Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Čtvrtek 1. dubna 2010 v 7:19® Piranha
- Diskuze: Muškaření
stopař> porad nechapu.Kdyz tak mam skype a ty taky.
- Středa 31. března 2010 ve 22:10® Piranha
- Diskuze: Feeder
osprey> Jo Míro me nic jinyho nezbejvalo.Byl to v tom kempu jedinej volnej flek, ale za to zase na obe strany 30m ani noha.Vecer pak stejne najeli kapri ke brehu a chytal jsem na splavek.Ale mela to byt takova mala nazorna ukazka toho, ze navazec nema temer hranice.Myslim delku.Ale to zvedani cervu a vlastne vyuzivani delky navazce pomoci foukacky mezi cervama je opravdu velice ucinny.
- Středa 31. března 2010 ve 21:53® Piranha
stopař> nechapu
- Středa 31. března 2010 ve 13:05® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
1Mara> ja mam radeji mensi, ale ta civka vypada velice zdarile.Co je to za znacku.
- Středa 31. března 2010 ve 12:52® Piranha
- Diskuze: Feeder
osprey> Míro s temi navazci.Loni jsem byl na jedne piskovne v malem kempu (tata tam porad chtel jit) kde bylo chytani a stanovani za celkem cca 70,– vcetne auta za prdli (tata je pohodlenej).No ale vyfasovali jsme flek, kde byla hloubka okolo 8 metru.Z prvu jsem chytal klasicky na feeder a po hodine necinnosti spicky jsem zacal experimentovat.Byly dve varianty.Jedna byla matchka a anglicak na propad, to fungovalo, ale porad jsem hazel a hzel a pak dalsi varianta byla navazec 1,6m a na hcek dva ceriky + bila foukcka a zase dva cerviky.Ta mala foukcky mi ty cervy zvedala nade dno 1,6m a tam uz bylo pekne zivo.Sila navazce 0,10mm.Ryby u dna nebyly. Hazelo se to trochu blbe ale na 15m dalky to celkem slo.
- Středa 31. března 2010 ve 12:44® Piranha
lucioperce69> Ty jsi se ted probudil co, a mel jsi zivej sen, to se mi taky stava
- Středa 31. března 2010 ve 12:41® Piranha
1Mara> vetsi nemeli?
- Středa 31. března 2010 ve 12:35® Piranha
IVO> No snad na sebe vzpominate v dobrem, pamatujes na piskovne, jak jsem se tam motal na clunu a mapoval dno? To mi bylo 18 a tam jsem te poprve potkal.Fuj uz je to taky 12 let
Kazdopadne mas mou podporu, je to prijemny se takhle angazovat a nebejt jen ten chytajici rybar.
- Středa 31. března 2010 v 10:55® Piranha
IVO> ne jen ze mne udivilo, ze hrajes na dve kytáry, ale ze jsi si nechal narust takovy haro, to jsem cumel
) Jo a nedavno jsem si vzpomnel na Semančíka, co dela, chyta jeste?
- Středa 31. března 2010 v 10:24® Piranha
filip111> na www.braunstar.cz v useku navijaky smekaci, pod shimano s bojovou brzdou.Je tam akce 999 to shímo co mam ja, dvojklickovy s bojovkou.Hned ho beru dokud je za takovy love.Ja za to prvni daval skoro 1500
Tento příspěvek byl editován 31.3.2010 10:28:31 uživatelem Piranha. - Středa 31. března 2010 v 7:37® Piranha
hecht> vem tenisky a šortky a hup do vody
- Pondělí 29. března 2010 ve 12:48® Piranha
BlueShark> ty ses fakt jak mala pubertalni osmačka, proste uz to neres.Ja uz skoro ani nevedel na co se ted ptas.Uz je to snad 5 listu zpet.
- Pondělí 29. března 2010 v 6:58® Piranha
IVO> tak na bal pujdu a mam vyhodu, nepotrebuju masku.Vypadam stejne jako Elf a nekdy jako Alf
- Neděle 28. března 2010 v 19:16® Piranha
Manažerka> ber to, si das dve deci rumu a budes jak Vondrackova
- Neděle 28. března 2010 v 16:04® Piranha
Vemku vychr, jeste ze jsem jel rano a jeste za staryho casu
Sem si rikal, kua to mi ta cesta z Káči trvala hodinu?
pak mi to docvaklo
- Neděle 28. března 2010 v 16:02® Piranha
toulovec>
Buko>
Panove, nepochopili jste mne.Nikde jsem nepsal, ze si ma na 5kovej klacek dat 6ku lajnu.Pokud kdyz uz,na 6kovej prut chce dat 5ku lajnu, tak s koleckem 5 AFTMA, jak jsem psal, kolecko by mnelo byt stejny jako prut.Proste kdyz mam 4ku klacek mam 4, nebo 4–5 kolecko.Jak jste prisli na to, ze jsem mu psal o navijaku 5 a lajne 6. Kdyz uz, tak jsem psal ,,vem si nizsi,, a to myslim tim ze na 5 kolecko 4ka snura napriklad. O navujaku tam nebyla defakto zminka. - Neděle 28. března 2010 ve 12:41® Piranha
BlueShark> ja jsem ti nerekl ze jsi natvrdlej, to se velice pletes, ale potrefena husa, no znas to. Bylo to pro natvrdlé a pokud nejsi, tak jsi nemusel ted reagovat preci.
Tento příspěvek byl editován 28.3.2010 12:41:30 uživatelem Piranha. - Neděle 28. března 2010 ve 12:29® Piranha
vladah> musis jit tam kde proud neni, okna díry a tak.Ale jde bordel a to je uplne na hovno.Bordel se tam toci a dela ti plany zabery a pak mas zasranou lajnu a to je napikaču. Ted celkem zacinaj rybniky bejt OK a ten bordel se taky za nejakej ten den usadi a odtahne a pak to bude ok i vetsi vodou.
- Neděle 28. března 2010 ve 12:16® Piranha
illnath123> AFTMA kolecka by mela odpovidat AFTME prutu.A o tridu vyssi nebo nizsi, kdyz neni ta sestka.Ja osobne bych si asi dal nizsi, ale zalezi jak to taky s tim klackem lita.Vem si petku a sedmicku
- Neděle 28. března 2010 ve 12:13® Piranha
A pro natvrdly co si nedaj dohromady preklep, (dnes na Katřině.Za dvě hodiny chyceno neco pres 30 plotic.Nejvetsi byla cca 25cm).