Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 29. dubna 2010 v 17:23® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> pro decka?Kolik jsi jich nad 10 kilo vytahl ze je to tak nudny
Kapr 55cm + feeder + 0,16 vlasec = paradni zazitek.Kdyz mas heawy a malinko pevnejsi doplnky i ty desitky se s tim daji tahat a musi to bejt parada.Ja mam kapry nad 10 jen na kaprovy 2 librovky, ale na feeder mi postaci nejaka ta pajda.
- Čtvrtek 29. dubna 2010 ve 4:34® Piranha
BlueShark> to by jsi se divil kamo.Do kosti a je za chvilku po nem.Jo to nebyly takovy kotvy na janosika jak mas ty, ale 14ky hacky
- Středa 28. dubna 2010 ve 20:52® Piranha
olda> hacky z jadernyho odpadu.Sami to tam pisou a ty to kupujes. Zklamal jsi mne pane
Tento příspěvek byl editován 28.4.2010 20:52:45 uživatelem Piranha. - Středa 28. dubna 2010 ve 20:51® Piranha
hroch71> taky mam jeden kousek.Ten SRB s dvoj klickou.A po nem jsem se nechal zlakat na lacinou verzi Catana a musim rict ze takhle jemny loziska jsem jeste nevidel, az mne to kolikrat sere.Ta klicka se sama svou vahou otoci pri prevazeni.A brzda?No proste shimano.
- Středa 28. dubna 2010 ve 20:41® Piranha
BlueShark> sasame pouzivam od nastupu royal fish.Uplne jsem si je zamuloval.Nikdy mi jeste neruply a opravdu jsou ostry.Mala nevyhoda je ta, ze po cca 10 cejnech 10+ ho menim a hlavne pokud si strejchnu o kamen bo vetyvku.Ty spiscky jsou proste tak ostry ze se ale brzy otupej.Ale zase 52,–- za 20 japonců je to ok.Vzdyz hacek je jen spotrebni zbozi, jako BS
Jinak konecne jsem si pocetl diskuzi a ne plkačku za kačku.Jen kdyby nam to ten hovnochyt z Hradce nekazil
- Středa 28. dubna 2010 ve 13:59® Piranha
Kua ja mel dneska hodit kseft za hlavu a jit na ryby.Zitra ma byt uz horsi pocasi a o vikendu chcat.I kdyz ja se nebojim zadnyho pocasi, vozim destnicek s bokama tak si zalezu.Co ten veekend, razime na omaha nebo nekam?BS, Monatstr, ULPA, Křivák, Nosorožec71
Tento příspěvek byl editován 28.4.2010 13:59:57 uživatelem Piranha. - Středa 28. dubna 2010 ve 4:41® Piranha
mannice> koukni na braunstar.cz ja tam jdu do Mitchellu.Je v akci a nevypada spatne.Je to do 120g tak ze labák-kaprák.
- Úterý 27. dubna 2010 ve 21:00® Piranha
No hosi ja jdu do hajan.Majtě sa.
- Úterý 27. dubna 2010 ve 20:57® Piranha
Tlusté zvíře z afriky> mas osobku.
- Úterý 27. dubna 2010 ve 20:54® Piranha
- Diskuze: Muškaření
regulus> ok Míro
to jsem chtel.
- Úterý 27. dubna 2010 ve 20:48® Piranha
BlueShark> v poho, Vladach preklepava skoro v kazdy vete
- Úterý 27. dubna 2010 ve 20:42® Piranha
BlueShark> co je to objadnění
- Úterý 27. dubna 2010 ve 20:37® Piranha
BlueShark> stěžoval jsi si na sprostá slova.Tak jsem na to reagoval.Hele neřeš to, je to pitvání hovna a zbytečný plácáni písmenek.
- Úterý 27. dubna 2010 ve 20:33® Piranha
regulus> dál neřeš.Prostě jsem byl tu a tam a zase tady a myslel jsem že jsem na UL diskuzi.Proto jsem to sem hodil.Žádná reklama, ani nic podobného to nebylo. Raději se držet té hlavní diskuze, to je pro mono lidí těžké.Toď vše.
- Úterý 27. dubna 2010 v 17:36® Piranha
Jinak v nedeli jsem si poridil jednoho pomocnika na ryby.Je to mini kamerka 5×2×1cm s prislusenstvim jako jsou drzacky, klipy na opasek a ruzne drzaky s kloubem a ochrannym silikonovym pouzdrem.Soucasti je i kabel do pc a mikro SD karta 2GB Je to sikovna vecicka.Muze se natocit az 80h v kuse vydrz v pohotovostnim rezimu az 250h.Muze se nataceni spoustet jak manualne, tak i zvukove a to tak, ze se aktivuje MODE a pri zvukove reakci nad 60dB se kamera sepne a zacne natacet sama.Pokud zvuk pomine kamera dotáčí jeste 2 minuty.Je to dobra vec treba na ochranu majetku.Da se to namontovat do chaty, skrinky v praci nebo doma.Nataci celkem schopna videa.Muze se to dat i na prut ci brokovnici a sledovat zabery lovu primo z pohledu prutu
Ja to pouziju na mala videjka u feederu ci musce a i jako takovyho špeha do pokojicku na deti
Mozna to zkusim dat do šprcky, pekene to napnout aby byla dobre pruhledna a az budu na clunu tak to zkusim klackem zpustit do vody zda to natoci nejakou rybynu.Proste daj se s tim delat psi kusy.
Recenza mala je tady na tom odkazu a da se to najit i detailneji vc. ukazky videi z toho klumpu.http://protect.cz/index.php?sekce=polozka&id
- Úterý 27. dubna 2010 v 17:35® Piranha
Jéééé to jsem to spackal, to nemelo jit sem.Ted cimum co to tu dela.
Prosim Míro smázni to, at to tu nestrasi.To melo jit té sektě do UL fora, diky.
Omlouvam se.
- Úterý 27. dubna 2010 ve 14:08® Piranha
BlueShark> co pak Jeníku byl s tebou DJ Chomáčo
- Úterý 27. dubna 2010 ve 4:36® Piranha
hroch71> ja o veekendu jdu na tuty posedet s feederem.Tak to nahazej do osobek kam, kdy a v kolik a bude Angel Hochzeit.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:18® Piranha
HaD> nene ty jsi sumcař co vláčí s muškou
- Pondělí 26. dubna 2010 v 19:14® Piranha
monaster> co pak jdes na pumpu na skoleni?