster a ze ho kurva slevil.Z 18000 na 800, no nekupte to :-)) No pobavil me holomek.

Úterý 20. července 2010 ve 14:16® Piranha
Piranha

tuči> ani se nedivim.Copak tobe by se libilo kdyby ti nekdo protahl lano hubou skrze rypak a uvazl te u stromu? Ty jsi porusil řád.Na uchováni ryb je vezírek s kruhy, nebo máš rybu usmrtit šetrným zpusobem a ponechat i ji. Pokud ji chces pustit, tak jsi to mel po rychle fotce udelat. U nas nejses na Ebru či Pádu.

Tento příspěvek byl editován 21.7.2010 00:07:58 administrátorem osprey.
Důvod editace: Příspěvek tématicky patří do jiné diskuze.
Úterý 20. července 2010 ve 14:12® Piranha
Piranha

1Mara> Ja jsem myslel, dle toho co mi rikali nejaci lide kdysy, ze je tam prave vetsi hloubka, tak proto jsem to uvedl jako myslenku.Ze jsou tam dva metry jsem nevedel a mozna i diky tomu je to v prdely. Nema smysl uz o tom dale polemizovat, je to pryc, jako ty ryby a nezbyde nez jen doufat, ze to bylo mensi mnozstvi.

Vim jen jedno, kazda voda kterou lidi opovrhujou ze je tam hovno a ze se tam tahaj jen cejni jako zrcatko od motorky, skryva nejake tajemstvi.I ja jsem takovy veci rikal a je videt at jsou to ted Srbice, nebo u nas vymrzlej Střížovičák, tak proste se tam daj ty vetsi (trofejni) ryby nachytat, ač to tak nevypada je to tak.

Úterý 20. července 2010 ve 4:20® Piranha
Piranha

Luda> Ja bych ale nevsazel na otravu.Ty candati maji ty oci vypokle iky prudke zmene tlaku.Na Nechranicich jedni radoby rybari chytali na hloubce candaty a kdyz meli mensiho a rychle ho vytahli do lode, tak meli takove oci taky.Ryba se zachrani tim ze ji jehlou na odbery odfouknes tlak z tela cca 2 cm od ritniho otvoru smerek k hlave a je to v pohode.

Ja bych rekl ze se musel v noci uvolnit nejakej plyn ze starych štol, nebo vzduch a ty ryby proste vyhnal prudce nahoru, kde posly.Pokud se jednalo pouze o candaty.

Pondělí 19. července 2010 v 17:10® Piranha
Piranha

cormoran> jeste Péťo musim dodat, ze pokud budes az takovy priznivec rybareni z hladiny, tak pokud dokoupis ploutve, da se ten zlutej bout pouzit jako Belly Boat

:-)) :-))
Pondělí 19. července 2010 v 17:08® Piranha
Piranha

cormoran> neco jsem ti sehnal, vypada to celkem slusne i prachy ujdou a kdyby nahodou ulovena ryba byla az moc silna doporucuji doobednat jeste prislusenstvi pod hladinu

:-)) :-)) :-)) :-)) :-)) :-P
Tento příspěvek byl editován 19.7.2010 17:08:52 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img36113.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img36114.jpg
Neděle 18. července 2010 v 17:13® Piranha
Piranha

Prasek_2007> nazdar brůfoš, co ty, mušíš?Byl jsi na Kunraticich?Na neco se te jeste zeptam ale SZ

Neděle 18. července 2010 v 17:03® Piranha
Piranha

monaster> nechci se hadat, ale na jedny fotce mas sivena kamo, jako stvorenyho.Jinak gratulacka.

Neděle 18. července 2010 v 11:16® Piranha
Piranha

foks01> Lišáku za bolše jsem tam tahal vložky a šprcky, ale je pravda ze takovej koberecek to je konecna, pokud k tomu nelze zabrodit.

Sobota 17. července 2010 ve 20:16® Piranha
Piranha

ak jsem zpet z dovolene.

Musim doporučit BlueSharkovi dovolenou kousek od mista, kde jsem byl ja, myslim si, ze by se tam neztratil a i pribuzenstvo jsem tam nasel jeho.Tam muze rikat kočko, puso a kotě asi kazdymu a nikdo se neurazi :-)) :-)) I hnizdečko na hajence by si mohl zamluvit.

Blizsi info SZ. Tento příspěvek byl editován 17.7.20

Tento příspěvek byl editován 17.7.2010 20:17:26 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img36049.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img36050.jpg