Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 3. května 2010 v 19:14® Piranha
Piranha

olda> kolem Malhostickyho jsem jel nedavno a je v hajzlu.Ani noha, otraveny močkou a je to zeleny jak brčál.Je to hnus.

Pondělí 3. května 2010 v 17:48® Piranha
Piranha

lucioperce69> k cemu ti je tolik línu?

Pondělí 3. května 2010 v 15:57® Piranha
Piranha

Piranha> kua ja sem vlastne masařka a do řitě :-)) :-93;

Tento příspěvek byl editován 3.5.2010 15:57:46 uživatelem Piranha.
Pondělí 3. května 2010 v 15:56® Piranha
Piranha

Tommy> Luciouš to nemyslel spatne.Lin je stejne prase ryba.Zije v humusu jako karas :-)) a navic jeho cena pro mne je jen jako nastražka na fousatyho.Jako pokud by mel pres 40bo i 50 tak uz je to opravdu skvost a musi zakonite zpatky do vody.Lin jako maso mi vubec nechutna.Liny nežeru :-)) kaprika 45 si dam a plotice miluju stejne jako okyse.

Pondělí 3. května 2010 v 15:40® Piranha
Piranha

lucioperce69> to si rikas hospodar a RS?Takhle se chovat k rybam.Kdyz uz je zmasis tak aspon hned a nevalet po zemi.

1Mara> Mareno ty drne, neser.Si delam kozy.Byl tam smajl jak rika BS.:-))

Pondělí 3. května 2010 ve 12:53® Piranha
Piranha

1Mara> pekna sedmdesatka.Mohla bejt vyssi :-P

Neděle 2. května 2010 ve 20:38® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

osprey> ok,prehledl jsem bukovo odpoved tobe.Je to kusan ale.U nás by to melo bejt snad taky ale urcite ne tak velky.

Neděle 2. května 2010 ve 20:27® Piranha
Piranha

Buko> Mirku u nas zije i tenhle hnusák?Myslim tim tu pošvu dole na obrazku jak ji ma v dlani.Nikdy jsem nic tak velkyho nevidel.

Neděle 2. května 2010 v 19:30® Piranha
Piranha

LojzaRybka> zasypat :-))

Neděle 2. května 2010 v 19:29® Piranha
Piranha

ZN> Ja ty gody pouzivam dost na MP resp. z jara na Labi.Tlousti je dobre bastili.Paradne plave a nepotopi se ani za boha.Treba klasickej Chrostik se mi obcas pri nechtenym potahnuti za snuru nebo kdyz mi trochu zabrázdila, tak se mi potopil lehce pod hladinu a nevidel jsem ho.Mozna by taky postacilo ho lehce maznout kacerim tukem, nebo nastrikat to nejakym ipregnem.Nevim.Je to v rukach :-)

Neděle 2. května 2010 v 19:26® Piranha
Piranha

LojzaRybka> ále si videl kde jsem sedel, je to o fleku ja rikal Tomash.Ja sedel na skurvenym letisti s příkopem bordelu na konci.12m od brehu 30cm vody a pak hrana s hloubkou a travou skoro az na hladinu.Ale proto jsem myslel ze tu travu prelstim anglankem se silnejsim kmenem.

Neděle 2. května 2010 v 19:21® Piranha
Piranha

LojzaRybka> nechodim tam, je k nicemu.Je to plkarna tk ze ta mne nebere.No jako tady :-)

Neděle 2. května 2010 v 19:20® Piranha
Piranha

LojzaRybka> pokud nebude chytani tak jedu.Vim kdy mam jit a kdy zustat.To vis, kdyz neumej nasazovat ryby pred zavodama tak je to tezky.Po 3 bio 5 dnech se to drzi porad u sebe.Chce to aspon 10 dni.

Neděle 2. května 2010 v 19:18® Piranha
Piranha

olda> ja to mel pujceny a je to peknej klump.Myslis ten co pri seknuti se to otevre a mas prut pak volnej?Vubec to nemakalo, je to nizko u zeme cely a je to k hovnu.Ale je to jen ciste muj nazor na tu vec, ja bych to nekoupil.Odkaz ne­mam.

Neděle 2. května 2010 v 19:14® Piranha
Piranha

LojzaRybka> Jeste uvidim, neco ze u nas chysta v praci ale uz mam celkem dost hodin navic.Potrebuju si vorazit.Makam v praci a i po praci. Jinak pokud bych jel tam menim strategii a feeder necham ve fusaku a jdu do matchky.

Neděle 2. května 2010 v 19:07® Piranha
Piranha

ZN> nerikam neslusne ale nevhodne a nadsazene.Ale to uz odteklo par q vody a neresim co bylo.Pokud se budu chtit na neco zeptat, tak se te zeptam.Pokud mi odpovis na to tema na ktere jsem se te ptal, budu rad.Pokud neodpovis vubec budu mit nad hlavou otaznik, ale nic nenadelam. Treba ted resim goddardy.Poprve ho vazu a znas to jak to chodi.Pasqil :-)) Nakonec to ostriham do nejaky podoby ktera uz by sla hodit na vodu, ale zda se mi to nejaky chudy.Mam daňka a asi ho tam cpu malo.

Neděle 2. května 2010 v 18:11® Piranha
Piranha

Nejde nekdo v sobotu na Matyldu?

Neděle 2. května 2010 v 18:08® Piranha
Piranha

BlueShark> Dostal jsem te

Neděle 2. května 2010 v 18:08® Piranha
Piranha

BlueShark> :-)) :-))

Neděle 2. května 2010 v 18:07® Piranha
Piranha

BlueShark> ja zapomel byl tam smajl vyd.Tak to v tom pripade beru. :-) :-( :-P :-1 :-(( ;-) :-93; 8-( 9-) :-)) =-| :-x :-D :-/ chrr :-> :-| PIVO :-/ :-O