Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 24. dubna 2010 ve 14:16® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
monaster> ja ti v aute na to svuj nazor rekl, tudis zbytecne psat. Jinak ty vole, to taky musis vsude vytrubovat ze jsme chytili hovno?Sme mohli neco nalhat a nejaky fotky uz by se nasli ne
Ted budu chtit zase cejnofilnit nejakej cas.
- Pátek 23. dubna 2010 ve 23:36® Piranha
raven1972> to by byla kradez!.Ty rybniky vzdycky byly majetkem obce či mesta.Ne svazu.Na zaklade zadosti CRS byly rybniky propujceny za udrzbu, nebo symbolickou castku svazům. Pokud obec, nebo mesto se rozhodlo, ze s tim po X letech nalozi jinak, tak, aby z toho nejakym zpusobem profitovala, např. zrusila platby za odvoz komunalniho odpadu, vybudovala zberny dvur na odpad a podobne, tak jim to nemuzes mit za zle. Je to pak uz jen o charakteru momentalniho vedeni obce, nebo mesta. Svaz by jim nikdy nedal penize za pronajem, nebo prodej.Sotva dokazou zarybnit, natoz by sehnali treba mega na rybnik.Ale je to taky o hospodareni Mo. Jiná.Kdyz uz tak truchlej po skolaku, kterej stejne stal za prd co se obsadky tyce, tak proc neudelaj ferove gesto a nenadhodej chabarovickej rybnik ,,vyvolenych,, Frydrich.Tam si serou krasavce kousky, od kapru pocinaje po liny 40+ , ale i kdyby jsi delal 100 hodin brigad zdarma, tak si tam neskrtnes.A monaster ti to dosveci. Makal jim tam tak, ze uz mu ani brigady nepsali a na Frydrichovi si neskrt a kdyz potreboval napsat od Bolsevika z chlumce brigady, páč mu to fin. situace nedovolila je koupit, tak ho poslal do prdele se vzkazem, at si to odmaka.Kamarad křivá.Je to podloch křiva a takovych je u nas na Mo vic. Doufam ze si to precte a pozbna se tady, pokud se chodi.
No a po 4 kusech a zase du spat nasranej jak medvidek pu pred špajzem. Zitra aspon fliegenfysh s Monem.Č.
Tento příspěvek byl editován 23.4.2010 23:42:02 uživatelem Piranha. - Pátek 23. dubna 2010 v 10:57® Piranha
- Diskuze: Z lovu | Datum lovu: Dnes a včera | Revír: Inkagnito potok | Způsob lovu: Muškaření
Dve kratke cca hodinove vychazky na jeden potucek pred šichtou a celkem spokojenost.Neveril jsem ze tam neco malo muze bejt a prekvapeni bylo na svete.Tezka to voda ale.
Tento příspěvek byl editován 23.4.2010 10:58:16 uživatelem Piranha.Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé. - Úterý 20. dubna 2010 v 16:56® Piranha
ULPA> Poslu ti tu mouchu postou aby jsi veril voe.
- Úterý 20. dubna 2010 ve 12:58® Piranha
BlueShark> jj a ty tu houbu mas na kokotkovi
Posvatka je larvalni stadium ktere trva az 4 riky nez se z ni stane okridlenec.Anglicky Stonefly a nemecky Steinfliegen.Kamenjarka taky, nebo kameňačka.
- Úterý 20. dubna 2010 ve 12:26® Piranha
Dneska jsem si umotal na Labe pošvatku malinko jine barvy nez je v origu, kdyz jsem sel k nasim neco odnest, tak jsem ji stril mame na noviny, lidi ste nevideli co to s ni udelalo.No baba no, zacla ječet jak mala holka
az kdyz jsem to vzal do ruky za hacek tak si uvedomila ze je to muška
taky jsem si s ni hral 30 minut
Ale chce to pilne trenovat.Verim ze po tom tlousti pujdou jak mara po P.M.
- Úterý 20. dubna 2010 ve 12:04® Piranha
BlueShark> to je dobře že ti ten colmic sedne do ruky, já ho měl v ruce u brauna a neseděla mi ta rukojeť.Prostě mi nějak nesedí ty tvarovaný rukojeti.Pokud ti sedí, je to dobře.Já zůstávám u oválných.
