Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 17. července 2010 v 18:11® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
tak nevim proč to nejde, zkusim jinej komp.
Tento příspěvek byl editován 17.7.2010 18:14:21 uživatelem Piranha. - Sobota 17. července 2010 v 17:58® Piranha
Tommy>Nejak se to sere, server.Ale verim ze to bude v pohode.
Tento příspěvek byl editován 17.7.2010 17:59:28 uživatelem Piranha. - Sobota 17. července 2010 v 17:56® Piranha
Jen co pujdou vlozit fotky tak bude i foto
- Sobota 17. července 2010 v 17:53® Piranha
Tak jsem zpet z dovolene.
Musim doporučit BlueSharkovi dovolenou kousek od mista, kde jsem byl ja, myslim si, ze by se tam neztratil a i pribuzenstvo jsem tam nasel jeho.Tam muze rikat kočko, puso a kotě asi kazdymu a nikdo se neurazi
I hnizdečko na hajence by si mohl zamluvit.
Blizsi info SZ.
Tento příspěvek byl editován 17.7.2010 17:55:41 uživatelem Piranha. - Sobota 17. července 2010 v 17:39® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Tento týden | Revír: Krásná říčka | Způsob lovu: Muškaření
A ještě provizorní vazoviště a mladý muchař
Doufám že ho to bude držet.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 17. července 2010 v 17:32® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Tento týden | Revír: Krásná říčka | Způsob lovu: Muškaření
Tak jsem se konečně vrátil z dovči.Využil jsem toho, že mi par kilometrů od chatky teče krásná pstruhovka, tak jsem si do auta přibalil jak mušáckej cajk, tak i pro krácení dlouhých večerů svěráček a něco málo z vázání, takovej nezbytnej základ. Průzkum lokality jsem udělal v neděli s kámošem, který za mnou přijel a dopadli jsme né moc slavně.Monas. udělal na pakoše jednoho potoka a já čistá nula.Pak jsme přejeli a našli flek s pěknýma rybama. V úterý přijel Ulpajs a ten flek, resp fleky jsme zkusili a parádně si zachytali. Brali jak potočáci, tak i parádní bojovní duháci a co bylo pecka, vše na suchou.Já jem chytal na goddardy z daňka Ulpa na skořičáky chrostíky a oba si parádně zachytli.Druhý den opět super chytačka a včera Ulpa dorazil zase a opět nás ryby nezklamaly.Překvapili mně místní potočáci, protože dost jich bylo mírových cca okolo 30cm, žádná dlaňovka.Tak doufám že se jim povede ještě o nějakých X centimetrů povyrůst. Jsem rád že jsem poznal pěknou a živou vodu. Večery jsem si krátil vázáním a zaškolování mládeže do tajů muchařiny.
Tento příspěvek byl editován 17.7.2010 17:34:31 uživatelem Piranha.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Neděle 11. července 2010 v 18:16® Piranha
- Diskuze: Muškaření
ULPA> no jo ty slovickari
proste jako Ada.
- Sobota 10. července 2010 v 7:30® Piranha
mannice> zaber vypada podobne jako ten kamen.A na dalku to je jako na kratko.Ja si na dalku tu snuru drzim v ruce dvema prsty.Musis jakoby s tim prutem heilovat jako Áda.Pekne upažit a sledovat snuru. V rychle vode pri kratke nymfe je lepsi prutem jet s vodou tak, aby jsi mel prut pod prohybem snury smerem po proudu, jako by jsi se snazil ji tahat po prudu, ale netahej.Nevim jak to napsat a uz jsem ti X-krat rikal podivej se na JUTUB na videa o kratke nymfe, je tam vse videt.Pak je dobre idet zaber jako zabrnkani, nebo spis natazeni snury.Na Labi mi nekdy ti tlousti tu snuru i vytrhli z ruky.
- Pátek 9. července 2010 ve 20:59® Piranha
BlueShark> je to k nevíře, ale ty opravdu každého nazýváš v ženském rode, ty fakt budeš 4% To je samý puso, kotě a jiné nechutné názvy pro chlapa
Nezlob se, ale nemyslím si to jen já.
- Pátek 9. července 2010 ve 12:37® Piranha
- Diskuze: Feeder
tomashr> o boiliesu a feederu vim a mam to jakš takš za sebou.Treba BUZZ BAITS jsou mekke boilies a jsou celkem uspesny. Jinak kluci z prodejny kam kde nakupuju chytaj na boilies 5mm a to je prej parada.
