Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 3. dubna 2010 v 17:33® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> Maro chytaj se tam obcas ty duhaci?Myslim tim třeba nejak casteji.Mozna treba v lete pujdou na splavecek, mozna na vlacku, ze by si Pipa konecne neco chytil.
Tento příspěvek byl editován 3.4.2010 17:37:11 uživatelem Piranha. - Sobota 3. dubna 2010 v 17:07® Piranha
1Mara> nenervuj dedku, nebo te nenaucim chytat ryby
- Sobota 3. dubna 2010 v 16:48® Piranha
ULPA> zaklinam te diky
- Sobota 3. dubna 2010 v 15:53® Piranha
ULPA> ja mu zavolam lempolovy.Kua skoda ze jsem musel na tu nocni jeste z odpoledni, dneska by to nebylo marny.Mozna zitra tkhle pekne uz nebude.Ale rano kosa –3 skrabal jsem, tak ze hadry s sebou poradny. A vem mi aspon 3 brka toho gryzzlyho.
- Sobota 3. dubna 2010 ve 14:14® Piranha
ULPA> dedku tak zitra jako dycky, mam i hnojaky ze ZOO a kuku.Co ten Troubaster Monaster, pojede? Jo a mam ti rict ze chce s tebou mluvit Mira, mas se stavit, ja tam k nemu jdu v pondeli, ted je o vikendu v praci.Jsme se tam nekde mohli sejit, budou hazet snurama a Honzy bracha se bude okčkem učit muskarskemu remeslu
Tento příspěvek byl editován 3.4.2010 14:15:05 uživatelem Piranha.Domluvime zitra u vody.
- Sobota 3. dubna 2010 ve 12:14® Piranha
Manažerka> ten utok videt celej a hlavne dobre videt, je opravdu zazitek.Podobne u nas atakujou kovovej šrot c…i ale tohle je jina šťáva.
- Pátek 2. dubna 2010 ve 21:18® Piranha
ULPA> Ja bych jel na zahajenou i kdybych mel 40 horecku.Zabrzdit mne muze jen narizeny prescas ale uz mam dovolenou nahlasenou.Do ty doby jsem chtel jet jeste nekam na MP zamušit.Mozna streamrovat.
- Pátek 2. dubna 2010 v 18:44® Piranha
ULPA> Jak moc prset,jsi si kupoval dneska destnik za 3 tak koukej testovat.
- Pátek 2. dubna 2010 v 11:28® Piranha
monaster> ja jedu s ULPOU a tatou az v nedeli, dneska mam odpoledni az do rana
Tak ze rano budu hají a odpo budu lejt kosiky.
- Pátek 2. dubna 2010 v 11:27® Piranha
Šuli> to by ho musel svaz koupit a kde by na to vzali, kdyz nemaj ani na nadprumerny zarybneni.Stejne to tam stalo za hovno, jakjo klik jsem tam tahal cejny jako zrcatko do babety a po skoro 20 letech jsem tam nekolikrat byl s krmenim a dnesnima vymozenostma a tahal jsem tam samy stejny zrcátka, sumecky a plotice.Tak at to nekdo veme a da tam poradny ryby.
- Pátek 2. dubna 2010 v 8:43® Piranha
Manažerka> a mohla jsi naspivat neco i v tom smyslu o ty nasi bande a o srazu ketrej se dela na kusnach a o vecnym bezrybkovi Marovi
- Pátek 2. dubna 2010 v 8:42® Piranha
Manažerka> ále, to ja zase vcera dorazil z odpoledni ktera konci ve 21,30 po dvanacty v noci.No a samo sebou malinko cuclej, tak ze jsem zase šprýmoval
Ale kdyz uz jsi nase jedina divcina na UL diskuzi, nepocitam Blusharka
tak by jsi to s tou kytarou mohla rozbalit a nas ustecky chytejaky proslvit
- Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 23:38® Piranha
Manažerka> ja myslel ze jsi heterosexualne zalozena a ona jde pak dodelat bakalřku.Stastnej clovek ten Patlajda
)
)
)
Hlavne se nenamíchni, je to prdel
- Čtvrtek 1. dubna 2010 v 16:46® Piranha
IVO> Podle mne je skolak majetek mesta a mesto se rozhodlo naplnit si kasicku od soukromeho subjektu,svaz neni tak lukrativni.
- Čtvrtek 1. dubna 2010 v 16:24® Piranha
IVO> Ivoši tady je aspon videt vyborne hospodareni nasi Mo.Ani tu Miladu si neprosadej,tomu verim.
- Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:41® Piranha
vladah> tak tak jak rika Tomas a tomu ver, je to tloustofil asi tak jako ja cejnofil
Tento příspěvek byl editován 1.4.2010 12:46:26 uživatelem Piranha.a mozna i mohl rict,, klidne zkousej na obou stranacha Labe,,.
- Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:15® Piranha
vladah> Si delam kozy voe.To bych neudelal ani BlueSharkovi
Zkus to, neslibuju na 100% rybu, ale kdyz budes pilný, tak se určo zadari.A sezen si hnojaky, na ty to naposledy bralo vic jak na cervy.
- Čtvrtek 1. dubna 2010 ve 12:13® Piranha
Tommy> to je najivka mysli si ze mu reknu kde se daj chytat dobre ryby.Radeji ho poslu mezi vázky
)
)
Vladah neposlouchej
)
- Čtvrtek 1. dubna 2010 v 11:30® Piranha
vladah> na oknech je točák tam je i mensi proud.Na hlavnim toku to nema smysl ale ty okna a tocaky jsou na to delany.
- Čtvrtek 1. dubna 2010 v 10:45® Piranha
vladah> zkousel jsi plavacku na oknech?Ja byl naposledy tam a ryby se docela ukazovaly a ne ani daleko.Tak cca v 5–10m od brehu.Chtel jsem vytahnout matchku ale mel jsem Catanu jeste na dirkovacim prutu.Zkus to tam proste si sedni dej cígo a sleduj kde se zacnou ukazovat a pak tam nastel cervy a nejaky krmeni a hazej do blba.A zkousej delky navazcu.