Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 21. června 2010 ve 21:52® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

brčal> hlavne ze to nejak nepokaztilo naladu, to je dulezity.Páč bejt nasranej a jeste na tom škodnej to je hruza odnesena od vody :-))

Pondělí 21. června 2010 ve 12:19® Piranha
Piranha

brčal> vem čert DéTéčko, toho fiknes a otocis ale WéeFko uz by bolelo asi.I kdyz mozna ten pretizenej konec kolik ma tak 9m? Snad by se jeste dalo pouzit.

Pondělí 21. června 2010 ve 12:17® Piranha
Piranha

brčal> 1,5m?Asi by mi jeblo :-)) s tim clunem to uz je docela extremek a stane se to asi jen na MP, pokud to neni P jezero kde se smi s lodema. Semnou by to asi seklo :-))

Pondělí 21. června 2010 ve 12:15® Piranha
Piranha

kerob> pokud neco das na internet tak musis pocitat s tim ze si ty fotky nekdo upravi, zneuzije a tak.A bez toho aby se nekdo obtezoval te vyhledavat a ptat se.Pokud nechces aby je nekdo nezneuzival, tak je tam nesmis davat.Internet je mocnej carodej. Nevim jak je to právně podlozeny s tim, ale myslim si ze pokud neco vkladas na verejny veb, je to verejne pouzitelny pro vsechny. Otazkou je traba logo, ktere je brano jako znacka a to je souditelny, kdyz to pouzijes za ucelem sveho zisku.

Pondělí 21. června 2010 v 11:44® Piranha
Piranha

Jinak by mne zajimalo zda uz z vas nekdy tu snuru pretrhnul.Kolik vubec ta lajna vydrzi.Kdyz se treba nejak spatne sekne na dne (potapivka), nebo treba kdyby se nesikovne zamotla o nejaky strom ve vode u hladiny a neslo to vytahnout.Zda se to pretrhne nejak kulturne, aby se dala znovu pouzit, nebo je to ztraceny.

Pondělí 21. června 2010 v 11:42® Piranha
Piranha

kerob> v klidu je to uplne fuk ne.Mel jsi si tam napsat autorska prava vyhrazena :-)) a treba by si toho nevsiml.Jinak ja tu spojku take vubec nelepim.Je to pak snadne ji sundat a vymenit, kyz se treba nejak poskodi.

Neděle 20. června 2010 ve 22:07® Piranha
Piranha

Limonádový Joe> trapnej čůráček.Blb aby si neohřál kašičku.Skoda do ty klavesnice mlatit.Ale snad se jednou u vody sejdem a klavesnice to nebude.

Neděle 20. června 2010 v 17:57® Piranha
Piranha

BlueShark> ty ses zase nejakej MANstruativni dneska.Ja se te na to neptal, ale nekdo jinej:® incredible

BlueShark> Krásná ;-) Byla vrácena jestli se můžu zeptat?

Tak si nevylejvej kramečky na mne kamo, ja jsem ti nic spatnyho nenapsal, tak nevim proc utocis.

Dobra, tak priste az chytnes zase hezkou rybu, tak ti gratulovat nebudu, aby jsi to zase nahodou neobracel proti mne.

A ted si ho jdu teda vyhonit, i kdyz bys to potrebovl spi ty. Ende.

Neděle 20. června 2010 v 17:10® Piranha
Piranha

BlueShark> zase meles paty pres devaty, neni to moje stika, ale jak jsem rikal ,,JA,, bych dal krk za to, ze je to Kominova stika co lapl s Luciem pred zahajenim. Je to jen muj argument, nenutim ho nikomu preci.Pokud rikas ze neni, OK je to zase tvuj nazor.Nevim proc se kolem toho tak třeš porad.Ze neodpovis na to, zda byla pustena, nebo ne. Mne je to fuk a sam bych ji vzal, no a co.V zivote jsem chytil stik ze se daj spocitat na prstech obou ruk, ale pulka z toho byla pod miru a jen asi 3 jsem vzal, pac ty 52ky byly tak hubeny ze jsem se slitoval.84 neni trofejni kousek a kdyby se mi postestila, tak je to obed pro celou moji pocetnou famylii :-)) Pokud bych se opravdu specializoval na stiky, tak asi bych to poustel.

Neděle 20. června 2010 ve 13:01® Piranha
Piranha

BlueShark> dam krk na to, ze je to ta kominova, pokud jsi ji vratil, coz pochybuji, bude tam delat bordel porad :-)) Jinak gratulajda.

