Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Pondělí 22. března 2010 v 7:19® Piranha
Piranha

monaster> muzu a posuzuju.Je hrozna, ale jak rikas zaklad je se domluvit a to je velke + Slysel jsem te mluvit uz hodnekrat a takova lamanka :-)) docela to bylo i srandovni.Ty to rikaz skoro tak jako se to pise :-)) ty pako.

a nepokukuj po rybach a jdi si taky nejky nalapat.Venku uz je pekne.

Neděle 21. března 2010 ve 20:17® Piranha
Piranha

Kdo by sel ve stredu rano, nebo ve ctvrtek na Labko.

Neděle 21. března 2010 ve 20:15® Piranha
Piranha

olda> koukal jsem na Jizeru a ta leti hore jako blazen.Ja si pamatuju kdyz jsem tam byl loni s monem mušit v listopadu, tak byla 12q a to kluci rikali ze je uz celkem dost.Chytalo se pekne a brodilo taky a urcite by snesla vic vody, ale ted ma pres 50g a to si nedokazu predstavit.Porad je to ale jeste normal.Smeda sla o kousek taky ale neni to nejak velky.Snad to za ten mesic odtece a bude klid.

Tento příspěvek byl editován 21.3.2010 19:16:41 uživatelem Piranha.
Neděle 21. března 2010 ve 20:13® Piranha
Piranha

vladah> pokouset se o rybu a moknout :-P

Neděle 21. března 2010 v 15:19® Piranha
Piranha

vladah> nikdo nesel, tak jsem el koulet kule na trening.Pujdu asi ve stredu nebo spis ve ctvrtek po sichte rano.Koupim si cervíky, krmčo a pomazu.

Neděle 21. března 2010 ve 13:19® Piranha
Piranha

Tak jde nekdo na Labe nebo ne.Mam hnojaky a venku zase sviti a je tam pekny teplo.

Neděle 21. března 2010 ve 13:19® Piranha
Piranha

Limonádový Joe> vsiml a precetl.Nemam co dodat :-93;

Neděle 21. března 2010 ve 12:28® Piranha
Piranha

olda> samozrejme 0 vsechny toky maj podrevir nulu, u Ohre jsou podreviry, to jsou ty slepy ramena.Monaster vi. Ja vcera kontrola :-)) prisel pan, nikde jsem nevidel placku ale prvni bylo: nazdar chlapi, mame zapsano!Vzpomel jsem si na sveraznost nebostika Máry1 a chtel ho vyslovene poslat do prdele, tak jak to pisu jsem mu to chtel rict, ale stary Pirňa rekl ze mame a on nahodil hned o rybach a zacal se bavit o rybach a o tom ze by po nas ani papiry nechtel, ze to pozna podle cajku :-)) Ja mu rikam a co kdyz kecame ze mame zapsano a on rikal ze nam veri ze to pozna na pohled :-)) ) :-)) To mi hlava nebere, ale byl to celkem komunikativní strejda, tak jsem pokecal o vsem.

Tento příspěvek byl editován 21.3.2010 11:32:04 uživatelem Piranha.
Neděle 21. března 2010 ve 12:02® Piranha
Piranha

Tak co krivaci, byl nekdo nekde?Pekne skáplo.Kua mit cervy jel bych po obede hned posedet k labíčku.

Neděle 21. března 2010 v 7:26® Piranha
Piranha

Limonádový Joe> neni, ale o 3 minutach to neni.TČ jsou mnohem, mnohem horsi. Teorie je lehka, ale certifikat neni jen na teorii.Kdyby jsi si prosel rucne vsim od zacatky kdy namontujes na strechu soláro, az po napusteni nemrznouci smesy, tak by jsi pochopil, ze teorie je teorie a praxe je jiny kafe.Neni kazdej dum stejnej a nekdy neni jiny reseni nez improvizovat.

Sobota 20. března 2010 ve 22:02® Piranha
Piranha

co se tlemite křiváci :-|

Sobota 20. března 2010 ve 21:35® Piranha
Piranha

olda> naprosto souhlasim.Jo Oldo by ses mozna divil kolik mladejch lidi je na tom zdravotne ve sra..ch nez ten chlapik co je pred duchodem.Fet, hnusny zradla, lenost a je to tu.To je tim ze se dneska uz ze zakona nemusi makat :-))

Sobota 20. března 2010 ve 21:20® Piranha
Piranha

vladah> a jezdej na mesic na dovolenou na Kubu, ze jo fílo.Ale Filip tam jezdi za rodinou, nejaci Kastrovi, neznam.

Sobota 20. března 2010 ve 21:17® Piranha
Piranha

BlueShark> nevytahuj se ja mam zase certifikat na montaz solarnich kolektoru a tepelnych cerpdel a jiny a jiny veci :-)) , kazdej umi neco a to je dobre :-)

Sobota 20. března 2010 ve 20:50® Piranha
Piranha

BlueShark> no ono honzo pokud umis dobre delat a nejses linej tak ten jazyk umet nemusis a uzivis se doma dobre.

Sobota 20. března 2010 ve 20:49® Piranha
Piranha

BlueShark> ty tupce a La je italsky fr. maj Le :-P

Sobota 20. března 2010 ve 20:48® Piranha
Piranha

BlueShark> no ty jestli mluvis anglicky jako Monaster tak to potes prdel v kyslíku2. Ten kdyz hejbne hubou anglicky tak bych ho nakopal do prdele, ta vyslovnost to je jako kdyby Rudy Kmér spíval ,,kde pak ty ptacku hnizdo mas,, die katastrofe.

Sobota 20. března 2010 ve 20:46® Piranha
Piranha

vladah> kamo ve svete je to stejny jako u nas, umej tam lidi mluvit cizim jazykem tak pocetne, jako u nas a ja bych napocital na prste jedne ruky kolik umi mojich kamaradu dobre mluvit anglicky. Myslis si ze kdyz treba ve francii, nebo v rumunsku na nekoho promluvis anglicky, ze ti ihned bude rozumet?Najivko :-)) Neni to tak jednoduchy.Nerikam ze jsou procentualne na tom lidi s jazykama v jinch zemich na tom stejne nebo hure, ale tak slavny to neni.

Sobota 20. března 2010 ve 20:39® Piranha
Piranha

vladah> mýlíš se tupče o rok mne minula :-)) a ja jsem nemyslel nemcinu ale cizí jazyk vseobecne. A nerikej ze nemcina je k hovnu kamo.Tady v pohranici je uzitecna.Makat to mas kousek a ne kazdej nemec umi anglicky.Porad se tam hodne preferuje francoustina kamarade.

Tento příspěvek byl editován 20.3.2010 19:40:20 uživatelem Piranha.
Sobota 20. března 2010 ve 20:29® Piranha
Piranha

vladah> kdyby ses lip ucil ty tupče tak bys taky umel aspon to hovno jako ja.Ale nejlip se opravdu uci u piva.Chodim napivo s Klausem tady od nas a snazim se s nim mluvit nemecky i kdyz on umi celkem slusne cesky