Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 13. května 2010 v 18:52® Piranha
Piranha

Bla bla bla, aby jste se ne po. :-P

Byl jsem na hodku zase na mouchu a rybky byly uz malinko vetsi.Ale fujaro bylo fujaro.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34080.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34081.jpg
Čtvrtek 13. května 2010 v 17:19® Piranha
Piranha

Zase blba debata co clovek to nazor, kaslu na to.Nejlip je stejne u vody.

Čtvrtek 13. května 2010 v 17:19® Piranha
Piranha

1Mara> ANO středem mesta ano.Okoli je jeste cistší než duchcov, zadny panelaky, kontejnery s bordelem okolo.Vsak jsi u mne byl.

Čtvrtek 13. května 2010 v 17:15® Piranha
Piranha

cysy> muzes JEN protestovat, soudim dle sveho uvazeni a vlastni zkusenosti.Byl jsem nekolikrat v techto mestech a je to cik…a špína tam.Hnus. I kdyz Usti ma k temto mestum blizko některými částmi a periferiemi, ne zdalek tak. Most je na to podstatne lepe nez Litvinov co jsem naposledy videl.Asi zmenili politiku.

Tento příspěvek byl editován 13.5.2010 17:18:17 uživatelem Piranha.
Čtvrtek 13. května 2010 ve 13:31® Piranha
Piranha

1Mara> mam dovču lemple

Čtvrtek 13. května 2010 ve 13:17® Piranha
Piranha

Tommy> páč umí hovno :-P

Čtvrtek 13. května 2010 v 11:06® Piranha
Piranha

sus1> ji kamo ty z Klatovska, kde je 5 a pul lidi je jasny ze nezamestnanost a znecisteni je jiny, nez ve meste ktere ma uz skoro 200 000 obyvatel a navic je to od jakziva prumyslove mesto a vubec kraj, tak je jasny ze tam nebude jedna fabrika.Podivej se na Ostravu, tam se lidi dusí jen vylezou ven a zalujou za to stat.Nerikam ze je Usti cistounky, ale oproti jinym mestum jako Litvinov, Most a treba Praha je jak detska prdelka. A co se tyce nezamestnanosti, tak tretina tech nezamestnanejch ani praci nehleda a nema o ni zajem, druha tretina cekaj az jim spadne prace sama do klina a jen opravdu par lidi jsou opravdu chudaci, co by opravdu pracovali, jsou sikovní a casove flexibilni, ale maji smulu.Bud jsou starsi, nebo proste jen nenarazi na to prave.Je to osud kazdeho jedince, ja si umel praci najit vzdycky a hned.Nesmi bejt clovek linej a linej se dal vzdelavat. Tod vse a koncime, je to server o rybach a ne o Praroubcic, Topolancich a Grebeníčcích.

Čtvrtek 13. května 2010 v 9:46® Piranha
Piranha

sus1> to je jen dobre, mne se tu daří dobre a aspon sem nikdo dalsi nepřivandruje­.Hlavne ze jsou tu pekny ryby :-))

Čtvrtek 13. května 2010 v 7:43® Piranha
Piranha

KLUCI KDYBY MEL NEKDO ZAJEM O TUHLE VECICKU, TAK POKUD BUDE ZAJEM ALESPON O 3 KUSY, TAK BYCH TO OBEDNAL.KVULI POSTOVNEMU. JE TO DOBRA VEC, KTERA SE HODI NA RYBY TOMU, KDO JEZDI CHYTAT ZE CLUNU, ZAVAZI, JEZDI NA BELLY BOATU, NEBO BRODI.JE TO MALEJ AIR-BAK, KTEREJ SE PRICVAKNE NA KLICE, NEBO MOBIL A KDYZ VAM TO SPADNE DO VODY DO NEKOLIKA SEKUND VYSTRELI AIR-BAG, KTERY VYZVEDNE KLICE NAHORU NA HLADINU A MATE ZCHRANENY VECI.NAVIC V NOCI I SVITI, TAK ZE NENI PROBLEM NAJIT KLICE CI MOBIL I V NOCI. POKUD BY MEL NEKDO ZAJEM, TAK REKNETE.SAM SI JEDEN KUS OBEDNAVAT NEBUDU.UZVEDNE TO JEDEN KILOGRAM.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34052.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34053.jpg
Čtvrtek 13. května 2010 v 6:39® Piranha
Piranha

BlueShark> pokud jim narostla kridla tak jo.Co udelali v Trmicich novej jez a bez prechodu, tak asi tezko.Tloust je prasoryba, ten prezije vsechno.Podle mne ty ryby zajely do malejch pritekajicich potucku a vypusti kde nebyl jed , nebo nebyla takova koncentrace.

