Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 16:12® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Vaclav III.> on je odkojenek VODOU a KOMINEM a porad u nej prevlada takova ta kormoranovitost, ale uz je na lepsi ceste a brzy to bude OK
- Čtvrtek 17. června 2010 v 15:54® Piranha
cormoran> Lucio> Krasny rybky a koukam ze Olíhňos má skeletora.Ten kdyz vysel na trh, tak mne malem prekecal zase k vlaceni
je to IN klacek.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 15:52® Piranha
1Mara> Šimšálku je rozdil se s nekym bavit na netu a je rozdil s nekym sedet u stolu a tvarit se jako kamarad.Tak jak to delas Ty a nekteri jini.Nebudu jmenovat.To ze si zase Hampejs honí ego, na to radeji nebudu reagovat páč by to tu bylo zase sama veprova hlava a fotomontaze a na to nemam cas. Nevim proc reagujes.Ja se tu bavil s BSkem a jinej se do toho nemotal, tak si plkej zase to svoje jako vzdy a neber si mne do huby.Uz jsem te o to jednou zadal. Vyjmenuj mi konkretne toho o kom jsem rekl ze je křivej. Luďa?Cormos, Foxik, ULPA, Patlos.Ani jeden z nich to neni.Tech si ja vazim a i jinejch jako Olda, Vlada aj.Ty se jen vymlouvas na to ze jsem rekl ze tam nejdu.Proste te prekecali paka jako Šulgan a nejaci jeho Mrd, teda Mrk kamaradi, kterym ty skaces do prdele.Nejspis.Podobny nazor jsem uz slyse od nekoho. Vis co, jak tys mne rikaval pri nejakych hadkach tady (nevsimej si ho) tak ja tobe rikam nevsimej si mne. Nechci se s tebou bavit uz jsem ti rekl co si o tobe myslim a tak to bude.
Pana Hampejse prosim taky o to same!
- Čtvrtek 17. června 2010 v 11:28® Piranha
BlueShark> jojo jojo jojo
- Čtvrtek 17. června 2010 v 11:19® Piranha
Mimochodem jsem si vsiml Foxina, tak jak Peto jak jsi nalapal a co Cormos, byl jsi taky?Myslim zhajovacka.
- Čtvrtek 17. června 2010 v 11:14® Piranha
BlueShark> ty ses jak malej harant.Jo a nemusel jsi se nikoho zastvat. Ja jen zasnu jak jedna mala popichovka dokaze rozhodit psychiku vysokoskolsky vzdelanymu cloveku
Ale je prvda, ze je pravda kruta a spatne se nekdy i posloucha, natoz cte.
Jinak si cenim ze si mne vazis stejne jako Milana Tychlera, treba taky nekdy budes tak uspesny
- Čtvrtek 17. června 2010 v 9:22® Piranha
BlueShark> ano dokazu si vysypat popel na hlavu a jak rikas DELAVAL jsem to, ale chybama se clovek uci.Koukam ale ze ty ses porád žáček
(smajlík)
- Čtvrtek 17. června 2010 v 9:19® Piranha
BlueShark> nemusis mit tu cest ja jen psal ze je to na tobe.Drzet tlamicku muzes ty, nevim proc ses tak rozjetej
Proste jsem ti chtel naspat ze kazes vodu a pijes vino Boruvečko
Je nevidis smajliky? Ryba je to ale pekna to se musi nechat, kdyby takovy braly celej rok tak je to aspon trochu o vlacce. Tak uz se prosim te nečerti, priste to zase muzes vpalit mne
- Čtvrtek 17. června 2010 v 9:14® Piranha
vladah> doufam ze jsi ho tam nehazel zpatky.Tyhle velikosti jsou tam jako mor
- Čtvrtek 17. června 2010 v 9:08® Piranha
BlueShark> ty vole ty ses vstahovacnej, mne seres do hlavy ze je to internet a ze musim pociatat s reakcema a ze se mam vysrat a neodpovidat a sam ses rozebranej jak psychopatík.Ja jsem reagoval na to umyslne, ty jsi mne tady taky napadal ze nenosim podberak.Ty jsi rekl ze vsechny ryby fotis na trave ja tam vidim skamenelou travu. Tobe totiz nesmi nikdo nic napsat. A nekamarady neresim jednou jsou to nekamaradi tak proste jsou.Zda mezi ne chces patrit, nebo ne, to je zcela jen na tobe.
Jo a aby ses z toho neposral, proboha
Tento příspěvek byl editován 17.6.2010 09:11:27 uživatelem Piranha. - Středa 16. června 2010 ve 23:22® Piranha
BlueShark> urcite jsem nepsal ze se ma valet po sutrech,Admine.Uprime receno je mi to fuk ale je to tva vizitka rybare.
- Středa 16. června 2010 v 17:17® Piranha
BlueShark> na rozpaleny šutry takovou krasnou rybu, to by dal jen trotl.Pokud jiz nebyla klepla na domaci baštu.
- Úterý 15. června 2010 v 18:49® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Firetiger> ja si myslim ze ne.Me to tak vyhovuje, ale nerikam ze bych to niky nepouzil a nezavrhuji to. Je to spis takova moje lenost to pouzivat.Proste vytahnu musku, navazu a chytam.
- Úterý 15. června 2010 v 16:42® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Ja to nicim nemazu, proste si to vysusim par mrskancema ve vzduchu a je to.
- Pondělí 14. června 2010 ve 21:00® Piranha
Prasek_2007> myslel jsem tvrdou prdel
- Pondělí 14. června 2010 ve 20:56® Piranha
Prasek_2007> Liberec je daleko a prasek je v prdely jako ja
- Pondělí 14. června 2010 ve 20:54® Piranha
Prasek_2007> uz mas kabel?
- Pondělí 14. června 2010 v 15:43® Piranha
Limonádový Joe> tim jsi chtel rict jako co.A prosim te nerej do mne OK.Takovy kamaradi zase nejsme.
- Pondělí 14. června 2010 v 8:56® Piranha
Luda> Neboj muskarina je porad 50:50 s feederem i kdyz letos malinko prevazje.Byl jsem vic venku s musakem nez s feederem, ale to se brzy vyrovna zase. Jinak jako zavody to ja muzu.A tyhle byly co se tyce pravidel velice ferovy a taky o hlave. To neni jako ve feederu ze nachytas 20kg ryb a vyhracas, tady jsi mel pouze 3 lososovite ryby bez Lipana v kazdem kole a pak okouny a vsechny ostatni. Tak ze to bylko i o strategii.Braly vetsinou v tom mirovem useku 30–40 ale taky se vyloupli nejaci potocaci prec 55cm a duhaci tesne pred 50cm, tak ze ty ryby tam jsou a jak rikal prasek tak tak videl i rybu okolo 70cm. Musim ale rict ze takovahle akce je pro muskare zacatecnik nebo stredne pokrocileho peknou skolou a opravdu se tam nauci okouka a odposloucha nejake veci, ktere jsou pozdeji jeho velikym prinosem v jinych zavodech, nebo osobni rybarine. Rad jsem tam potkal i kolegu z Hunikova ze zavodu a poznal jiny kluky.Musi bejt s nima prdel sedet nekde u piva. Jo a jeste bych chtel pozdravit tu vysokou servirku
jela po mne jako blazen
ty ta mi davala .
- Neděle 13. června 2010 ve 22:25® Piranha
Prasek_2007> ten prvni byl na hnojaka a pak na sucho jen chleba. Jinak mate stesti ze potocaky poustim, jinak bych byl prvni jeste dalsich 7 let