- Pátek 9. července 2010 v 10:45® Piranha
tomashr> nevim nevim.Je to jak rikas i o lokalite.A taky nejsou pelety jako pelety. Ja pokud bych se rozhoupal to zkusit a to asi teda fakt zkusim, bych to provedl asi nasledovne. Pouzil bych krmeni urcene spis kaprum, nebo asi parmove ci ostroretkove od sensasu, do nej bych nasypl mikropelety halibuti prichute spolu s hrstickou kukurice a hstiskou lunchen meatu nakrajenou na 1/2 cm kosticky a taky trochu cervu, ale mozna bych je vypustil. A jako nastrahu pouzival pelety halibut, nebo podobne, treba s rybi prichuti. Upevnoval bych je asi silikonovym krouzkem na pelety od semy.Peletky bych pouzival do 10mm. Mozna bych pouzil jeste nejaky atraktor do krmeni s prichuti halybut a cele to krmeni by bylo jakoby masove konzistence.To by mohlo nalakat kapry a nejen je. Tech mikropelet bych daval asi 1/3 celeho krmeni.Udelam to tak a dam vedet jak jsem dopadl.Ale pocitam ze az tak v srpnu.To budu mit i vic casu a navic ta voda uz bude i vic tepla a ty oleje se budou lip uvolnovat.
- Čtvrtek 8. července 2010 ve 22:25® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Tak jsem byl s tatou na par hodinek na Labi.Celkem to slo.Na to, ze to bylo celkem na rychlo a bez pripravy, tak jsme oba pochytali dost ryb. Posilam nejvetsi rybu, cejňáka 54.Rval se jako kapr a 3× si to vzal pekne pres brzdu.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Čtvrtek 8. července 2010 v 18:37® Piranha
Osprey> Míro jaky mas nazor a vlastne spis uspechy a zkusenosti co se tyce feederu a pelet.At sladky tak i treba uspesny halibutky.Proste pelety.Ja ti nevim porad na ne narazim, ctu o tom, ale neverim jim ve spojeni s feederm.Budu to muset zkusit, ale chci vedet nazor feederovho poloboha
nebo aspon ctvrtboha.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 18:31® Piranha
Petr22> delas chybu jaromire, ty ji treba nemas rad, ale na uspesnost to ma celkem vliv.Ale proti gustu …
- Čtvrtek 8. července 2010 v 18:29® Piranha
Ty vole, tak uz se melou plky i tady.Ja du na ryby.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 18:00® Piranha
Petr22> To je neco, jako b jsi na muskarskej prut se snurou dal rotacku nebo voblera.Jde to, ale je to totalni blbost.Udelej si prubeznej kosicek, navazec s hackem tak 20–30cm a zkus chytat.O paternosteru ti rdeji nebudu rikat, pac by to bylo na dlouho a lepsi bude si koupit knizku, nebo Mírovo DVD Feeder I a bude to nejlepsi.
- Čtvrtek 8. července 2010 v 7:22® Piranha
ladamaj> Láďo hlavne v klidu, prece ti kdejakej pubertak nehne zluci.Opravuje v češtine, řeší psychiku lidi, ale sam si do huby nevidi.Ale co, taky jsem si myslel, ze kdyz uz jsem vysel zakladku ze jsem chlap, ale on na to prijde
- Středa 7. července 2010 v 19:20® Piranha
Jak.novi> v poho, aspon uz to vis
- Středa 7. července 2010 v 17:28® Piranha
Jak.novi> On mysli mne
Tento příspěvek byl editován 7.7.2010 17:33:08 uživatelem Piranha.ale vis jak, jednim dovnitř, druhym ven.
- Středa 7. července 2010 v 15:41® Piranha
fikus> Vim o Monfish, ze to delaj, ale riskl jsem to a zkusil to udelat sam a vyslo to.Je to OK.Snura pracuje porad stejne a ai tezko se mi povede vyhazet tu cast snury, ktera je opravena.Je to 18m. Proste uzavreno, ale dekuji za zajem. Az budu mluvit s Romanem Vlčkem, tak se ho zkusim zeptat, zda je to jink, nebo alespon podobne ta oprva.