Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 17. dubna 2010 ve 20:15® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Na zahajeni jsem byl ze vcerejska na dnesek a za ty dva dny jsem navstivil 3 reviry a potkal tak 20 rybaru z toho jen 2 byli muskari.Jinak vsechno byli kotvičkáři 8-(

Sobota 17. dubna 2010 v 16:48® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 16-17.4. | Revír: Jizersko | Způsob lovu: Muškaření

Zahajovacka dopadla malinko hur, nez jsme ocekavali, ale aspon se neco povedlo.Chce to teplo a teplo.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33004.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33005.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img33006.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Sobota 17. dubna 2010 v 16:22® Piranha
    Piranha
    Uživatel nenapsal žádný text, pouze vložil následující fotografie.
    foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33001.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33002.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33003.jpg
    Sobota 17. dubna 2010 v 16:21® Piranha
    Piranha

Tak jsem dorazil s Ulpou domu, i kdyz mi nebere telefon, jsem u nej v aute asi nechal klice, tak jsem se nakonec dostal domu. Jinak zahajeni bylo pekna slabota.Docela mne to zklamalo.Vcera jsme byly na 2 pstruhovych revirech a na jednom cista nula a na druhym se neco malo pochytalo vč. Ulpovo uplavanyho klacku :-)) :-)) ja musel, stane se. Jizera mi dala jednoho Lipana cca 30cm a duhaka kterej se mi pred rukou vypl sam. Dneska prejezd na jeden revirek jak z rusky pohadky a tam chyceno 9 pidi sivenu a jeden vyhaklej pekne cca 30–35.Aspon byl ale zabava. Jinak vcera jsme se na penzionku zhancili docela pekne a byla docela prča. Verim, ze priste to bude lepsi a aspon zase vim, kde mam nedostatky ve vybave a tak.Jinak mne opet prekvapily me musky, ze opet zachytaly, to mne tesi ze vseho nejvic. Klukum diky a hlavne Ulpovi za cestovani.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img32998.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img32999.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img33000.jpg
    Pátek 16. dubna 2010 v 5:34® Piranha
    Piranha

Tak křivácí, pomalu vyrazim na srazove misto, tak drzte plce at se nam nejakej tečkáč povede.I kdyz se nam Jizera spis zvedla nez aby sla dolu tak dalsi zalohova voda je na tom OK, ale stejne obe projdem.

Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 20:19® Piranha
    Piranha

Etě necelejch 10 h a machám mouchy.

Čtvrtek 15. dubna 2010 v 19:46® Piranha
    Piranha

ULPA> ty držko, ja ti dam u vody zavyucenou.Ty diametrále.

Čtvrtek 15. dubna 2010 v 19:29® Piranha
    Piranha

ULPA> ty hamoune jeden, sam si vemes pul baraku a mistra Piranku cejnofila by jsi chtel ozebracit.Kaz­dopadne ja titra 2× prsacky, 2× musak a taska s hadrama a ostatnim vybavenim.Tak si koukej jit pro karavelu :-))

Ty vole Pavle ja se tesim jak maly dite na vanoce.Musel jsem si dat u nas 5 dvanactek abych to rychle zaspal :-)) Zitra z prahy bych prosil stihaci jizdu, ano?

Čtvrtek 15. dubna 2010 v 17:17® Piranha
    Piranha

monaster> kurva dej si do profilu jinou fotku a ne tu z obcanky, kdo se na ten tvuj hnusnej ksicht ma koukat :-))

Čtvrtek 15. dubna 2010 ve 13:57® Piranha
    Piranha

monaster> co jsi mi to vcera posilal za kbelik ty trotle, kde jsi to splasil.Koukam ze ty to taky pekne zeres tu musku co.Brzy budes mit odemne ten malej sveracek.Nejaky veci ti daruji a na jednich super strankach se daj obednat matrose za cenu, jakou nema ani braun po vyprodeji.

Středa 14. dubna 2010 v 19:28® Piranha
    Piranha

stopař> z Usti, jj to budeme asi my :-))

Středa 14. dubna 2010 v 19:27® Piranha
    Piranha

BlueShark> nepotrebuju psanej, mam ho v hlave :-P

Středa 14. dubna 2010 v 19:05® Piranha
    Piranha

BlueShark> sezen mu navod jak chytat ryby :-P :-))

Středa 14. dubna 2010 v 19:02® Piranha
    Piranha

stopař> Smížo pojedes taky zahajovat v patek, my budem asi nekde na Smedy.

Středa 14. dubna 2010 v 17:48® Piranha
    Piranha

jeeeee tak jeste jedna rychna a jsem volnej.Zitra teprve zacne ten vazaci srumec.I kdyz vazu skoro kazdej den ale jen tak pul hodky hodku, zitra u toho skejsnu pul dne.Pak priprava a pívo vecer, aby se mi dobre usnulo.

Středa 14. dubna 2010 v 16:15® Piranha
    Piranha

Libor> neco ti hodim na osobku tady radeji ne.

Středa 14. dubna 2010 v 16:03® Piranha
    Piranha

BlueShark> hraje, mne na nervy nekdy :-))

Středa 14. dubna 2010 v 15:56® Piranha
    Piranha

ULPA> ty ses taky slepici ritka vid.Pavlouši ty si beres vazani s sebou, nebo ne.Ja si vemu ten prtavej sveracek ten se vejde do kapsy a bedýnku s nejakym matrosem, kdyby to brlo na neci vzor a nechtel mi venovat par ucinnejch vzoru.Tak bych si aspon u vody rychle utkal muchnu.

Středa 14. dubna 2010 ve 13:38® Piranha
    Piranha

regulus> myslim si ze o tomhle jsem se nebavil zatim s nikym.

Středa 14. dubna 2010 ve 13:36® Piranha
    Piranha

ULPA> Pavle mluvil jsem s Mírou a rikal ze uz se dovolal na ten penzion u toho soutoku vedle elektrarny vodni.Tak pujdeme podle planu tam.Uz je to zamluveny tedy. Vecer budu hazet z okna :-)) Tam ten kousek toho okolí se mi strasne libil a mam zalusk i na ten vytok z ty elektrarny.Zkusil bych i plavacku pak vecer na strydku z rohliku :-)

Tento příspěvek byl editován 14.4.2010 13:37:14 uživatelem Piranha.