Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 26. dubna 2010 v 16:30® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
hroch71> tak upaluj ty kluku fídrařská.Ja asi o vikendu na feeder.Mozna odpoledne treba streda.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 4:46® Piranha
- Diskuze: Muškaření
mildas> jj neco jsem ted podobnyho cetl.Diky elestacite neoprenu se to lepidlo pekne zmackne.Ja koukal na Simms video a tam je jak spravujou jak dejchace tak i neopreny.Ale mluvil o pinhols a to jsou jako by drobny tecky dirky jako od spendliku a on tou tubou jen krouzil po tom poskozenym mistu a to bylo vsechno.No zkusim se podivat, kazdopadne diky vsem.
- Pondělí 26. dubna 2010 ve 4:38® Piranha
Kazan> ále nic dulezityho, jen takova prdel.Jinak to co jsi psal, ze se dobre staraji o pstruhovky.Tak kamo to musim silne protestovat.Ja jsem se tam na to byl letos ptat.Na 63 km vody, celkem 11ha to je celkem 7 potoku se nasazuje pouze 1500ks ryb.Jako rozdel si to na 7 a je to děs.Bylo mi receno ze je to na Krusnohorsky revir 1, tudis rikam ze na celkem vsech 7 potoku.
- Neděle 25. dubna 2010 ve 20:52® Piranha
Kazan> jo tak to jsi byl ty se štemberou, co jste tam lili do vody ty kravsky chc…ky
Nazdar vydro, jak je
- Neděle 25. dubna 2010 ve 20:36® Piranha
osprey> a jedna lochna je primo v holine a to nevim co je za matros.Na gumu je to moc mekky a na neopren tvrdy.Asi pujdou do popelnice.
- Neděle 25. dubna 2010 ve 20:26® Piranha
raven1972> ja vim asi 3 centi metry
- Neděle 25. dubna 2010 ve 20:26® Piranha
monaster> Ukazoval jsem ti jasne a zretelne jak se da lehce hazet kdyz mas na rece na sebou a za sebou stromy.Asi ti dam skolu jeste jednou, ale tentokrat uz s pohlavkama!
Tento příspěvek byl editován 25.4.2010 20:27:34 uživatelem Piranha. - Neděle 25. dubna 2010 ve 20:22® Piranha
Tommy> to jo hlavne na toho z popovic, na to by ho uzilo.
- Neděle 25. dubna 2010 ve 20:08® Piranha
osprey> klasicka nemoc neoprenrek švy.
Tento příspěvek byl editován 25.4.2010 20:08:59 uživatelem Piranha. - Neděle 25. dubna 2010 ve 20:07® Piranha
monaster> ryby tam jsou, ale musis je umet lapnout.V takovy vode nemuzes chytat pod nohama.hazej suchou proti a stahuj si snuru pekne.
- Neděle 25. dubna 2010 v 18:00® Piranha
vladah> to jsem nemyslel sebe ale Olínka
- Neděle 25. dubna 2010 v 17:53® Piranha
olda> to jo ale poslouchat kazdej druhej den slova jako, uz se nevracej …
- Neděle 25. dubna 2010 v 17:25® Piranha
BlueShark> stesti to svobodneho a bezdetneho mládence.To je lahoda to cist.2× na rybach a pak jeste tahne na fotbalek a kdo vi, treba i na mok.Ja jit dvakrat na ryby tak mi meine Alte rozlame hnaty a este jit vecer na fotbal, tak mne dobije uplne
Tento příspěvek byl editován 25.4.2010 17:26:32 uživatelem Piranha. - Neděle 25. dubna 2010 v 16:27® Piranha
Sander> neznam podivam se po tom.Proto se ptam.Ja vsechno lepil chemoprenem
- Neděle 25. dubna 2010 v 16:26® Piranha
Monaster mi prave lici jak ho na jednom potoku prohnali dva kozlove.Prej preskocil potok ze ani nevedel jak, to je vůůůůůůůl.Ten dycky neco musi mit.
- Neděle 25. dubna 2010 v 15:17® Piranha
Nevite nekdo, zda se nekde da sehnat nejaky opravarsky set na lepeni neoprenovych prsacek? Diky.
- Neděle 25. dubna 2010 v 11:01® Piranha
Prasek_2007> čááu kua co to mas za osklivy podoustve
ty uz ses taky jak ten filip.Jeho silna sympaties s KSČM ho dinutila jezdit na dovolenou na Kubu.A kde presne jsi byl?Pokud pominu Haity, tak zbyva Kuba, Portoriko a Jamaika
- Sobota 24. dubna 2010 v 16:43® Piranha
monaster> ja za 20minut taky letim do háku
na 12ku Ale dvanactyho to bude prijemny tech 36h k dobru
- Sobota 24. dubna 2010 ve 14:55® Piranha
monaster> vsak by ti mohl Míra vypravet na Nise poprve jak ja se koupal, na to nema ani Pipa.Se nademnou zavrela hladina a zmizel jsem jak para nad hrncem.Jen kloboucek zustl na hladine
Ale diky tomu ze brodaky mely stahovaci provazek okolo hrudniku tak mi tam jen lehce nateklo jinak jsem byl jak ten blb z toho filmu ,,U mne dobry,,
- Sobota 24. dubna 2010 ve 14:52® Piranha
monaster> jenze ULPA je i harpunar, haze ostepem po rybach
Musim rict ze nejdriv mi do smichu nebylo.I kdyz to nebylo moje, tak mi to proste prislo nespravedlivy a ja nevim proste jsem mel spatnej pocit, kdyz tam stal a hledal klacek v 120cm kloubce a 3st ledovy vode. Pak jak to nasel, tak sem si malem striknul do gati jak jsem prskal na druhy strane smichy
Ale co, dobre to dopadlo a radi se nad tim zase nekdy zasmejem.Muze se to stat kazdymu.