Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 13. dubna 2010 ve 20:19® Piranha
Piranha

filip111> Fílajs uz mas k tomu novymu sumcaku nejakej buben novej?A co zahajeni dravcu pujdes prvni den nebo pockas na vikend

Úterý 13. dubna 2010 v 19:32® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

regulus> nevim co je za problem to ti tak vadim?Napsal jsem nazor tak si ho smaz kdyz ti to vadi.Nic spatnyho tam preci neni.

Úterý 13. dubna 2010 v 19:31® Piranha
Piranha

ULPA> v tom brode je to blízko, ale zase o 100 % drazsi, ta chaloupka je zase levna, ale 30km.Asi se podridim vetsine.Ta jedna noc mne nesezere a ja si to chci poradne uzit :-)

Úterý 13. dubna 2010 v 19:20® Piranha
Piranha

ULPA> to muzeum je mazec videl jsi ten sklipek, to je ono a da se tam i motat :-)) chaloupka jak z pohadky.Kam se sere nejakej zdenej hotel.

Úterý 13. dubna 2010 v 19:18® Piranha
Piranha

ULPA> jsem tu hned kouknu, sem motal zase :-)) je to droga

Úterý 13. dubna 2010 v 18:34® Piranha
Piranha

Libor> muskarina stoji pouze tolik, kolik do ni chces investovat.Kdyz na to budes mit 3, tak 3, kdyj 6, tak 6. Nejlepsi by bylo, kdyby te vzal nejakej muskar s sebou nekolikrat a pujcil ti to.Aby jsi zvladl zaklad a pak uz je jen na tobe, zda reknes, ANO tohle je pro mne velice zajimavy zpusob a tomu se chci venovat minimálně na 70%, nebo si reknes NE, tohle je o nicem, radeji budu sedet u feedru. Pokud si reknes to prvni tak si radeji usetri na poradnej kvalitni cajk, kterej ti vydrzi mnoho let.Je to lepsi nez si za 2500 kupovat komplet z akcí u Tropicu a pak stejne za rok, nebo dva si koupis nejakyhol loopa, sageho nebo jinej stroj a ty 2500 pak byly zbytecny. Osobne ale ti doporucuju to zkusit, muskareni je velice pestra metoda.To neni jen hazet kosiucek do vody.Je to vazani a nekolik zpusobu muskareni.

Úterý 13. dubna 2010 v 18:11® Piranha
Piranha

monaster> ok

Úterý 13. dubna 2010 v 17:26® Piranha
Piranha

Dotaz, proc se mi neukazujou jiz prectene prispevky.Porad to mam vsechno modry. A nezkousejte na mne nejaky vyfikundace jako cookies, to jsou americky oplatky :-)) Predem diky.

Úterý 13. dubna 2010 v 17:24® Piranha
Piranha

Jinak jsem dneska jeste pokoupil nejaky haky na muchny a ted nastane ta prav dřina.Vazat a vazat a vazat.U Brauna jsem si osefoval pakovej sverak na mouchy, je dobrej a dobre drzi hacky.

Úterý 13. dubna 2010 v 17:22® Piranha
Piranha

monaster> prijde si i feederar a muchar na nejaco sveho?

Pondělí 12. dubna 2010 ve 20:54® Piranha
Piranha

monaster> ja doufam ze mi do zahajeni dorazi ten balicek s vzacim matrosem, hlavne by bodly ty zajeci masky a daněk.

Pondělí 12. dubna 2010 v 19:51® Piranha
Piranha

bubu> tak to je skoda kamo, velka skoda.Jak jsem tu mlcky pozoroval debaty tak toho je vic na morave.U nas na severu cech jsem zatim nic nesysel o tom ze by to melo byt vybrakovany cernym morem, ale vim ze Nisa bejva spapana taky.No snad to bude ok. Jinak jsem koukal na video jak se vaze docela jednoducha majovka z polycelonu, krasna pracicka, ale vim, ze az to vemu do ruky, tak to bude die katastrofe :-))

Tento příspěvek byl editován 12.4.2010 19:51:56 uživatelem Piranha.
Pondělí 12. dubna 2010 v 19:47® Piranha
Piranha

hroch71> a za druhy vitej tady v tom ghetu.Jsem rad za kazdeho feeder maniaka.Rad zachytam i bez zavodenipivo

Tento příspěvek byl editován 12.4.2010 19:47:44 uživatelem Piranha.
Pondělí 12. dubna 2010 v 19:45® Piranha
Piranha

hroch71> ja jdu do kazdyho zavodu, staci rict kterej vikend a domluvit kde.Ale radeji Labe resp. reku, stojaky jsou vo ho…e ale i tam bych zavital. Tento vikend se budu ale zahajovat pstruhovou sezonu od patku tak ze budu v muším transu.

Pondělí 12. dubna 2010 v 19:05® Piranha
Piranha

Tak uz se to blíží co panačci :-) Motate?Nebo uz mate za dlouhou zimu našmodrcháno kilo much.Tak se nekdo pochlubte at mam nad cim slintat :-)) bubu, firetiger.

Tento příspěvek byl editován 12.4.2010 19:05:46 uživatelem Piranha.
Pondělí 12. dubna 2010 v 18:44® Piranha
Piranha

monaster> pepo ty jsi nic nechytil?To snad neni ani mozny :-))

Co vehikl, uz to jezdi nebo jsi to odnesl do srotu aby bylo na P povolenku :-P

Pondělí 12. dubna 2010 ve 13:39® Piranha
Piranha

1Mara> nech toho dedku.Koukam venku se to zacina nejak vybirat.Hlasej 17 st. tepla na tenhle tejden, jen mam strach z toho deste, aby se nezvedly potoky a reky.

Pondělí 12. dubna 2010 ve 13:21® Piranha
Piranha

no nic, vyhajano po nocni, tak jdeme zase na svuj píseček :-)) uf to je hrozna raubirna.Ale zase korunky jsou pak pekny.

Pondělí 12. dubna 2010 ve 13:20® Piranha
Piranha

BlueShark> Mara ma asi taky malí … a mekky teda.

Pondělí 12. dubna 2010 ve 13:17® Piranha
Piranha

Mara, jo chlasata, holka jedna :-))

Jinak kdyz uz tu zaznela ta cestina, vcera k nam na nocni nastoupil jeden novej kolega a hned se postaral o zabavu a vykoledoval si i prezdivku. Ja taky napisu obcas koninu, protoze to po sobe nectu vetsinou, ale tohle co napsal ten chlapik?40 letej vul napise do technologickeho protokolu o vyrobe barvy, ze barva obsahovala DROPKY. tak mu ted rikame DROPEK :-))

Tento příspěvek byl editován 12.4.2010 13:18:22 uživatelem Piranha.