Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 30. května 2010 ve 13:06® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Chose> ja byl v patek s boutem a to samy, pokud do minuty neatkoval duhak suchou tak na stahnutou uz jo.I ve vlnach kdyz ficelo byly na hladine a skakali jak pitomy. A jedenou taky jsem trochu trolingoval a skosil po tom, ale to uz jsem tam mel luru.
- Neděle 30. května 2010 v 8:49® Piranha
Chose> jasan vzdit si delam pr..l.Na bellyne je to parada.Jen nesmi foukat
- Neděle 30. května 2010 v 8:48® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Prasek_2007> Policka je na mne daleko ale Orvis asi taky mozna padne. No je to na tobe, jen jsem ti rekl jak se veci maji.
- Sobota 29. května 2010 ve 22:30® Piranha
Chose> proc bellynu kdyz tam stacis v prskach
- Sobota 29. května 2010 ve 22:26® Piranha
Prasek_2007> Nechtel by jsi se Míšo semnou utkat v belly boat cupu v cervnu?Ja planuju tam jet.Jeste nevim presne datum ale Monfišák rikal ze je to 2. pulka cervna.A co, tak bude aspon prdel a porazim mistra feederu
- Sobota 29. května 2010 ve 20:33® Piranha
Prasek_2007> ploutve u monfish jinak je to problem.S botou se do klasickych ploutvi nedostanes, nebo jo ale ty co ma ULPA staly pres 3tis.Ja si je upravil a makaj dobre.Monfish ma za 1400 ale neverim tomu suchemu zipu.Za cas nebude lepit.
- Sobota 29. května 2010 ve 20:23® Piranha
No ja byl musit na hodinku na bele a vysusil jsem 5 jesenu.Pekny chytani.
Tento příspěvek byl editován 29.5.2010 20:24:22 uživatelem Piranha. - Sobota 29. května 2010 v 18:35® Piranha
yerrx> ja nevim, spoj si to jak chces, ja tam snuru na tenisovy site nedavam
a na konci snury mam spojku, nic tezkyho.Mel by jsi si asi nejdriv koupit nejakou knihu, precist a pak by jsi se nemusel ptat na otazky, ktere tu byly uz Xkrat odpovezeny, nebo o nichž jsou tu clanky.Samozrejme ti to za zle nemam, huba je od toho
- Sobota 29. května 2010 v 18:31® Piranha
IVO> kde pak, Pirňka si hubu neošidí
- Sobota 29. května 2010 ve 13:42® Piranha
IVO> ano pane, sluzebnicek.Tady u popelnice to štěká porad
tak to tam zitra mas gratis
- Sobota 29. května 2010 ve 13:38® Piranha
yerrx> on podklad ani nemusi bejt, staci tam jen ta lajna, ale on prijde den kdy za ten podklad budes rad, kor na MP.Staci aby ti vzal suchou 60kapr a mas lajnu venku natotata.
- Sobota 29. května 2010 ve 13:34® Piranha
yerrx> Kup si backing, je to lepsi.Jinak tam muzes dat cokoliv, starou lajnu, pletenku, nebo silnej vlasec, ale to je ciganština uz paj
http://rybarske-potreby.monfish.com/…48,1587.html
Tady treba např. je podklad za slusnou cenu.
- Sobota 29. května 2010 ve 13:28® Piranha
dnesni vcerejsi ulovek, balada
)
- Sobota 29. května 2010 v 10:25® Piranha
Prasek_2007> vypada schopne.
- Pátek 28. května 2010 ve 21:07® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Soukromy revir | Způsob lovu: Muškaření
Dneska s belly boatem na pstruhodromu.Ven slo mimo cca 30 duhaku i ploticka a okounci.Protoze ryby nepretrzite zbiraly u hladiny cely den tak jsme chytali na vse co plave na hladine a z boutu na lury.Pocasi pralo a ukonceni dne bylo jeste na jednom nedalekem pstruhovem potoku, ktery taky nebyl prazdny a dal nam nejake potocaky okolo míry.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Pátek 28. května 2010 ve 20:40® Piranha
vladah> nezavid bobkaři
- Pátek 28. května 2010 ve 20:07® Piranha
Tak ja byl dneska taky na rybach na duhakodromu.Ven slo neco okolo 30 duhoňů, ploticka a dva okyšci.Braly pradne jak ze brehu tak i z boutu.3 kousci sli na zitrajsi obed.Vsechny ryby u hladiny a prevazne na suchou musku.Z boatu pak bodovaly lury. Okolo 15 hodiny jsme jeli jeste zkusit Svitavku, kde jsem loupnul dva potoky nej 26 a ULPAJS asi 5 ks.Jo a zase se vykoupal
Tento příspěvek byl editován 28.5.2010 20:09:08 uživatelem Piranha.holt ma na chytani s mou malickosti asi smulu, uz je to po druhy.
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 21:57® Piranha
hroch71> jako v sobotu
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 21:34® Piranha
Tommy> to uz je pekna svine vole
Jk tk na tebe koukam ty by jsi byla svine ale plná.
- Čtvrtek 27. května 2010 ve 21:22® Piranha
vladah> tak to ses Bivoj, uzvednout 90ti kilovy prase je uctihodny