Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 7. dubna 2010 ve 20:18® Piranha
Piranha

1Mara> no jo, ale ty nosis pasek od kufru, ty kecko, tak nech bejt moje tkanicky od bruslí :-))

Středa 7. dubna 2010 v 18:16® Piranha
Piranha

Pí x R hodne pouzivam, treba kdyz si chci koupit pasek :-)) :-))

Středa 7. dubna 2010 v 18:14® Piranha
Piranha

Limonádový Joe> co je to, to Rudolfovo cislo, to jako ze se Ruda pri sexu udelal cislo?:-)) :-)) :-)) Rudolfovo :-))

Tento příspěvek byl editován 7.4.2010 18:15:04 uživatelem Piranha.
Úterý 6. dubna 2010 v 19:06® Piranha
Piranha

Jé, to je pan Zavadil.To ho jsem videl naposledy kdyz jsem si sel pro kluka do porodnice.Sakra to to leti a uz je to pres rok. Od nej mam svuj prvni musak a mam ho jeste dodnes a porad perfektne slouzi.

Pondělí 5. dubna 2010 v 10:08® Piranha
Piranha

Tommy> dobra no tak na brčko, ale co je malý to je hezký :-)) pivo

Pondělí 5. dubna 2010 v 10:06® Piranha
Piranha

Tommy> celkem jo.I kdyz pomalu zacinam bejt všestranný.Feeder, plavana ,sumci, muskarina, jen to vlaceni mne uz absolutne nebere.Proste jak je sezona na nejakou metodu, tak ji preferuju vic.Ale proste u mne prevlada 50:50 feeder a muška.Pak asi ta sumcarina.

Tento příspěvek byl editován 5.4.2010 10:06:55 uživatelem Piranha.
Pondělí 5. dubna 2010 v 9:51® Piranha
Piranha

Tommy> na brko chytam baby na feeder ryby.Kdyz ten feeder je takova závislost.Mam s sebou i matchku, ale dycky jsem linej na ni chytat venuju se feederu.Jednou musim ten feeder jakoby zapomenout doma a jit jen na tu matchku s andlicakem. Mara mi musi ukazat jak se vaze bavlnka, abych si mohl udelat zasobu.

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:31® Piranha
Piranha

Tommy> zalezi jak mas hluboko do kapsy :-)) :-)) legendarni Piranhovo kursy cejnofílie nejsou levna zalezitost, zato ti to zustane na celej zovot.

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:17® Piranha
Piranha

1Mara> nasledujou mistra no :-)) ) :-)) )

Pondělí 5. dubna 2010 v 9:10® Piranha
Piranha

monaster> jak hruza, neboj jednou budu poskakovat ja a nebudu toho litovat.

Pondělí 5. dubna 2010 v 7:40® Piranha
Piranha

cormoran> ty uz ses vetsi cejnofil nez ja a tak ti prezdivku cejnofila hrde predavam. Tak a mam pokoj :-))

Neděle 4. dubna 2010 ve 20:04® Piranha
Piranha

Limonádový Joe> no, to zase ne, ale byl jsem tak stedry a nechal ho posadit a nahodit do meho sektoru a stejne mu to bylo h… platny :-) Proste jsem chtel vedet cim to je a tak si vymenil s tatou flek.A stejne nic.Nevim, hlava mi to nebere :-)

Neděle 4. dubna 2010 v 18:56® Piranha
Piranha

Manažerka> ja ti dam nahoda, to jsou leta co leta skoro ctvrt stoleti praxe.A tata, co on, kdyz rybu nemuze mit na klacku, tak aspon v podberaku :-)) ) :-)) ) Taky to nechapu.Je pravda ze jsem si nastrilel asi 10 kouli na jeden flek, kam jsem pak hazel, ale taky to trvalo nez to zacalo.Tata pak hazel dva metry vedle mne stejne nic netahal.Nevim cim to bylo, asi stesti.

Neděle 4. dubna 2010 v 18:03® Piranha
Piranha

ULPA> Pavle dekuji jeste jednou za ty gryzly brka, vecer budu motat.

Neděle 4. dubna 2010 v 18:02® Piranha
Piranha

Diky holoto.Byl to peknej den dneska.

Neděle 4. dubna 2010 v 15:03® Piranha
Piranha
Diskuze: Z lovu | Datum lovu: 4.4.2010 | Revír: Pískovna | Způsob lovu: Feeder

Dneska konecne poradna a delsi feederovacka.Nej­driv, tak dve hodinky ryby stagnovaly, ale potom se to pekne rozjelo a zacala poradna rybajda.Plno slusnych cejnu a i 4 kaprici se podivali ven. Paradni den u vody.

foto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32565.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32566.jpgfoto/diskuze/z_lovu/2010/th-img32567.jpg
Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní a přihlášení uživatelé.
    Neděle 4. dubna 2010 ve 14:52® Piranha
    Piranha

a ete voda

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img32562.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img32563.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img32564.jpg
    Neděle 4. dubna 2010 ve 14:50® Piranha
    Piranha

Jak jste si dovolili se tu hašteřit beze mne! No radeji nic psat nebudu, páč by se to tu zase vařilo na 7 strankach :-))

Jo a vubec, ja jsem velitel diskuze ne Mara, to je moje prava ruka :-))

Tak a ted k dnesku holomci…

Tak jsem jel na tu piskovnu, jak jsemn psal a uzil jsem si to kralovsky.Z prvu jsem myslel ze snad nic nechytnem.Dve hodiny jsme tam sedeli bez zaberu.Pak prijel Monas s ULPOU a zacaloto prvnim cejnem.No a pak uz to bylo jako na bezicim pasu, 2 kapri hned po sobe a zase cejni.Po odjezdu kluku jsem vytahl jeste nejaky pekny cejňáky a dva kapry.Tatovy se konecne taky zadarilo a vytahl si letos prvni rybu, kaprika.Kdyz to tak krasne bralo tak jsem zacal zkouset i jiny veci, ale cejni a kapri brali vse.Od cervu, pres hnojaky a kukurici po ruzny kombinace a foukačky. Byl to paradni jarni den u vody. A ted sem nas..u par fotecek.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img32559.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img32560.jpgfoto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img32561.jpg
    Sobota 3. dubna 2010 v 17:49® Piranha
    Piranha

Tommy> jj :-))

Sobota 3. dubna 2010 v 17:37® Piranha
    Piranha

Tommy> nerozumim :-)