Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 2. května 2010 v 18:05® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> jen pisu reakci na tvuj blabol.
- Neděle 2. května 2010 v 18:04® Piranha
Tommy> ja se nehadam hadka vypada jinak.Ty ryby jsem meril podle prutu kde mam 50cm znacku tak vim ze je bud 50+, nebo – Kazdipadne pulmetrova ryba je na muskarskym 4ce klacku paradni a jsem za ne rad.Ja neumim chyta sedesatky jako BlueShark.On chodi s mistrama na ryby a ja ne, ja se to vse ucim sam.
- Neděle 2. května 2010 v 17:56® Piranha
BlueShark> nepsal jsem zadny mega jsou to JEN padesatky a byla jedna ne dve.Nevim zase o co ti jde.Ja vim ze ses nejlepsi v chytani tloustu ale treba taky jednou budu chytat takovy MEGA jako ty.
Tento příspěvek byl editován 2.5.2010 17:56:32 uživatelem Piranha. - Neděle 2. května 2010 v 17:40® Piranha
Tommy> ba ne voe, krasavec cejňák.Mam rad ty vyrazky jejich jsou v dobry kondici a pekne makaj na klacku.Jen se mi zda malinko nizkej.Slysel jsem ze to mivaj ricni cejni, kteri nemaji v rece velky hloubky.
- Neděle 2. května 2010 v 17:38® Piranha
Tommy> Tomasi ty ses uz skoro takovej cejnofil jako ja.Jenze ty ses cejnopedofil
chytas jen maly cejnky
- Neděle 2. května 2010 v 17:33® Piranha
- Diskuze: Muškaření
ZN> pokud mas zajem semnou komuniovat, tak z me strany neni problem.Rad se necemu priucim a vyslechnu nazor a radu.Samozrejme slusne!
- Neděle 2. května 2010 v 17:30® Piranha
osprey> tak tak pane.
- Neděle 2. května 2010 v 11:52® Piranha
osprey> tak jsem jel dneska ze kšeftu a stavil se na blizkem labi.Rojeni chrostiku bylo i tam a to byl mazec.Mel jsem ty potvory ve vlasech za krkem a vude
Kdyz jsem videl jak na to rojeni reagujou ryby, nechal jsem feedery v aute a vzal si mmusak s vestou a hybaj na ne.Po cca 4. hodu jsem mel na klacku prvniho tlouste cca 45 a pak jsem lapl dal.Potesil mne jesen 50+ ten byl peknej.To byly ale hyby do tech musek
a konecne taky nejaka vetsi ryba na novyho Loopa.
- Sobota 1. května 2010 v 18:18® Piranha
osprey> Míro vyfot to ja to nikdy nevidel.Jen ty jepice, ale jen tak lehce na labi.Ale chosťu jeste ne.
- Sobota 1. května 2010 v 6:12® Piranha
vladah>
- Pátek 30. dubna 2010 ve 20:46® Piranha
mannice> ááále di ty.To bylo porad muska a muska a tohle jak a tamto proc a ted ti moucha nevoní,Ty ses křivák
vem mušák a jdi na ploučnu ne
- Pátek 30. dubna 2010 ve 13:52® Piranha
Luda> tak co ozval se ti nekdo?
- Pátek 30. dubna 2010 ve 4:36® Piranha
osprey> treba to tak matka priroda chce.Zacnou v rekach dominovat jine organimy i pres ,,masivni" vysazovani a doplnovani ryb. Treba jednou budeme na umelyho potocaka chytat pulmetrovy pošvatky na gryl
- Pátek 30. dubna 2010 ve 4:31® Piranha
hroch71> on filípek tu sekacku otoci vzhuru nohma a na vrtulku posadi kybl bez dna a bude si mlejt srot na kaprovepře
je to křivák
- Čtvrtek 29. dubna 2010 v 19:13® Piranha
BlueShark> SZ
- Čtvrtek 29. dubna 2010 v 19:06® Piranha
Tommy> rozum mam dycky do peti kusu pak uz zacinam magořit
a domu se dobelham mentalne postizenej
- Čtvrtek 29. dubna 2010 v 18:51® Piranha
BlueShark> tak si za nosorožčím vybehem a zebrama, je tam panelka, zajdi na hnojaky.Jsou tam jak noha.
- Čtvrtek 29. dubna 2010 v 18:50® Piranha
Tommy>
klasika proste.Zhancenej jak dělo.Pác jsem vul a celou dobu chlastam papam a zse chlastm a to je ok, ale pak zavelim domu a jeste si na cestu naravu břuch.No a pak to tak dopada, trosim to po ceste
- Čtvrtek 29. dubna 2010 v 18:13® Piranha
BlueShark> a carodejnice jsou sice pro decka, ale dycky po nich zbleju lán cesty domu
- Čtvrtek 29. dubna 2010 v 18:11® Piranha
BlueShark> ale byl to adrenalinek ne, tak neremcej takovy koniny
Tento příspěvek byl editován 29.4.2010 18:11:18 uživatelem Piranha.