Neděle 20. června 2010 v 11:45® Piranha
Piranha

vladah> ne, jsou jich tam mraky takovych, nad zdymadly loni vysadili na zkousku opet líny ale tihle zmetci je vymydlej.Podle mne uz tam davno nejsou. Je tam taky strasne moc tech mensich od 30 do 50cm, na hnojacka k veceru na lehkou polozenou jich nachytas plno.Muze se splest i vetsi kdyz se ti ty rousničky povede odlepit ode dna.

Neděle 20. června 2010 v 10:14® Piranha
Piranha

raven1972> a zmasil?Bo ji pustil.

Neděle 20. června 2010 v 10:13® Piranha
Piranha

vladah> v tom pripade ji rychle hodit zpatky, páč by pak bylo po chytani a porad by te nekdo tahal po fízlech.To radeji nic nevidim, nic neslysim a o nicem nevim :-))

Neděle 20. června 2010 v 10:04® Piranha
Piranha

vladah> asi sumec se tam zabil.Co jinyho.Ten tvuj ne vole :-P

Neděle 20. června 2010 v 8:32® Piranha
Piranha

Vcera s vladahem na sumcich :-)) bohuzel jsem to musel spakovat, dedek (tata) knucel porad, ze mu je zima, ze se mu chce spat, tak budu muset nekdy vyrazit s Monasterkem, s nim mam kliku :-)) , ale byla aspon sranda trochu. Jinak vecir se vyrojila halda chrostiku a takovej zber jsem nevidel ani na pstruhovce, voda byla do hodiny plna hmyzu tak, ze by se ta moje muska po dopadu ztratil a u uz bych ji nevidel.Ryby se cpaly jak blby od tloustu, pres cejny, az po kapriky.Budu tam tomu muset dat taky nejakej cas s musakem.

Pátek 18. června 2010 ve 21:41® Piranha
Piranha

jitrnice> vyhozeny penize.Pan majitel se jevi jako sedmilhar.Par dni na to, co to ,,koupil,, kolovaly na netu recenze na ten rybnik, kde byly vyfoceny mega ryby a tak.A to je hloupost.Dycinky tam nasazovali kapry, ktery do mesice mistni nenasytove vybrali.Dnes je to plny sumecku, cejnu jako detska dlan a uhoriho monte.Kdyz tam budes 3 dny krmit, povede se ti obcas nejakej padesartnik.Jen vim o vetsich tolstojích.Tod vse.

Pátek 18. června 2010 v 8:23® Piranha
Piranha

Ten BlueShark jeden, ten mne zase vcera navabil s tou vlackou.Tim klackem hlavne. Ze bych chtel courat kolem labe to zase ne, ale kdyz uz mam tu bellynu, tak si myslim ze na piskovne s kopytkem okolo 4cm na hloubce s nejakym sikovnym 2,10 klackem do 30g bych nerjaky barbary mohl prekecat. Ceny standardek jsou opravdu zanedbatelny.Jsou toé klacky znackovy a v nizsich cenach si myslim ze by se mohli rovnat stredne vyssi tride.Mozna si jedem do boatu vemu. Koukal jsem na to shimano.Je to z casti telkeskop z casti deleny, 30cm transportka a k obcasnymu hobby vyuziti by to mozna stalo za zkousku.Ale prekvapilo mne tm vic veci od Semy, pres Mitchell az po Daiwu.Par jiggu a gum a je o zbavu postarano.Jak rikam obcasne jen z belly boatu a pokud to bude fungovat, kdo rika ze bych se na to nezmeril vic.Skoda jen ze je tech vod, kde se smi ze clunu tak malo.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img35205.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img35206.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img35207.jpg
Pátek 18. června 2010 v 8:13® Piranha
Piranha

Tommy> no hlavne ze jsi se bavil a uzival sis to.Pocasi pralo tak co.

Pátek 18. června 2010 v 7:36® Piranha
Piranha

Tommy> co jatra, neztvrdla ti :-P

Čtvrtek 17. června 2010 v 17:00® Piranha
Piranha

1Mara> oravdu to nema smysl se s tebou bavit.Tim to ukoncuji.Az potkam kohokoliv osobne u vody, tak mu rad reknu co si o nem myslim a co jsem o nem rekl a nepotrebuju k tomu tebe.

Ze se BS klofnej, to je normic, mame ICQ a tam si to vysvetlime. O foxovi bych nerekl nic spatnyho, na toho mi nesahej, to samy cormous. A ze srandu otacis ve zlo to ses pako na ENtou.

Tim k tobe koncim a nechci uz se s tebou dal bavit o nicem.