Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 7. července 2010 v 10:13® Piranha
- Diskuze: Muškaření
regulus> je to v pohode, na pstruhovky kam chodim nepotrebuju ani pulku z toho co je dobry
a pokud budu na stojaku hazet dalky, tak tech 18m je takova moje hrana se čtyrkovym klackem.A to snad postaci.Kazdopadne nova lajna bude, to bez debat. A kdyby nahodou mi to neco vytahlo za to napojeni, tak je to tak pevny ze se driv pretrhne 0,30mm vlacec nez v tom spoji.A takovej vlsec tam samo sebou necpu
- Úterý 6. července 2010 ve 4:32® Piranha
Jinak panove co maji zlate rucicky a mozna jeste vic,nedavno se mi stalo, ze jsem prefikl snuru.Bylo to ve vterine o navijak a prave ne muj ale stalo se a proto se chci optat, jakym zpusobem se to opravuje. Ja si to tedy dal do kupy a vyhoda byla ze jsem to upalil na 18m, kdyz jsem lurkoval. Nevim jak se to dela, ale napadla mne silenost vzit kousek backingu a do nej podstive vsoukat oba konce snury a zalepit lepidlem. Druhy den jsem udelal zkousku a nepretrhl jsem to.A prechod v tom bode opravy resp. ten backing na snure ani nejak nevadi. Ma nekdo nejakou zkusenost s tim opravovanim te snury? Diky.
- Úterý 6. července 2010 ve 4:25® Piranha
ZN> on je mistr feederu, ne klamu
Statistiky tvrdi že v prumeru za 24h dokaze chytit neco okolo 500 ryb. Brano v prumeru
Kde je BUBU, nevidel jsem ho tu nejak delsi dobu, ze on tomu feederu taky prisel na chut
- Pondělí 5. července 2010 ve 20:29® Piranha
EE ke čtyř háčku
to je jistější.
- Pondělí 5. července 2010 v 6:46® Piranha
- Diskuze: Feeder
osprey> slysis to Míro, nepodcenuj se!
RadekM> ja se ti nedivim.Video p. Horáčka mne také vydrazdilo a to tak, ze jsem po skouknuti musel ihned na ryby
Tento příspěvek byl editován 5.7.2010 06:46:55 uživatelem Piranha. - Neděle 4. července 2010 v 16:39® Piranha
majkyss> az pojeden zase na ryby k nam, dej vedet dopredu a nejaky ti vemu.Jen staci rict kolik.
- Neděle 4. července 2010 v 11:18® Piranha
majkyss> U Petra Braunsteina na www.braunstar.cz sam je mam od nej.
- Sobota 3. července 2010 v 19:14® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření
Dnes jsem se byl v tom hycu projit vodou a radeji jsem si ani prsacky nebral a sel jen tak v kratasech a outdoorovkach.Neni nic pohodlnejsiho.Labe bylo jako kafe. Nasadil jsem cerveny lurky s cervenou hlavickou a trefoval stredne velky tloustaky.Bylo hezky.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 3. července 2010 v 15:01® Piranha
Radek M.> Lepsi bude si precist nejakou knihu, tam najdes vse a hlvne jakou montaz pouzit.Srkacku bych nedaval.
- Sobota 3. července 2010 v 7:11® Piranha
Radek M.> Pokud se rozhodnes poridis si veci na feeder, tak za 1. nemusis delat to co je psano v clankach.Nektere clanky obsahuji informace temer pro zavodni lov a krmeni, ktere v tom clanku autor zminuje je opravdu uz malinko profesionalnejsi a cenove take nahore. A za 2. to same vybava a to same treba lokality. Dneska si poridis slusnej feeder mezi 1000–1500 korunami, k tomu nejaky schopny navijak do litru a dobrej vlasec a hura na nejblizsi reku, nebo rybnik.Do kybliku si vem na zkousku kilecko, nebo dve nejakyho polskyho krmeni, malou bonduelku a dve balenicka cerviku a urcite pokud nejak rozumne zakrmis, budes chytat ryby.
A nebo taky ne a bud to zbalis a vyprdnes se na to, nebo ti to neda a pujdes do toho znovu a vic.
- Čtvrtek 1. července 2010 ve 4:59® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Cudla> A ted beres na truc i pionyry
- Středa 30. června 2010 v 19:02® Piranha
brčal> Jakej pouzivas klacek na ty stiky.Pokud to neni tajny.
