Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 4. května 2010 ve 20:27® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

thymallus> a nohy jsou z ceko prosimte.To neuhdnu, to vidim poprve.

Úterý 4. května 2010 ve 20:26® Piranha
Piranha

thymallus> ale koukam ze hodne lidi pouziva boddy, ja zustavam u dabingu a hřbítkove folie, nekde jsem narazil, uz nevim kde na folii, ktera byla vybarvena origo jako pošva.Tak trochu tygrovany to bylo.Nevim.

Úterý 4. května 2010 ve 20:12® Piranha
Piranha

thymallus> tak ted jsi to tu rozštíp.To je ona.Parada.Z ceho jsou ty krofky jakoby.To je ostruhnuty nebo se da koupit uz neco hotovho?

Úterý 4. května 2010 ve 20:11® Piranha
Piranha

No kua a uz jsou zase tady a vsude :-)) ja nevim mam asi halušky.

Úterý 4. května 2010 ve 20:10® Piranha
Piranha

ty vole to chytej je nejaky posledni dobou zacarovany.Bud se v tom Hadičák zase hrabe, nebo nevim.Zmizela vsechna eNka u diskuzi.

Úterý 4. května 2010 ve 20:04® Piranha
Piranha

Tommy> kurvy ja mam jednu i v držce ale ta nejde servat :-))

Úterý 4. května 2010 v 19:49® Piranha
Piranha

olda> blbost, jen jedna strana ten dekl by mel jit vyndat kvuli klasicke udrzbe.Ja to taky tak mel.Plomba je jen tam, kde by se mohlo zasahovat do dulezitych zarizeni.

Tento příspěvek byl editován 4.5.2010 19:51:10 uživatelem Piranha.
Úterý 4. května 2010 v 18:37® Piranha
Piranha

olda> vysavas ten komp vubec vevnitr?Ja dycky jednou za mesic sundam boky bedny a vyluxuju to a co jde tak vytru.Ten vetrak nasava strasne prachu.

Úterý 4. května 2010 v 17:38® Piranha
Piranha

Libor> Monfish Počernice

Tento příspěvek byl editován 4.5.2010 17:43:34 uživatelem Piranha.
Pondělí 3. května 2010 ve 21:07® Piranha
Piranha

No nic, pekne jsem si pokecal, ale musim jit vydelavat na vase duchody :-)) Tak treba zitra, cua.

Pondělí 3. května 2010 ve 21:05® Piranha
Piranha

filip111> olej si tam zaplacal?Ale bacha ne moc, to se pak droli o 106.Ja si ho taky delal a pak jsem se na to vysrl.Takovy aby bylo dlouho cerstvy a vydrzelo tak na to jsem musel koupit dobry komponenty a cena za kilo o hodne prevysovala kupovny.Laktal­bumin, vitalakt, gluten a jiny veci to byl pak ranec.A patlat hnoje co ti plesnivej po 12h na hacku jsem nechtel.Lepsi koupit levny krmny a nadipovat si ho pekne.

Tento příspěvek byl editován 3.5.2010 21:06:00 uživatelem Piranha.
Pondělí 3. května 2010 ve 21:01® Piranha
Piranha

Mates(původní)> ono kdyz vidim tady kluků mušky jak je to paradne načančany tak kdyz to pak hodis do vody tak je z toho stejne zmokla slepice a rybe to je fuk.Ale zase cim dokonalejsi muska na suchu tim ve vode dokonalejsi zmokla slepice.Co jsem zaznamenal tak je dulezita asi dost barva.Treba na zahajeni mu sly na zlutyho bleše a pak na hnedyho.Na goldy se jim nejak nechtelo.Cervena taky nic.

Pondělí 3. května 2010 ve 20:52® Piranha
Piranha

Mates(původní)> tuhle se mne nekdo posmival na UL diskuzi co bych plasil s posvatkou na Labi a ejhle tlousti na ne jdou dobre :-)) I kdyz tloust je prase a veme i h…o Rad si vazu blešouny a zlatohedy :-)

Pondělí 3. května 2010 ve 20:46® Piranha
Piranha

Mates(původní)> prace na hovno ty zadni nohy mu uitly nahoru a nemam je vubec vytvarovany.Teda ted uz jo musej se naohejbat. Na videu Vazeme musky 2 od Tomuchy je na konci pekna pošva.Pan si s tim umi hrat.Doporucuju koupit DVD je supr.

Pondělí 3. května 2010 ve 20:44® Piranha
Piranha

Nene to je tim ze je to mazla fotka.Nemam fotak s makrem.Ale pujcim od nasich a zkusim dat lepsi.Jinak tady je odkaz kde se jako zaklad to video da pouzit.Ale pan na to ma opravdu ty spravny vecicky.Krasavice.

Pondělí 3. května 2010 ve 20:37® Piranha
Piranha

Mates(původní)> nemam resp. nemel jsem ho, tak jsem trochu vyžíhal cernou lihovkou.Je to srani s tim delal jsem ji asi pul hodky.

Pondělí 3. května 2010 ve 20:26® Piranha
Piranha

Nemam na to fotaček ale nejaky jsem taky motal.I kdyz ty barvy :-)

foto/diskuze/muskareni/2010/th-img33701.jpgfoto/diskuze/muskareni/2010/th-img33702.jpg
Pondělí 3. května 2010 ve 20:03® Piranha
Piranha

PJ> biots se i dobre tvaruje hrokou pinzetou.

Pondělí 3. května 2010 v 19:25® Piranha
Piranha

hroch71> nevim.Smrdi to a podle mne to tam nateklo z protejsi louky kde jsou kravy a ovce.Je to skoda.

Pondělí 3. května 2010 v 19:17® Piranha
Piranha

olda> a jinak se na to vydavaj, nebo vydavaly povolenky na ž. prostredi.