Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 13. června 2010 ve 13:01® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Vcerejsi Belly Boat Cup byl pradni.Atmosfera pekna a lide pratelsti. Ryby braly nekomu vic, nekomu min a pry i nekterym vubec.Tahali se duhaci, potocaci, siveni a okouni.Neco jsem zaslechl i o dvou ploticich. Prekvapil mne Prasek s jeho 7. mistem a malej Monfišák 8let.Na bellyne lital jako profik a se snurou tancil take obstojne, vsak mne i prechytal o dve mista.Byl 15. Za sebe jsem spokojen hlavne tim ze jsem neskoncil posledni z 32 lidi a to mi staci.Podcenil jsem pripravu, ale bylo to spise casem, ktereho jsem diky dvojitemu zamestnani mel malo a kombinovat to s dlouhym vazanim bylo celkem tezky.Nemel jsem namotany zadny pakomary a to byla chyba.Jen zlatohlavy. Pristi rok si dam zalezet a narvu si svou novou krabicku vsim co lita, leze, plave a chodi a bude to
Jeste bych letos rad navstivil dva zavody pokud to finnce a cas dovoli a to Orvis cup a Jestřabice, dvouclenny zavod. A taky bych chtel podekovat Romanovi Vlčkovi za odvoz z Prahy do špindlu a zpet a za informace a rady kolem muskariny.Mimochodem jako lonsky zlaty vitez BBC byl letos pro zmenu stribrnej.
- Pátek 11. června 2010 ve 20:56® Piranha
Tak si to zitra uzijte, doufam ze pocasicko bude pekny ale ne az tak horky jako dnes. Ja jedu defakto za chvili mušit do Špindlerova Mlýna s Prášulou.Uz i volal ze tam videl nejaky obrkousky, tak jsem zvedavej. No to uz je hodin, zitra vstavacka ve 2:30, tak mazu do pelechu. HOJ.
- Pátek 11. června 2010 v 15:36® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Ja bych řekl blešivec s peknym ohonem
- Středa 9. června 2010 ve 14:03® Piranha
MP-E65mm> ja to zkousel a porad se mi ty vyrezy rozplejtaj.Asi je to spatnej matros.Jsou to brka pozbirana z lonskyho houbaření.Podle barvy asi nejaky dravec.
- Středa 9. června 2010 ve 14:00® Piranha
MP-E65mm> to je povedeny, libi se mi, ale z tech kridel mam takovej strach, ze je radeji ani nebudu zkouset
- Neděle 6. června 2010 ve 20:34® Piranha
Tommy> ja taky ne
- Neděle 6. června 2010 ve 20:22® Piranha
Tommy> Koukam si za trencle ale nádobí porad jen jeden komplet.
- Neděle 6. června 2010 ve 20:14® Piranha
Manažerka> Pockej ja reknu Petře, ze jsi o ni rekla, ze je mrtvola.I kdyz vetsinou to tak vypada jako s mrtvolou
ale asi je ziva
Prej.
- Neděle 6. června 2010 ve 20:09® Piranha
Manažerka> ja si nechavam
proto to s vahou ani nehne
- Neděle 6. června 2010 v 19:57® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
malej.uzasnak> barva polární záře.
- Neděle 6. června 2010 v 19:53® Piranha
Manažerka> pche, dní
- Neděle 6. června 2010 v 19:44® Piranha
Tommy> 18 vc klidu ale 19 v akci to radeji 12 v klidu a 24 v akci
- Neděle 6. června 2010 v 19:40® Piranha
Tommy> ty vole ja starší modelka vole, nožky mam trochu pokřiveny malinko kouty ale vahu mam porad 90 uz 10 let vole Miry mam 90/7/10 90 kilo 7 piv denne a 10 cigaret vole
- Neděle 6. června 2010 v 19:32® Piranha
Tommy> jo kamo to je dlouha historie, ale radeji to nebudu vytahovat.Nemam na to zaludek. Je mi lito, ale opravdu bych te rad nekdy poznal.Vypadas jako fajn dřevorubec i kdyz ses tak strašně šerednej chlap
- Neděle 6. června 2010 v 19:21® Piranha
Tommy> Tak mi dva asi jen virtualne a Mona asi taky.Pokud nebudes schopen prijet jeste jednou a zachytat s nama solo. Jinam Pepovi nic nechci vnucovat sam jsem mu rekl at jde.Ale jeho nazor je jeho nzor, s tim nic neudelam.
- Neděle 6. června 2010 v 19:06® Piranha
Manažerka> fešné slavisticke biki
- Neděle 6. června 2010 v 18:54® Piranha
1Mara> Monaster nejede a ani se mu nedivim po tom, co jsem se doslechl.Kdyz uz se tedy zase ohanis Piranhou.
- Neděle 6. června 2010 v 8:03® Piranha
ULPA> ty sliky totalne bez vzorku uz nesra.ly jen okoli ale uz i me
Sehnal jsem 4× gumy 90% vcetne disku za 2500 tak jsem to vzal.Jsou Cčka zatezovy na kangoo, partner a berlingo.Jeste ma jednu sadu.
- Neděle 6. června 2010 v 7:51® Piranha
ULPA>
vcera jsem za podobna slova sklidi u sve rodiny kritiku.Taky jsem drzkoval kydz jsem v prave poledne menil kola na aute.
- Neděle 6. června 2010 v 7:37® Piranha
ULPA> jedu na kšeft.V 7 do Petrovic.A co ty zechrapes.