Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 28. března 2010 ve 12:10® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
vladah> jsou pred trenim, tak se futrujou vsim co padne do vody aby byly silny na tření.Brzy to bude i s cejnama takovy a kapři jakbysmet.
- Neděle 28. března 2010 v 10:24® Piranha
Dneska na Káče.Za dve hodinky nachytano cca 30+ plotic.Byly jako struhadlo.Ne cca 25.Na anglicaka.
- Pátek 26. března 2010 v 8:32® Piranha
lucioperce69> vzpomen si na moje slova tehda kdyz jsi to poridil.Ale kazdopadne Peto to sere.Ja sam jsem ted daval nejky tisicovky do auta a porad jeste tam pro nejaky tisicovky misto je, ale ted resim gumy, kua dalsi min 3 litry.Kdyz si pak spocitam co vc. benzinu auto stoji v prumeru za mesic tak je to docela ranecek.
- Čtvrtek 25. března 2010 v 19:18® Piranha
Šuli> nevim co je pro tu tvou malou hlavicku nepochopitelny.Pokud mne nekdo vezme na flek a rekne mi abych o nem nemluvil, tak o tom mluvit nebudu, pokud jsem teda alespon slusnej. Pak uz je jen moje vec zda ,,svoje,, mista uznam za vhodny zverejnit.
A BS ty mas nejakej problem porad proti mne?Ze se do mne takhle navazis.Tipu ,,nejlepsi a mistr a nejchytrejsi.Ty kokůtku ty jsi jeste sam nic nedokazal u vody ani carku jsem od tebe nevidel a nelibi se ti ze se tu bavim o rybach.Tak si tu ,,SVOU,, diskuzi strc do prdele.Stejne je to tady vo hovne, baviute se tady a brecite jak maly holcicky nad par chciplejma rybama, co tam stejne nekdo nahazel z labe a co je normalni ze chcipnou. Pises mi osobky a resis v nich veci hodne nactilete pubertacce a sam pak mne pises verejne, tak co ses fakt takovej kokot jako si myslim, nebo si na nej jen hrajes.Jo Monaster ma a mel pravdu pane Administratore.
Ale jinak, jak uz jsem se parkrat doslechl, je to verejna diskuze a musim pocitat s nejakou reakci, tak ze mne ani nejaka reakce nevyvedla.Mejte se tu pekne.
Tento příspěvek byl editován 25.3.2010 18:20:15 uživatelem Piranha. - Středa 24. března 2010 ve 21:47® Piranha
BlueShark> ja sel na 4 a povedly se taky.Jo a dekuji za uznani
kdyz to rikas.
- Středa 24. března 2010 ve 20:38® Piranha
BlueShark> proc myslis ze chytim hovno.Kazdej neni takovy nemehlo jako ty ze chyti jen jednu rybu
- Středa 24. března 2010 v 17:04® Piranha
Tak rano jdu zase fišit.Mam bejt nejlepsi pocasicko v tomto tydnu, slunce teplo a labko je vejs tak ze by melo byt i nejaky placaty maso
Dnesk jsem zakoupil nove krmeni urceny svou konzistenci spise na kapry, ale nebudu to prosejvat, necham to jak to je a dopreju plackám nejaky papů aby se mohli pomilovat nasycení
Vune je velice zajimava, jakožto u vsech polskejch mňamek.
Pipa SZ.
- Úterý 23. března 2010 ve 20:44® Piranha
aha ted mi to docvaklo, sekat jak pise DORY, asi led, tak to je opravdu skoda.Mozna zustali nekde na melcine a zamrzli.
- Úterý 23. března 2010 ve 20:41® Piranha
Jo priroda umi bejt kruta, ale kdyby nebylo lenosti a nezajmu ze strany črs, tak to nemuselo bejt takovy. Mohla se tam udelat brigada a kdyz uz maji porybny papiry gratis, tak tam mohli na stridacku obnovovat diry v ledu.
- Úterý 23. března 2010 v 7:36® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Tak jsem koukal na Cabelasu a docela mne zaujaly tyto dejchace i s botama. Je to teda pro zensky, ale nebyl by to spatnej darek pro rybarici polovicku
A cena?Za komplet 180 USD coz je opravdu pakatel.
- Pondělí 22. března 2010 v 19:38® Piranha
BlueShark> proud neni kdyz vis kam a ty vis, kdyz tak OZ.Ale bordylek je.Chce to taky radeji 0,18 vlasec.Ale jde to a nekdy i ten binec neni.
- Pondělí 22. března 2010 v 19:35® Piranha
vladah> ja nezavidim, hovoril jsem s nim cca úred 30 minutama.A v zimne to nebylo, koukam ze se ti po ty zime nejak stejska.
- Pondělí 22. března 2010 v 19:32® Piranha
BlueShark> prave loni kdyz bylo touto dobou tesne pred 2. povodňákem, jsem si bajecne zachytal.
- Pondělí 22. března 2010 v 19:28® Piranha
BlueShark> ale di ty, to je prave ono.Nesmis chodit jen na plaz a pod benesak.Vim ze je to pro tebe malinko hendikep bez vozu, ale busem se da zajet taky na pekny mista.Ted jsou zase zality jamy. Diky velky vode se ryby stahuji do pobreznich partii kde neni takovy proud a do děr kde cekaji na prival naplavene potravy.
- Pondělí 22. března 2010 v 18:58® Piranha
vladah> rybu s peřím
- Pondělí 22. března 2010 v 16:53® Piranha
BlueShark> uz bylo na case pridat na hladince to bude rybajda. Bilina nacpana jako svine.
- Pondělí 22. března 2010 v 8:39® Piranha
filip111> jo, pondeli a utery.A v utery jeste na nocni od 21,30 luxus pracicka
Tento příspěvek byl editován 22.3.2010 07:39:37 uživatelem Piranha. - Pondělí 22. března 2010 v 8:29® Piranha
filip111> ok
Tento příspěvek byl editován 22.3.2010 07:34:44 uživatelem Piranha. - Pondělí 22. března 2010 v 8:09® Piranha
monaster> nemecky jsem slysel a polsky umis dobre, aspon po tom chlastu, tehda u nas na sále z tebe padala ta kova divna slova
- Pondělí 22. března 2010 v 7:49® Piranha
Jééééé kua misto klidny a pohodovy nocni sichticky mame dnes a zitra od 8 do 16 skoleni o JOTUNu.Kua co nam tam 16h chtej lejt do kebule to nevim.Kazdopadne se musim naprat kafem.Ja se znam, stacilo hodinovy skoleni na retraky a uz mne budili na stole
Ja chci radsi na rybyyyy.