Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Středa 19. května 2010 v 18:18® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
hahaha kravy blby.Jeste budete zavidet co s tim vytahnu
Uz mam domluvenyho kamose s motororovym clunem.Lano a hybaj na adrenalin
- Středa 19. května 2010 ve 14:14® Piranha
1Mara> proc si myslis ze s nim nechytnu ryby.Ja ho nebudu mit ve sklepe na paradu jako ty.Pokud bude v patek obstojne a nebude foukat vitr, tak hned razim.Vikend nevim zda pojedu na Kunratice.V sobotu mi prijede holka ze školky v prirode okolo poledne a v nedeli mam nocno vecer.Mohl bych jet v nedeli ale ULPA asi nebude moc.
- Úterý 18. května 2010 ve 20:56® Piranha
vladah> padla budou na nohach vole.
- Úterý 18. května 2010 ve 20:33® Piranha
filip111> páč jsem te zarazil.Si delam prdel Fílo.Jen lapej kamarade dokud je co a kde
Jinak mala fotecka kousku do me fly zbirky
- Úterý 18. května 2010 ve 20:09® Piranha
Prasek_2007>
- Úterý 18. května 2010 ve 20:08® Piranha
Ale jak jsem koumal nez jsem to dal do kupy.Koukam a nejaky dva nafukovaci plovaky a vedle prehoz kamu.Rikam si kua co to zase je.To mam polepit bo co.Nakonec jsem hlava sikovna
zjistil ze to prijde zasunout dovnit prehozu a zapne se to zipem.No jo, ale ja to nafoukl a nemohl to dostat zase do toho prehozu.Tak vypustit a nacpat (obtizne) nafouknu to a uz to vypadalo jako bout.Jen jsem nevedel k cemu jsou ty dve plastovy trubky a natrubek.Pak jsem si vsiml ze to je ta hrazda co je u stehen napric boutu. No asi 30 minutek jsem badal
Uprimne, kdyz mi dala na poste balicek o neco vetsi nez krabice od bot, neveril jsem ze je to belly.Ja myslel dycky ze je ta podkova polystyrenova a jen sedlo a operka rukou a zad se fouka
jo holt se porad clovek uci.
- Úterý 18. května 2010 ve 20:01® Piranha
mannice> jj ale neplave
- Úterý 18. května 2010 v 19:47® Piranha
filip111> to je samy 70,80,90 ale fotka zadna.Jen jestli ty křiváku nechytas hubou
- Úterý 18. května 2010 v 19:46® Piranha
filip111> tta tam byl a mam tu šálu, parada.Na dirky a na zimni lov dobry.I na zimni couracky s detma po kopcich
- Úterý 18. května 2010 v 16:30® Piranha
filip111> byl jsi se tam juknout? Kolik toho tam maj ze je to az do 25.
- Úterý 18. května 2010 v 16:17® Piranha
filip111> reklama uz prosla ustim
vsude ve schrnkach letaky, nevim jak teda u vas, ale u mne v black city byly.Tata tam dneska byl.Shanel jsem tu salu co jde i jako kukla.Ta je na rybyšky paradni.
- Úterý 18. května 2010 v 15:45® Piranha
Přestaňte se pořád vybavovat s tim Šimšálkem kua
Mařeno uz je doma, boat, jen co pritahne baba z globu, tak to nafunim.Ted hlidam juniora.Videl to na obrazku sapal se po tom jak … no jako ja
- Úterý 18. května 2010 v 5:20® Piranha
- Diskuze: Muškaření
osprey> Míro s tou mysi, to je super video, porad se na nej koukam.Je to takova naplast na dusi, kdyz je venku hnusne a nechytatelno.Ukazoval jsem to ženě, ktera nerybari a sama rikalkala, ze nevi co, ale neco se ji na tom libi
- Úterý 18. května 2010 v 5:15® Piranha
mannice> ty pacholku, ale nebyly
Lapes na Decine?Nebo jezdis smerem na UL.Uz jsi si nasel nejakej stalej flek na feeder? A co ta tvoje muskarina, chtas?
- Pondělí 17. května 2010 ve 20:58® Piranha
Mannice>koukam ze jsi zase plavčil.To je samy 45 a 47 ale fotecka zadna, jen aby to zase nebyla plotice jako minule
- Pondělí 17. května 2010 v 19:39® Piranha
BlueShark> ty taky umis nekdy Hebrejsky vole
- Pondělí 17. května 2010 v 18:07® Piranha
1Mara> Mýlíš.Musis vic cist.Tahal jsem kapry na boilies od Buzz Baits bila cokolada, psal jsem o tom tady, ale co, nemam chut se hadat jak maly dite zda jsem byl, ci ne.Byl jsem i sam nekolikrat a s Mrtinem (Cyberbob)a s Monasterem ani jednou a Ohre neni labe vole
Jezdim hodne s tatou.
- Pondělí 17. května 2010 v 15:03® Piranha
1Mara> za 1. bout byl jiz odeslan, tudis cekam tak asi az teda zitra a za 2. co se tyce Devitky a nocniho lovu.Kamo jak muzes Ty vedet, kolikrat jsem na devitce byl pres noc.Prevazne se starym Piranhou a obcas byl i bracha.Na noc jsem jezdil a jezdim hoooodnekrat. A musim rict ze pokud jsem byl mimo devitku, tak byl klidek.Nikde nikdo.Proč?Protoze byly vsichni nasrany na devitce.Problem a velkej problem byl ten, ze otevreli jen 5km usek mozna ani ne 5 km non stop. Bejt to delsi treba od zdymadel po roudnici, tak by se ty lidi roztahly a nemuselo to bejt takovy. Nicmene, jsem rad ze je devet zasekla. Ja ty 4 hodinky od 00 do 04vydrzim spat
- Neděle 16. května 2010 ve 20:07® Piranha
filip111> jo upozornili mne, tak jsem nikde nic nerikal, pokud si pmatuji.
- Neděle 16. května 2010 v 19:58® Piranha
BlueShark> tvuj nazor.