Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 11. května 2010 v 11:19® Piranha
Piranha

1Mara> za 1. koupil jsem si povolenku cimz jsem prispel do kasy na zarybneni a vse kolem rybarstvi a za 2. odpracoval brigady (uklid brehu, rekultivace porostu) Co vic ma delat 2× zamestnanej clovek od dvou deti. Pokud nyslis tedy tohle tim slovem JINAK. Pokud myslis JINAK to, ze se prodaly, tak co s tim mam delat.Asi se jen modlit aby to koupil nekdo, kdo to zarybni peknyma rybama a ja kdyz budu mit chut jit na stojak si pekne zachytat, tak si koupim denni a chytam.Vim jedno casem bude črs obhospodarovat pouze toky.

Úterý 11. května 2010 v 9:53® Piranha
Piranha

mannice> nenene porad je to ok.az se budou ryby valet po brezich, silnicich a zahradach, poplujou mrtvy v hejnech po hadine tak to bude v prdeli, ja rikam ze se nic zatim nestalo.Nerikam ze by se nic nemelo resit, melo a rychle ale porad ok.

Úterý 11. května 2010 v 9:23® Piranha
Piranha

Budme radi ze mame to labe takovy jaky je.Zadna vetsi otrava tu v uvozovkach temer nehrozi.Chemicka ma myslim cisticku nebo snad nejaky odklaovani aby to tam nesraly takovy a kdyz se neco ufoukne ze Spolany tak v UL je to naredeny tak, ze to ryba skoro nepozna. Ale radeji klepu na stul.Ryby tu jsou veliky trofejni a hejna jen je chce umet na ty rece chytat a najit.Muzeme tu chytat vsechno a všemi zpusoby mimo dirky tak ze i muskari si prijdou na sve.Je tu zdroj ryb takovej ze nakrmi zmrdy kormorany a masare a porad tam je dost.Ja bych na Labi kormorany nevidel tak cerne, ale pokud jich bude rok co rok stejny množství.Kazdy rok tam ti kormorani jsou a kazdej rok si zachytam paradne.Je to uzivna voda a ryby se tam i dobre prirozene mnozi a je tam potrava jak pro bílozravy tak masožravy.

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 09:24:28 uživatelem Piranha.
Úterý 11. května 2010 v 8:45® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Buko> tak takovou vanici jsem na vlastni oci nikdy nevidel.Neco podobneho jsem zazil pred tydnem na Labi, ale ne takhle, to je masakr.Ja mel ty chrostiky i doma na zemi, kdyz jsem slikal hadry :-))

Úterý 11. května 2010 v 8:41® Piranha
Piranha

cormoran> A bud rad ze je to jen jeden rybnik, co se tyce poctu tak duchcov si nas muze strcit do kapsy, mate tam tolik rybniku ze to skoro ani neprojdete za rok :-) Co mame rikat mi z MO Usti.Je tu hovno, 3 rybniky jsou soukromy 2 plny americanu a jeden z nich uz bez ryb total, dalsi je tak zarostlej ze tam muzes chytat pomalu jen na splavek s 20cm hloubkou a dalsi je zase hlubokej jako krava a chytatelnej z jedne strany.Zlaty lLbe.Jo, plakal bych, ale kdyby nam chteli rozparcelovat Lebe, to uz by bylo schajze. Vis mne tech rybniku z nasi Mo neni nejak lito, vzdyt svaz na to dlabal, davalo se tam temer hovno, vse se do mesice vybagrovalo Kauflandlidmi a kdyz se nekdo ozval proc se neudela nejake mistni omezeni, tak hned ze by se muselo tohle a tamto a ze to nejde, protoze ti maskové co tam chodili na ty nasazeny jsou funkcionari a hlasujici na schuzich. Ale cas je neuprostnej lidi strnou a umiraj a je to jen o case kdy se to vedeni pomalu vymeni.

Tento příspěvek byl editován 11.5.2010 08:42:57 uživatelem Piranha.
Úterý 11. května 2010 v 8:35® Piranha
Piranha

cormoran> PRIKLAD:kdyby ti rodice rekli ze maji rybnik a ze jim ho stat vratil bla, bla, bla a ten rybnik byl plnej ryb s krasnym pozemke kolem nej na dum, nebo chatky a oni by rekli ze to prodaj pokud to nebudes chtit, tak by jsi taky natahoval rucicky kamo.A nerikej ne.Casem by jsi mel treba zenu, deti a chtel stavet a jako rybar co ma rybnicek a moznost u nej mit i dum by jsi tam taky nechtel nikoho videt a mit to soukromy. Nebo treba aspon pronajimat ho za ucelem sportovniho rybolvu. Kamo probud se, uz je 20 let odzvonino tem zlatym casum jako ze vsichni museli povinne pracovat a stat ti pujcil na byt bez uroku.Dnes vladnou svetu a lidem penice a nejaky gesta uz davnou nejsou.