- Úterý 20. dubna 2010 ve 12:00® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Dotaz chlapi.Čím se dá nahradit biots při vázání pošvatky.Klasická pošvatka mi nedělá nějak problém, ale chtěl jsem zkusit vázat menší velikosti a klasické biots i když odstřihnu kousek od špičky je pořád silný.Může se to nahradit něčím podobným? Díky.
- Úterý 20. dubna 2010 v 10:32® Piranha
Šuli> a navic, nejdulezitejsi je, ze te moucha chyta to je uplne to nejdulezitejsi, kdyz chyta ryby je to dobra muska.
- Úterý 20. dubna 2010 v 10:30® Piranha
Šuli> nazdááár vsak si taky delam prdel
hele ta moucha nevypada spatne, libi se mi ty silny hnaty co ma a s kombinaci s tou cervenou se nedivim ze po tom šílej perlini.Mozna i na Labi by po tom jeli tlousti. Ja ted malinko zkousim pošvatky.
- Úterý 20. dubna 2010 v 9:11® Piranha
Ted mne rozštíp Mára, chtel mi chudak ukazat jedno misto na labi a poslal mi leteckou mapu celyho usti a 5km labe, kua to bylo fleku
)
- Úterý 20. dubna 2010 v 9:09® Piranha
BlueShark> co mas za matchku?To je to co jsi kupoval na FF?Co to bylo za znacku vubec.To je ten Antrax bo jak se to jmenuje
Tento příspěvek byl editován 20.4.2010 09:09:30 uživatelem Piranha. - Úterý 20. dubna 2010 v 8:22® Piranha
1Mara> Mářo nechces jet ve ctvrtek na fisky, premejslim bud Labe Piskovna nebo Vsechlapy, pojede tara Píra a bracha, pokud si zitra koupi papejry.Jsem chtel zkusit ten vytok ze Vsechlap dole, to je pstruhovy.Treba by tam nejaka plotka a jina bíla byla.
- Úterý 20. dubna 2010 v 7:36® Piranha
monaster> psal jsem ti ze v sobotu nemuzu ne voe, ze jdu do prace.A v nedeli mam jinej plan s rybama, vsak jsem ti o nem psal.
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 23:01® Piranha
Ale videt nekdo toho blešouna co na nej Míra v patek tahal Lipany tak se picnete, avatar hadr
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 23:01:29 uživatelem Piranha.)
) normalne do pulky modrej
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 22:59® Piranha
1Mara> 14ku hacek par ovinu do konusu z boddy glassu od buka toho flexi a konec para z bileho chemlonu a mas to
zadna veda.
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 22:57® Piranha
cormoran> rad se necham na muskovou pozvat, pokud tu jeste nepanuje ta tajnustkarska vec, ale neslibuj pokud nemuzes splnit.
Ty vole Máro co si jim to serviroval za sci-fi
pakoše a basta ne, to veme kazda fišle na stojaku, kor ted.
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:58® Piranha
P.M.> ale on uz ma zameteno a celkem dobre, stejne jako ja
- Pondělí 19. dubna 2010 ve 12:19® Piranha
P.M.> proste jsi to posral kamo, kdyby jsi nebyl tak prudkej tak jsi mohl tady bejt v poho a radi by te kluci prijali.Jako chodit sem ti nikdo nezakaze davej prispevky, ale na ty ryby si asi s klukama neskocis pokud nedas hlavu na spalek a nepostavis se tomu osobne.Kdo vi, treba z toho bude jen ustni humbuk a pak klidek a kamaradstvi. Mne osobne jsi nic neudelal, ale docela jsi to tady ozivil i kdyz ne zrovna tak, jak by jsme si tu predstavovali. Je na Marovi jak se zachova jakej ma charakter a tak zda to nekdy bude ok. Ja verim ze mara je dobrej clovek a pokud dodrzuje to, co psaval mne kdyz jsem se tu dohadoval s Joem, tak by to melo bejt ok.Pokud ne tak mi lhal.Ale vis co je to palice dubova dyt se na toho kanadskyho drevorubce podivej
- Pondělí 19. dubna 2010 v 11:43® Piranha
P.M.> ale ze mam dobry clanky si doufam myslel vazne
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 11:44:10 uživatelem Piranha.