Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 11. dubna 2010 ve 13:33® Piranha
Piranha

Tommy> jak mlečnej zub

Neděle 11. dubna 2010 ve 13:31® Piranha
Piranha

Tommy> Ja se jdu natahnout.Kua clovek si nemuze ani udelat pohodli aby ho paparazzi nesmirovali :-)) :-))

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img32824.jpg
Neděle 11. dubna 2010 ve 13:25® Piranha
Piranha

Tommy> držim vepřovou dietu, ale hovězí taky neni marná :-))

Neděle 11. dubna 2010 ve 13:20® Piranha
Piranha

Tommy> uf, nezbylo, jeste tam mam kosticku na vecir na obrani.Kua to jsem se nadopoval vepřem.Jo 12ka sichta predemnou, tak musim mit silu :-))

Neděle 11. dubna 2010 ve 13:00® Piranha
Piranha

Tommy> tak lidi bon apetit, jdu to sezrat :-)) pivo

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img32822.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img32823.jpg
Neděle 11. dubna 2010 v 11:54® Piranha
Piranha

Tommy> si hvízdej hošánku :-))

Neděle 11. dubna 2010 v 11:45® Piranha
Piranha

Tommy> lepsi by mi sedlo pivko, ale jsem linej uz nekam jezdit, to cerveny to taky nepokazi :-) Pak hodim fotecku :-P pro mastny huby.

Neděle 11. dubna 2010 v 11:42® Piranha
Piranha

manous> :-)) :-)) vy jste kravy :-)) skoda ze sem vas tam nebyl :-)

Neděle 11. dubna 2010 v 11:40® Piranha
Piranha

BlueShark> :-)) Piranha si dela Babicovo koleno.Sice se s nim budu 3 hodinky mazlit, ale skvost to bude na zaludek bajecnej.K tomu jarni cibulku a petrzilku jako dekorace a cerstvej moravskej chlebicek, kterej byl jeste horkej kdyz se kupoval.Kren a horcice je samozrejmosti :-) No a i cerveny Moldavsky vino k tomu bude.

Tento příspěvek byl editován 11.4.2010 11:42:02 uživatelem Piranha.
Neděle 11. dubna 2010 v 10:22® Piranha
Piranha

VODA> ty ses nepolepsitelnej­.Krasna fotka, jen ten bordel v ty kuchyni si uklid a vymaluj si ji necim ne tak kriklavym.Nebylo by lepsi to vyfotit aspon pred panelakem na parkovisti u zlatyho deste kam chodi lidi s pejskama? :-)) ) kua trochu efekt neeeee chlape.Asi si te budu muset vzit u Patlose do parady panacku :-P

Neděle 11. dubna 2010 v 10:13® Piranha
Piranha

ULPA> no ani nemluv, ja jsem natesenej jak prvnicka.Motam taky, ted docela suchy, ty gryzly píra jsou mazec.Koukal jsem a daj se koupit za necelejch 7 kil celej skalp.Ale za boha nemohu najit tu stranku, kde to bylo. Jinak jsem ted obednal nejaky veci z JISI, srst danka, 3 masky zajice na ouška, nejaky nite i signalni a CDC na chrostiky.Mam toho uz kua docela dost, asi budu muset sehnat nejaky kufry kam si to roztridit vsechno :-) Jinak na ryby bych asi taky nesel, jdu v 17:30 na nocni 12ku, ale v patek mam dovcu a zase nedospim jako minul jak jsme jeli na tu jizeru.Sel jsem spat ve 23:00 a ve dve se vzbudil a nezamhouril oko, tak jsem do 5:30 vazal musky :-)) V nedeli asi pujdu zkusit jeden P potok vetsi s monasterem, je to docela slusne zarybnovany, tak uvidime.Kam, napisu osobkou.

Neděle 11. dubna 2010 v 7:48® Piranha
Piranha

ULPA> ticho dedku!Kam by jsi razil.Co zkusit stojak a musku, by se mohl nachytat nejakej okoun a candatek.

Neděle 11. dubna 2010 v 7:45® Piranha
Piranha

Jo vlastne precetl, aspon ten Monaster sem dodal neco zajimavyho s tim Strizakem, ale votravovat mne v praci o poledni ze mu klekla křachna na rybach :-)) to nemusel.

Neděle 11. dubna 2010 v 7:43® Piranha
Piranha

Masérka> nehovori ze mne nic, jen ze je to rybarsky server a ne casopis Spy, nebo jiny podobny. Uz jsem si tu dlouho nepocetl nic zajimavyho o rybach v nasem okoli.Je to takova vseobecna diskuze, ta uz tady ale je a na Mrku to maj nazvany plkrna.Mozna by mohl nas veliky admin zmenit nazev z Usti nad Labem na Plkarna.Obsah teto diskuze neni hoden jmenu a nazvu diskuze.

Sobota 10. dubna 2010 ve 20:11® Piranha
Piranha

BlueShark> ticho děvče a pij radeji.Koukam samej plk zase, si zalozte teplicko a blízké okoli :-))

Sobota 10. dubna 2010 ve 4:34® Piranha
Piranha

vladah> je videt ty tupa hlavo, ze jsi to nepochopil :-)) tim mekkym jsem myslel totiz neco jinyho, byla to metafora, ale to je fuk.Jo tak mistr ministr Monastr ti dal skolu :-)) a pak ze jsem mistr jen ja :-)) :-)) Co je to za feeder, doufam ze ne teleskop, to bych ti ho vomlatil vo hlavu a Monasterovi taky.

Pátek 9. dubna 2010 ve 21:12® Piranha
Piranha

vladah> neni ten prut moc mekkej? :-))

Pátek 9. dubna 2010 ve 21:12® Piranha
Piranha

Faky> Františku, Olda by si ani nedovolil radit, neni to ten spravnej cejnofil :-)) Néé je to dobrej kluk, takovej guru nasi vesnice, rybarsky.Kdyby takovy rybari byli jako on, myslim tim rybare a v jeho veku, tak bych byl opravdu stastnej rybar. Jo, jinak to bylo 3.3.2009, klukovy je uz malinko pres rok.No jo, je to chlapák po tatovi a to se vsim vsudy :-)) Holcina uz zavita na ryby se mnou, uz ji je 5 let. Pozdravujte pani, pokud si vzpomene o koho jde, dyt nas tam zaskolovala uz jako decka, mne a brachu.Treba se nekdy potkame u vody a poklabosime o vsem moznem i nemoznem, byl bych rad.

Čtvrtek 8. dubna 2010 v 19:27® Piranha
Piranha

Mozna ale ze ten kseft jeste nebude aktualni a ja si pujdu posedet nekam.

Čtvrtek 8. dubna 2010 v 19:17® Piranha
Piranha

To ja budu mit vikend supeeer.V sobotu od 05:30 do 17:30 do prace.V nedeli rano na kseft a vecer od 17:30 do 05:30 do rana nocni.Co ja s tema prachama udelam, to nevim.Nechce nekdo nejakou tisku?