Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 19. dubna 2010 v 11:31® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> ale jen projit, ne ze budes chytat ryby
- Pondělí 19. dubna 2010 v 11:05® Piranha
monaster> vubec jsem ani nevyndal klacek, bylo to tam nechytatelny mozna tak na plavanou skoto to tam stoji je tam plno prekazek jak ve vode tak i na brezich.Chce to jit nekam vej, do mesta podle ktereho se to jmenuje.Tam jit smerem bud dolu bo nahoru.
- Pondělí 19. dubna 2010 v 10:47® Piranha
monaster> jedu s tebou nebo bez tebe
- Pondělí 19. dubna 2010 v 10:44® Piranha
Limonádový Joe>
ty kecko.Ja byl zahajit tdy, nejdriv jsem myslel ze to neslezu ale pak se porarilo diky mistnim a doile bylo cekel slusne, jen ty ryby nemusely bejt tak maly.Neletel jsem 4000km abych chytal 50ky trouty
- Pondělí 19. dubna 2010 v 10:22® Piranha
monaster> kuře pujdem v sobotu ne, na mouchu, taky se uz na tu praci jednou vyser a pojd normalne na ryby.Koupis si dve poviolenky za skoro 3 a pul a pak hnijes po brigdach vole.Neser.
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 10:23:05 uživatelem Piranha. - Pondělí 19. dubna 2010 v 9:13® Piranha
cormoran> Na nekterych miste na Smedy bylo mity docela smetiste tady to je cistounky oproti tomu tam v chko.Ale posledni revir kde jsem byl nez se jelo na špínu nisu byl panenskej, parada jak z pohadky,
- Pondělí 19. dubna 2010 v 9:11® Piranha
cormoran> to je dobry jeste.Ryby jsem chytal na mistech kde bych jako ryba nikdy radeji nechtel bejt.Tohle je chytatelnej urban fishing
- Pondělí 19. dubna 2010 v 9:00® Piranha
cormoran> ja se bavil o vode držko ne o okoli tam vzadu za panelakama uz je pustina
- Pondělí 19. dubna 2010 v 8:35® Piranha
monaster> to vypada pekne kua tam ta voda asi tam zajedu vo vikendu.Neni to daleko a voda je to pekna.To je P nebo MP.Myslim ze P. Pokud jsi videl tam neco tahat tak tam fakt neco bude.A granulace si myslel co vypaseny vyzrany pstruhy?
- Pondělí 19. dubna 2010 v 8:19® Piranha
cyberb0b> nazdar Martine, hele asi to nepujde, pokud ses clenem nejake Mo tak musis povolenku koupit pouze tam.Ale doporucuju prestoupit.A jestli ti mohu jeste neco doporucit, tak neprestupuj sem do UL, je to tu pekne na h.. ale do LT, tam umej alespon odpovedet na mejly a jsou ochotni a zarybnujou pstruhovky jak se ma.
Tento příspěvek byl editován 19.4.2010 08:22:09 uživatelem Piranha. - Pondělí 19. dubna 2010 v 8:19® Piranha
cyberb0b> n
- Pondělí 19. dubna 2010 v 8:12® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Salmo1> mozna jsem ale chtej jeste napsat ze takovych rybaru co vedi vic o rybach nez jen to ze je umej chytat je malo.
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:49® Piranha
Tommy> byl jsi nekde pane.Byl super wík tak ze jsi musel lapat.
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:47® Piranha
Tommy> a do řitě zdrháme
je tu
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:41® Piranha
BlueShark> je pravda ze jsou tu jiní mistri co ukazujou mega ryby a mluvi jako opravdoví mistři a clanek nejsou schopni napsat a pak jsou tací, jako ja a Mara, bo jinej podobnej kterej sedne a napise to.Toho si vazim nejvic, zda to ma hlavu a patu nebo je to zabava ci ne je uz pak druha stranka.Jak rikam, kazdej mas svuj žánr a nesdili clanek druheho.Je to vec vkusu.
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:25® Piranha
to nééé.
Hosi meli by jste si nekde dat do huby, ale chci to videt
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:19® Piranha
P.M.> tak Maruv clanek neni sice moje káva, ale precetl jsem ho a bylo to celkem prijemny, nebylo to nic spatnyho ani dobryho, byla to kazdopadne zmena oproti jinym clankum. Ja mam rad odborny clanky z urciteho odveti ale Maru si prectu.Kazdyho vec a nazor.
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:09® Piranha
BlueShark> no pane!Ono o rybach to tu je opravdu jen obcas, nechci se naklanet ani na jednu stranu, ale v tomjhle musim oponovat.Treba ted posledni dva dny jo ale tejden zpatky se tu plkalo o hovínku velikem, kémo.
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:04® Piranha
Manažerka> ty to mas schvalne páč ses taky křivák jako my tady
- Neděle 18. dubna 2010 v 19:03® Piranha
Manažerka> no vypada to na na lina ale kua t ploutev na hore jak se to jmenuje hřbetni
to vypada na kombinaci lína a žraloka asi.