Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 16. května 2010 v 19:57® Piranha
Piranha

filip111> pozadal mne o to jeden místní rybar, aby jsme o tom miste nemluvili, ze tam jezdi na kapry a dal nam plno info. Jak jsem jiz jednou rikal, pokud si nekdo nepreje abych misto zverejnil v casopisu, nebo na internetu, respektuji to, at je to BS, Mara, nebo treba ty.Proc bych to delal.

Neděle 16. května 2010 v 19:52® Piranha
Piranha

filip111> abych se dockal toho, az nekdo napise to, co ted ty. Ses prvni mas bod :-))

Neděle 16. května 2010 v 19:20® Piranha
Piranha

Jsem rad ze nepovolili 24h lov.Z osobni zkusenosti. Ty tlupy uřvanejch hovad co si rikaji kaprari a jiny potulni nocni lovci mi zneprijemnovali nocni chytani snad pokazde, kdy jsem na devitce chytal.Hluk, bordel, nadavky, haldy chlastu a osady stanu 20m od nahozenych prutu s temer dvoumetrovyma vatrama.NE NE NE!!! U nas se nedaji povolovat zakony jako maji jnde ve svete.Cesi jsou proste prasata. Zase to odnesou ti, co si jezdi na noc policit na sumecka, nebo proste jen tak s feederem a chemickym svetylkem jako treba ja.

Tento příspěvek byl editován 16.5.2010 19:22:19 uživatelem Piranha.
Neděle 16. května 2010 v 15:33® Piranha
Piranha

BlueShark> peknej, ja bych rekl ze mel do metru :-)

Neděle 16. května 2010 ve 14:21® Piranha
Piranha

BlueShark> jak byl velkej Honzo ten Karas?Zhruba takovyho jsem dneska taky vyloupl.Koukam ze ma zahojenou ranu, dle supin.Ten muj mel zase trochu zkrabatělej ocas asi taky kouslej.

Neděle 16. května 2010 ve 14:13® Piranha
Piranha

BlueShark> kde mas hlavu, to je fotka teda, to uz je hezci ta moje maskovana.Nebo se vopičis po Sanderovi :-P to je taky jezdec bez hlavy.

Neděle 16. května 2010 ve 14:08® Piranha
Piranha

vladah> jj hned to filetuju a hazu do boxu co ma supiny jde do kouře :-))

Neděle 16. května 2010 ve 13:56® Piranha
Piranha

vladah> co je to pekna ouklej, 30+? :-)) to byl bolen asi :-)) :-))

Ja cestou ze kseftu na hodinku s feederem a ven sla labska klasika, cejni 30–40 plotice a jeden kars cca 30.Pekne to tam zbiralo tak asi navecir zajedu s musakem na labko na tlouste. Vcera jsme byli na novem fleku na Labi.Ficelo to tam jako krava, drzky zmrzly, ruce zmrzly, ale i tak se ukazala nejaka supinka ven.Bracha mel ukazkovou jizdu hned na prvni nahoz od kapra, ale kluk nešikovna si blbe asi nvazal hacek a po chvice mu to sundal. Jinak aspon vime kam mame jit na ryby az bude hezky.Da se tam super nocovat, zadny stromy, travicka a auto skoro za przadkem.

Jinak mala fotecka jak jsem byl vymodenej.Gumova zastera proti zasrani rybym hlenem a krmenim poslouzila i jako neprofuk na obleceni ale kulich bodnul ikdyz byl chvilema velice slabej. :-))

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34157.jpg
Sobota 15. května 2010 ve 23:47® Piranha
Piranha

Pro ty, kdo se topi v žalu po neuspesne hre proti švícarum, mam malou duševni naplast :-))

Hrrrr do toho http://www.rozzlobenimuzi.com/?…

Sobota 15. května 2010 v 8:09® Piranha
Piranha

Taaaak.Odvezu Ivču na školku v prirode, skaknu pro matros a neco podelam na ksefte. Odpoledne feeder na devitce.Mam nalozeny partikly v melase a nachystany jiny dobrutky. Hlavne nepromakavy hadry a nefoukat.Venku se to zatim nehne tk ze by to bylo dobry.

Pátek 14. května 2010 ve 20:42® Piranha
Piranha

ULPA> z boatu, pokud dojde.Jinak i ze brehu to jde, co mam posledni žhavý info.

Pátek 14. května 2010 ve 20:40® Piranha
Piranha

BlueShark>

Limonádový Joe> Aby jste se neposrali.

Pátek 14. května 2010 v 16:06® Piranha
Piranha

BlueShark> zitra bude taky chct.Celej tejden bude lejt.

Pátek 14. května 2010 v 15:45® Piranha
Piranha

BlueShark> zitra bude pekne, jako dneska :-)) asi nemas internet :-P No ale to neznamena ze JA nejdu na ryby.

Pátek 14. května 2010 ve 12:49® Piranha
Piranha

ULPA> tak si tenhle tejden nebude, zatim neni nic ve chrance.snad to poslal jak rikal a v pondela max. to bude.V sobotu, nebo v nedeli jsem chtel jet na kunratice.

Pátek 14. května 2010 v 8:24® Piranha
Piranha

ULPA> čekám, snad dneska.V nejhorsim v pondeli.No ale jak tak koukam na to pocasi, tak to vidim na feederovy sobotni vecer pod bivakem.Pujdeme asi na devitku Labe.Tak ze kdyz to prijde pristi tejden, tak mne to ani nijak nemrzi. Ale klidne bych ho vyzkousel.Ploutve uz mam vyhlednute u nas v Trmicich.

Pátek 14. května 2010 v 7:51® Piranha
Piranha

Limonádový Joe> v terezine je to nej nad jezem ca 500m je tam plno krasavic plotic a kdyz jsem trosku zamhouřil očko v kresilku, tak mne probudil jen prut s navijakem ve vzduchu a urvanou 18kou :- ryby tam budou pekny. Dolu jsme se skoro ani nedostali, vysoka zed a pak kdyz jsem dorazil az na krasnej flek s travickou tak po precteni cedule o pietnim miste jsem uz jen ze spatnyho pocitu radeji na tom miste nechytal. Lidi tam trpěli kdysi, tak mi to proste prislo hloupy tam sedet a bavit se.

Čtvrtek 13. května 2010 ve 20:05® Piranha
Piranha

Tommy> on nemel strach z toho, ze ho ta bachyne vojede, ale z toho, ze se na to budou koukat její deti :-)) ) :-)) ) :-)) :-))

Čtvrtek 13. května 2010 v 19:26® Piranha
Piranha

filip111> hele nase voliče si neber do huby :-)) :-))

Čtvrtek 13. května 2010 v 19:08® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Bílina | Způsob lovu: Muškaření

Dseka stejný flek jako včera.Foukalo to ale pekne ale hodinku jsem to vydržel. I ty rybky byly už malinko větší, opět goddard.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.