Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 1. června 2010 v 0:07® Piranha
Piranha

vladah> hele chlapče, asi nemas mozek na, to aby jsi mi vysvetlil tu otazku na to překreslení.Jak se podle tebe s lidma bavim?Jakyma lidma, ja porad nevim co chces, nebo ceho chces docilit.Zda ti jde o to jak tady komunikuju s klukama, tak do toho je ti uplny hovno.Ja ty lidi znam mnohem dele nez ty a pokud na nekoho vyrukuju s necim co se mu nelibi, tak si to JA sam sliznu.Ja nevim porad o co ti jde.Pokud ses nasranej na to ze jsem si tady psal s tou mladou kočkou, tak nemusis mit vubec zadny strach kamo, ja jsem 6 let zenatej, mam dve deti a posledni by bylo, abych pubertalnimu klukovi bral pubertalni holku, pokud míříš tím směrem. Tak pokud mas zajem muzeme si o tom klidne pokecat osobne u vody v tom problem nemam. Tak bud mi odpovez na to prekresleni, co tim myslis, nebo vubec nemam tucha co tim prikreslenim myslis.Prikreslit si muzu akorat tak nejaky pribeh zazitek a tak a nebo ptaka na fotce, tak bud mi odpovez, nebo se na mne vyser a nemel hovna, ktery jsou na tebe moc tezky. OK!

Pondělí 31. května 2010 ve 13:42® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Takhle to vypada kdyz se roji pořádně :-))

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img34631.jpgfoto/diskuze/muskareni/2010/th-img34632.jpgfoto/diskuze/muskareni/2010/th-img34633.jpg
Pondělí 31. května 2010 ve 13:40® Piranha
Piranha

Vcera se vecer na labi rojili jako kravy nabrezi bylo posety :-))

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34628.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34629.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34630.jpg
Neděle 30. května 2010 ve 23:26® Piranha
Piranha

:-)) :-)) okoukano z muskareni :-)) ale zasmal jem se tomu :-))

Neděle 30. května 2010 ve 23:25® Piranha
Piranha

Jeste jeden kolovrato duhako tloust z Labe :-))

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34618.jpg
Neděle 30. května 2010 ve 22:45® Piranha
Piranha

mannice> nevis o cem je rec.Podivej ja Vladaha neberu jako zacatecnika myslim si ze 8 let rybareni uz neni zadnej zacatecnik a elev.To uz by mel bejt rybar co zna a vi.

Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 22:47:16 uživatelem Piranha.
Neděle 30. května 2010 ve 22:35® Piranha
Piranha

vladah> tobe vadi neco na okoli kde chytam a na lidech se kteryma se bavim, ja porad nerozumim, asi se do toho nejak motas kamo.Tak ven s tim.Porad nechapu na co narazis, pripominam to prikresleny.

Tento příspěvek byl editován 30.5.2010 22:37:07 uživatelem Piranha.
Neděle 30. května 2010 ve 22:27® Piranha
Piranha

vladah> nedrzkuj, bavime se tady z legrace tak nevyjizdej a co se tyce toho prikreslovani tak to jsi myslel mne a konkretne co.Ja nemam tez zapotrebi si pripocitavat centak k rybe, to jsi treba myslel.Nikdy jsi se mnou u vody nebyl az na to muskareni kdy ty jsi mel s tezi jednoho okyse na vlasku a ja asi 15 na mouchu, tam jsem neco taky prikresloval?Tak ti nevim.

Neděle 30. května 2010 ve 22:23® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Muškaření

Na vecir jsem zajel na Labko v Usti potrapit nejaky tlouste na sucho.Nejdriv jsem se trapil ja a jeste o to vic, kdyz mi predemnou cca 10m zbirali kapri jak noha.Doslova se mi smali do kichtu, ale nevzdal jsem to a cekal az zaleze zbytek slunce s tim ze snad vylezou i tlousti na rojici se chrostiky. A taky ze jo. Povedli se mi 4 tlousti nejmensi 46 a nejvetsi 52, za toho jsem moc rad. Pak jsem se jeste bavil v zaplaveny trave s okulejema.Musky bile jepice a pak jsem vazal takovou nocni muru, nevim, nezanam, ale ta dostala toho bigra.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34608.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34609.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34610.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 30. května 2010 ve 22:11® Piranha
    Piranha

martulinka> predstavy jsou jen bludy, realita je to podstatny.