Úterý 11. května 2010 v 0:01® Piranha
Piranha

1Mara> by padaly kladiva ty by jsi mi pak musel fáčovat polena od tech ran :-)

Úterý 11. května 2010 v 0:00® Piranha
Piranha

1Mara> nebylo to 220m 0,10ky? :-))

Pondělí 10. května 2010 ve 23:58® Piranha
Piranha

Du spat.Zadna slava tady dneska :-((

Pondělí 10. května 2010 ve 23:55® Piranha
Piranha

1Mara> jj jed tam a vem VODU, vy dva drvostepove by jste jim asi ukazali.I kdyz verim ze ty by jsi vzal draka a nechal tam Hrbouna samotnyho :-)) ) ty si křivák :-)) Jednou by to zkusili, jeste ze mam tu pidi kamerku a davam si ji tak, aby bylo videt vse.I kdyz dneska ti u soudu paka reknou ze kemerovy snimek neni dukaz. Jinak oni nemaji pravo te vyhazovat, mas narok na vykon rybarskeho prava a pokud je tam nejaky zakaz, tak maji volat mestskou policii a ta te muze max vykazat.

Pondělí 10. května 2010 ve 12:21® Piranha
Piranha

BlueShark> tobe nema cenu radeji nic psat, ses moc namyslenej posledni dobou a radeji ustupuju, páč bavit se s blbcem bez klacku nejde. Cus.

Pondělí 10. května 2010 ve 12:13® Piranha
Piranha

BlueShark> di do prdele porad s tema kecama ty tlousto mistře, uz ses s tim trapnej i na icq!

Pondělí 10. května 2010 v 11:56® Piranha
Piranha

Tak jsem obednal belly boat tak o vikendu, (snad to prijde) pujdu na pískovnu musit :-)

Neděle 9. května 2010 v 16:27® Piranha
Piranha

BlueShark> :-)) :-)) hesky story.

Neděle 9. května 2010 v 16:13® Piranha
Piranha

BlueShark> ryby krasavci, ale tech 15 minut ti nesezeru ty kecko.Ja jsem tahal kapra na labi 76, 7,5 kg na 0,18 ctvrt hodinky, a to se zeptej Oldy, on mi ho podebiral :-)) rukama a ty tlouste pade tahas taky ctvrt hodky? Ja na musku pouzivam 0,10 vlasec a tlouste takovy (nechci se chlubit!) jsem tahal taky a bylo to venku do 10min. Ale je to sportovni ryba, krasna, bojovna a co je dulezity pro maso k hovnu pouzitelna, tudis tu jednou muzeme zapasit s gigantama.Tehda jsem na kanalku lapl na goddarda tlouste rovnych 60, nejdriv jsem myslel ze je to peknej bolen, ale pak jsem to vytahl a byl to prasitloust.Ty ryby tam Honzo jsou a jednou je stejne najdes.Driv nebo pozdeji, ale najdes.

Neděle 9. května 2010 v 16:03® Piranha
Piranha

Limonádový Joe>asi to opravdu radeji uz nebudem resit.Bylo by to opravdu asi nekonecny.Co rybar to jinej nazor.

Neděle 9. května 2010 ve 13:59® Piranha
Piranha

Limonádový Joe> hlavne zalezi na tom kde t ryba zije.Jak velka je voda a jak je uzivna.Jaky je to pasmo podnebi a tak.

http://www.rybareni.com/seznam/kapr.htm

Tady je odkaz o veku, vaze a delce kapr.Samozrejme je to jen tabulke ale podle neceho se musela vypocitat, dle nejakeho prumeru.Tudis 15kg kapr nemusi bejt z vetsiny ryba s dosazenym maximem. Kdyby Labe nemelo zdymadla, tak ma Kapr k dispozici delsi usek vody a tim i vetsi moznosti migrace za potravou.

Tento příspěvek byl editován 9.5.2010 14:00:42 uživatelem Piranha.
Neděle 9. května 2010 ve 13:43® Piranha
Piranha

Nebejt zitra pondeli, balim cajk, člun, bivak a pln.varic a mazu pres noc na muj flek na Labi.Ty bourkovky co se honej kolem UL jsou opravdu lakavy.Mozna by v noci prisel za buřiny i HaD :-) krovisek ve vode je tam dost.

Neděle 9. května 2010 ve 12:35® Piranha
Piranha

Limonádový Joe> Tome ty jsi mne spatne pochopil.Me neslo o kapry 10,12,14 kg, ale 18+ Kde jsou ty dvacítky co tam byly.Je pravda ze vek jednou konci a i ryba zemre na stáří, ale 20kg kapr neni dedecek a jeste nekolik let vesele muze zit.Nepmatuji si ze bych nekde videl obrazeky kapru 20+ posledni dobou, jako tehda. Ryb je tam dost, je to uzivna voda, ale holt musek dorust zase, a diky tomu K-70 maji ted sanci.

Neděle 9. května 2010 v 9:38® Piranha
Piranha

vladah> lihen, uz jsem taky premeslel.Neni to slozity ale nejhorsi je kde to udelat, páč to musi bejt daleko od lidi, jinak te ukamenujou.Smrad z tlejici ryby nekde na zahrade se dokaze za tepla a mirneho vanku sirit tremi bloky jak hovno :-))