Středa 12. května 2010 ve 21:42® Piranha
Piranha

Jinak jsem si byl trochu zamušit na Bílině a pekne jsem si zalapal, brali tlousti a jeseni okolo 30 cm.Jeden peknej kousek odhadem 40 se mi vyrizl.Jen to hazeni asi odmarodim.Byl jsem v chrosti a okolo a i nad hlavou stromy.Vsechno jsem valil valivym hodem. A co je dulezity uz jsem videl i ty svoje macánky kapří, tak ze tam preci jen zustala nejaka pekna rybka. Priste az pujdu zase na ten flek radeji prsacky a pujdu do vody, tam aspon budu moct hazet :-)

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34034.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34035.jpg
Středa 12. května 2010 ve 21:35® Piranha
Piranha

Prasek_2007> osobka ok?Mas to tam.

Středa 12. května 2010 ve 20:50® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Bílina | Způsob lovu: Muškaření

Navečer jsem zasel na suchou, jestli nebudou zbirat Jelcí.A oni pacholcí zbírali. Ven slo cca 8 rybek okolo 30 a jeden peknejsi okolo 40 se vyrizl.Vse na Goddarda.

Tento příspěvek byl editován 12.5.2010 20:51:28 uživatelem Piranha.
foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34036.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img34037.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Středa 12. května 2010 v 19:05® Piranha
    Piranha

BlueShark> nemam ale cekam, bud patek, nebo pondeli

Středa 12. května 2010 v 18:07® Piranha
    Piranha

1Mara> Tenhle.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img34033.jpg
    Středa 12. května 2010 ve 12:23® Piranha
    Piranha

filip111> mara nema bellynu, on ma dva svazany fish huntery a misto ploutve gumovy koberecky z auta, páč ta jeho haxna je velka jako ta potapecsk ploutev :-)) :-P

Úterý 11. května 2010 ve 22:50® Piranha
    Piranha

Prasek_2007> ja tam jedu pristi tyden o vikendu

Úterý 11. května 2010 ve 13:44® Piranha
    Piranha

1Mara> Ne!Nenaslo.Ale treba by nebylo marny vyuzit k pomoci UP a ty nemakačky co se valej na prdely nahnat k vode nebo na prace ktery jsou treba.Kazdej je bud necim vyucenej nebo neco umi a na sadkych by se siknul zednik, truhlar tesar.Ne se courat po namesti zbirat vajgly, na to jsou TSM.Chces podporu?Odmakas tejdne 16h na sadkach.Nic potupnyho to neni.Ale na takovouhle vec jsme mi obycejni rybari kratky, to se musi o to zaslouzit nekdo vejs postavenej a musi se taky spolupracovat mestem a tak.

Hele nema cenu to resit, nic nevyresime.Ja se tesim na Belly boat a ted musim jit hakovat na ty netahla :-))

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 13:45:19 uživatelem Piranha.
    Úterý 11. května 2010 ve 13:34® Piranha
    Piranha

1Mara> Maro mysli jako dospelej, nemaj penize na zarybneni a kde by sebraly miliony na vybudovani rybochovu.Tady maj dvoje sadky a jedny pstruzi a je to zchatraly jako krava. Ale slo by to, staci mit trochu o to zajem a jednat jednat a jednat, neustupovat a tlacit a pak by se nejakej peniz nekde vydyndal, nebo z dotaci EU.Ale lhostejnost je tu velkej problem.Nemuzes chtit po rybarich aby si sami skjladali penize na nejaky takovy veci.Jsou lidi co jsou za to plceni a maji to jako zamestnani, ti by meli tohle vybehavat a vyjednavat, ne vojebavat :-)

Úterý 11. května 2010 v 11:42® Piranha
    Piranha

1Mara> u vody ne, na vase rybniky nas nevemete je to tajny vsechno, tak povidej ja mam do 13:00 cas :-))