A co kdy si udelal papiry na ryby, kdyz uz tady valis na serveru o fishingu.

Hlavne se neuc od Vladaha, ten chyta vecne hovno.Ale BlueShark umi chyti 75 ryb za den a tolik druhu ani neznam :-)) sorry Honzo ja musel.

Neděle 30. května 2010 ve 21:56® Piranha
    Piranha

martulinka> pche, ja ti to ukazu a vsichni se mi budou smat :-)) :-)) :-))

Neděle 30. května 2010 ve 21:45® Piranha
    Piranha

martulinka> ja toho mam krasnyho :-))

Neděle 30. května 2010 ve 21:38® Piranha
    Piranha

Jinak dneska na Labi, ze zacatku to byla drina, malem jsem chtel jit domu, ale veril jsem ze jak bude pozdejc tak vylezou mrchy hladovy a zacnou zbirat.A taky jo.Za cca 2,5 hodinky jsem vyndal 4 tlouste nejmensi 46 nej 52 a pak jsem u brehu v trave blbnul s ouklejkama.No ale ten profesor mne potesil. Vse na suchou.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34603.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34604.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34605.jpg
    Neděle 30. května 2010 ve 21:33® Piranha
    Piranha

martulinka> ale jo jen sem pis, budu rad, aspon tu nebudu koukat na ty hnusny ksichty :-))

Neděle 30. května 2010 v 17:54® Piranha
    Piranha

Kua jak tak sleduju ten odpocet, tak to abych se zase přizbrojil polamu na sumíky.Musim šnůru novou, hacky a mam doma pekny koule polystyrenovy, tak namlovat nejaky kachny, a taky olovo neni.Mam 16.6. myslim nocni, tak to asi necham na patek a hrrrrr na ne.

Neděle 30. května 2010 v 17:45® Piranha
    Piranha

BlueShark> ja nikoho neurazel a pokud se nekdo z nich urazil, tak jsou to v tom pripade ti, o kterych jsem mluvil.Oba jasne vime o koho jde.Ze Vladach chytil hovno, to mne neprekvapi, ze dedek, to uz bych malinko pochyboval, ale ze prechytas africkyho savce, to uz mi hlava nebere.Tim z tebe nechci delat kdovi jakyho rybare, páč semnou jsi si to jeste nerozdal. :-)) :-)) :-))

Neděle 30. května 2010 v 17:11® Piranha
    Piranha
    Diskuze: Muškaření

Firetiger> moravy nebo cech :-))

Neděle 30. května 2010 v 17:10® Piranha
    Piranha

BlueShark> oni chytali taky na feeder?Pokud to byli nejaci detci domorodci, tak je jasny, ze je tam nekolik faktoru ktere jim ryby nemohly prinest. Staci se podivat na vlasce.Ostra a podoustec je ryba dna a ta se rada vali po dne, zbira, reje a tak a pokud si strejchne o vlasec 0,30 tak je jasny, ze to cejti, navic takhle silnej vlasec neprodá a nenabidne tu nastrahu prirozene.Malej hacek cerv unece utahne a neposkodi se po npichnuti.Chomacek cervu se pak krasne pohupuje ruzne u dna a ryba duverne bere. Krmeni je dulezitej faktor a hlavne mnozstvi, jak tam proste prestane padat tak je zle.

Neděle 30. května 2010 v 17:05® Piranha
    Piranha

Limonádový Joe> sebe a tu ostrou :-)) :-P Ale jo, ja verim, ja mel neco podobneho.Sel jsem musit jednou odpoledne na kanalek, ale na musak absolutne nic, byly to taky moje brzke zacatky.Tak jsem vyrval par drnu a vydoloval 5 mensich zizal.Jelikos jsem nosil v krabickach neskutecnej bordel, hacek i par broku se tam naslo a jako vidlicka poslouzilo par kamenu.No a tak jsem na ten musak flkl zizalu a klacek oprel o kmeny. Na tech 5 malejch zizalejk jsem vytahl 5 tloustu okolo 40cm a dva stredne velky okyše :-)) Od te doby jsem musak mel cca 6 mesicu doma zabalenej a chodil s bolo na houpajdu :-)

Neděle 30. května 2010 ve 13:36® Piranha
    Piranha

BlueShark> paradni vostry, gratulačka.Dneska bylo taky idealni pocasicko na ryby rano, pod mrakem, tlak paradni, jen nahodit.Ja mel nejake rodinne povinnosti a daval jsem do pucu trochu auto.