- Pondělí 28. června 2010 v 17:39® Piranha
osprey>
majkyss>
Ano veci neobvykle. Nedavno jsem se tady s Mírou bavil o tom navazci, kdyz jsem chytal na 8m hloubce.Navazec jsem mel 160cm
a nastrahu resp cervy vznasive.Ryby byly ve spodnim sloupci a na klouzaka se splavkem to nebylo kdo vi jaky.Tak jsem feederoval s timhle obrmonstrem.Jinak ja davam patera i na stojaku a delka je jako na rece a to 30–40cm a do pulky forpasu mam navazec s kosickem.
- Neděle 27. června 2010 ve 20:04® Piranha
osprey> vis, ja mam takovej, řekněme dar od nejvyssiho a to takovej, ze to co ctu mam pred ocima a muzu ti rict, ze se tlemim jeste ted
- Neděle 27. června 2010 v 19:50® Piranha
osprey> cau Míro, cetl jsem jakej jsi mel brzy rano leteckej den
, no vem cert cak, mit pastelky dolamany obe, tak si ani cvrndu z trenek nevysoukaš
Vsak ona staci i jedna v gipsu.
- Neděle 27. června 2010 v 9:29® Piranha
majkyss> Metr ode dna to mit nebudes.Nezapomen ze chytas v proudu a ten navazec ti ten proud tlaci ke dnu, ale ne az na dno.A cim delsi tim je vic nade dnem.Ale myslim si ze pokud das metr nebo 3, tak uz je to fuk a budes to mit porad stejne nad dnem.Je to znat od 10cm po ten metr, to se da regulovat, jinak za metrem uz je to jedno.I kdyz tam das neplovouci nastrahu, treba cervy stejne ti to ruzne proudy zvedaj a nastraha ti tanci nad dnem.Tim je pak atraktivnejsi.Ja davam na hacek dva cerviky, pak tam dam bilou mikro foukacku cca 3mm a zase dva cervy.Ta foukacka ty cervy zvedne a je to snazsi. Ale jinak na tom Labi pouzivam defakto delku okolo40cm tak, abych mel kosicek v pulce navazce.Pokud jsou tam hodne kameny, davam ho kratkej, tak 10 cm, aby mi nezavazel o kameny a netrhal jsem ryby.
- Sobota 26. června 2010 ve 13:36® Piranha
brčal> tak jsi se dockal ty 80+ co
gratuluju.
- Sobota 26. června 2010 v 8:38® Piranha
majkyss> tak jak jsi dopadla dal na tom Labi. Jinak ten navazec co se tyce delky, tak ja na Labi pouzivam ten paternoster dlouhej od 30cm az po 1 metr.A to tak, ze jak se blizim ke konci sezony, tak ten navazec prodluzuju a ztencuju.Ja bych se spis bal kratsiho nez je 30 cm
Mam to vyzkouseny.V prosinci na Labi jsem chytaval plotice a podoustve a kratkej navazec nebraly.Bylo to tim, ze kratky navazec ti ve vode hur prodava nabizenou nastrahu.V tomhle obdobi si ryby celkem vybiraly co si slupnou a dlouhej navazec 0,10 – 0,128 byly idealni. Na piskovne jsem mel jednou i 160cm dlouhej, ale to bylo o jinem chytani.
- Pátek 25. června 2010 ve 12:28® Piranha
Kluci vazácký, motáte taky někdo imitace lučních koníku? Tuhle jsem pozoroval sice to byl stoják, ale i tak se mi to líbilo že když jsem šel okolo rybníku lučinou, tak jak přede mnou skákali ti koníci, tak někteří se spletli a hupsli do vody. Ihned nasledoval prudký záběr od plotic a všiml jsem si i línu. Tak bych chtěl na pískovně zkusit nějakého toho koně.Pokud někdo motá něco podobného, tak bych uvítal nějakou inspiraci. Díky
- Úterý 22. června 2010 v 8:49® Piranha
brčal> nejdriv jsem myslel je je to Hugh Grant, ale pak jsem si rekl ze to je blbost
kua ale od ty 4 minuty to bylo dech berouci. Ty utoky na toho popa to musely bejt prdy.Ale vsiml jsem si nekolikrat ze po tom popikovi slo vic nez jedna stika, tam se to varilo jak v amazonce.Nedivim se ze si tam dobre zachytal, je to jako bych chytal na cervy v pstruzich sadkach