Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 9. května 2010 v 9:18® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
vladah> to je vizitka tve domacnosti, kde jsou mouchy jsou i cervy a hnijici potraviny vsude kolem, ony by asi stacily ty tvoje slipy jako lihen cervu. Fuj k tobe bych nesel ani hodit poštu
Tento příspěvek byl editován 9.5.2010 09:19:01 uživatelem Piranha. - Neděle 9. května 2010 v 9:16® Piranha
Prasek_2007> kde na ohri chces delat srazik, jedine pod nechrnkama jinak je to vo hovne tam. Ja bych udelal srazik jinde.A ty dycky stejne uteces ty hubo ukecana
- Neděle 9. května 2010 v 9:12® Piranha
Limonádový Joe> nemyslim ze je to vyzrany do posledniho trofejaka, ale uz se proste nechytaj tak casto.Bavil jsem se loni 2× s kaprarema a rikali ze opravdu plno 70cm a pres 15kg se malo kdy dostavaj.10–13kg je celkem casty. Je to i tlakem.Driv nez se zacala propagovat kaprarina na videu viz Poklad na Labi, tak nikdo nemel tuchy nebo temer nikdo ze jsou tam takovy kapri. Ale co, mne je to fuk, ja uz jsem kaprarinu povesil daaaaaaavno na hrebicek, mam jinou zabavu.
- Sobota 8. května 2010 ve 22:19® Piranha
BlueShark> musis bejt optimista a verit si.Nevim jak ted ale jak rikam tehda v r. 97–2003 jsem s tim nemel problemy.Podle mne se nic radikalne nezmenilo az na velikosti kapru.Uz jsou z labe ty giganti pryc.Bud to skoncilo v udirne a nebo v soukromackach.Jo za kaprare se po 97 roce povazovalo plno zvlastnich existenci.
- Sobota 8. května 2010 ve 22:11® Piranha
BlueShark> taaaaaaak to jsem chtel tez napat.Chodit a hazet krmeni na jeden flek tim jsem si pred 10 lety prosel, umeni je najit ryby kdekoliv, rychle a udrzet si je tam.
Filip111>ja s tim nikdy nemel problem, kor na labi a nahore nad zdymadlama a vejs.
- Sobota 8. května 2010 ve 22:05® Piranha
filip111> ja vim delam si kozy ne.
- Sobota 8. května 2010 ve 22:05® Piranha
BlueShark> je to v celku jednoduchy, najdi si nekde nejaky mistecko a chod si tam pravidelne krmit.Mini boilies, kukurici nebo smes partiklu jako repka tygri orech konopi a tak a za 3 dny si tam jdi odpoledne sednout do noci.Pokud je to misto dobre clenity, myslim dno tak mas o zabavu postarano.
- Sobota 8. května 2010 ve 22:01® Piranha
filip111> bojlízaci zas…ý
- Sobota 8. května 2010 ve 21:04® Piranha
Tak se pochlubte, co dnesni ulovky.
- Sobota 8. května 2010 v 19:43® Piranha
Nepujde zitra nekdo na musku na Labe na tloustaky? A nebo sednout k feederu.Rad bych si ale hodil mouchu.
- Sobota 8. května 2010 v 19:42® Piranha
Manažerka> ee.
- Sobota 8. května 2010 v 18:54® Piranha
Jak pak dopadl asi LojzaVěčněbezrybka na Matyldě.Chvastal se ze ho nebavi porad vyhravat tak jsem na nej zvedavej.
- Sobota 8. května 2010 v 17:53® Piranha
Manažerka> si dejchas pod nos
- Sobota 8. května 2010 v 16:03® Piranha
1Mara> taky byly fišle okolo 50, ale ty jen zavidis, páč musis smrdet doma
- Sobota 8. května 2010 ve 13:04® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes | Revír: Labe | Způsob lovu: Feeder
Cestou z jedne piskovny kde to stalo za prd jsem se stavil jeste na starym dobrym Labi a chytacka byla paradni.
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Sobota 8. května 2010 ve 13:00® Piranha
BlueShark> videl jsem vas kousek nad novym mostem, vas tam bylo ale, hotovej mini sraz.
- Sobota 8. května 2010 ve 12:10® Piranha
Tak na piskovne skoro zero az na jednoho jesenka cca 30 a pak odjezd.Ja se stavil jeste na Labi a krasne si zalapal.Ulpa zbabele utekl pracovat
Jinak se chytaly podoustve, cejni, cejnci a pekny plotice. Posilam jednu fotečku Luciopérovi
- Sobota 8. května 2010 ve 4:49® Piranha
BlueShark> no ja jsem uz vzhuru ale ty tu nejak na tom PC vyvadis.Porad ICQ online a zase online
no nic mazu na ryby.
- Pátek 7. května 2010 v 18:17® Piranha
ULPA> Ja mam Pájo dylema.Porad koukam na ten flek, ale myslim na piskovnu.Nemuzu se rozhodnout.Uvidime zitra jak bude pocasi a nalada. Jinak uz mam konecne poradnej sveracek.Vzal jsem ten pakovej.
- Pátek 7. května 2010 v 18:05® Piranha
pozřu párky a mazu na mok.