Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pátek 19. března 2010 v 17:03® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> nic tam neni kdyz jsi do toho zase vrtal.Opravdu se to nedela.Nebyl vulgarni tak proc mu zasahovat do prispevku.
- Pátek 19. března 2010 v 15:56® Piranha
Nema dneska Moňác svátek?Nevim jestli je Josef, nebo Jozef.
- Pátek 19. března 2010 v 10:29® Piranha
cormoran> ted to pujde nehorazne tak mesic a pak to bude koncit.Lopatky dycky zmizej nekam na 3 mesice.
- Pátek 19. března 2010 v 9:25® Piranha
cormoran> Neboj brachu,dnes jedu pro munici a zitra bude plno padlejch.
- Čtvrtek 18. března 2010 ve 21:11® Piranha
- Diskuze: Muškaření
iceman> jj to bude radeji lepsi kdyz na mne nebudes reagovat.
- Čtvrtek 18. března 2010 ve 20:04® Piranha
Manažerka> aby nebyl diky pujcenymu klacku jeste jeden Jiřík
- Čtvrtek 18. března 2010 ve 20:03® Piranha
Manažerka> nene, on se rad bavi o tom, co se deje okolo mužů
Jak se jedna o nejakou transsexualitu nebo jiny pamlsky, BS je hned u toho.
- Čtvrtek 18. března 2010 ve 20:01® Piranha
Manažerka> v lete dorazime zase s detma, malej uz cape, tak bude i prdel.Ivka uz ma tady svuj klacek pripravenej tak ze pojede solo
- Čtvrtek 18. března 2010 v 19:54® Piranha
Manažerka> ja vim, delam si kozy, jeste ty do toho zahucet tak to byla katastrofa
- Čtvrtek 18. března 2010 v 19:49® Piranha
Manažerka> krapet, vsak tobe se pletly nohy po chlastu zase
na kusnach
- Čtvrtek 18. března 2010 v 19:49® Piranha
filip111> hele ty septalku radeji trenuj na sumejse abych ti nenapraskal.Vis ze pujdeme zahajovat sumecky spolu
tak bachacha.
- Čtvrtek 18. března 2010 v 19:46® Piranha
… co je vy plakči, ty vole to jsou zase hovínka
- Čtvrtek 18. března 2010 v 19:40® Piranha
Panove zatim si tady dobre vymenujete nazory jak to tak sledu a nedivil bych se , kdyby jste to tomu klukovi znechutili
Zatim tu padlo mraky nazoru, ale nikdo jeste neporadil to co by mel, nikdo ten orisek nerozlousknul.
- Čtvrtek 18. března 2010 v 17:53® Piranha
monaster> sobota rano, jedes,Budes mit sanci vyzkouset to krmeni.
- Čtvrtek 18. března 2010 v 17:52® Piranha
Taky je reseni nemit snuru zadnou a chytat jen na francouze a je vystrano
- Středa 17. března 2010 v 19:44® Piranha
Knot> proč.Kdyz se slusne predstavis a slusne poprosis, nikdo te od baraku hnat nebude a mozna by jsi se divil kolik rad by jsi tim ziskal.Osobni kontakt je vzdy lepsi nez ten ,,virtulani,,
- Středa 17. března 2010 v 19:42® Piranha
BlueShark> ja to nikde nevzal psal jsem pokud ma jinou praci.Ja se na to defakto ptal. Uz ho nechme je to jeho vec je dospelej a bude jednat tak jak uzna za vhodne.Rad mu dycky pomuzu.
- Středa 17. března 2010 v 19:29® Piranha
toulovec> ale vy delate ze mne nepravem toho kdo to napsal teda spatne.Je to citace z jineho clanku.Ze jsem to sem dal, pche, kolikrat se tady skopcí jinej nazor nebo podobne a ten kdo to preposlal neni preci autorem. Ja si to nevycucal z prstu.
- Středa 17. března 2010 v 19:23® Piranha
BlueShark> nevim ze si nasel dalsi praci.Vim ze delal v DC spedu a o vikendu na pumpe.Pokud si sehnal jinou praci, tak mne nasral, protoze jsem mu rikal s jeho souhlasem teda ze se zeptm u nas, ale at pak necouva kdyby to vyslo, abych tam nebyl za vola.Jeste ze ta zenska ma dovcu, jinak bych asi byl, pokud ma jinou praci.Uz na to radeji priste seru a at se kazdej stara sam, ja se musel taky starat.
- Středa 17. března 2010 v 19:15® Piranha
Co Ja si napisu a vlozim, tak to je ovsem ma vec.vam se to muzej jen bud libit, nebo ne. To mistri nebyla ironie, kdyby jo je to v uvozovkach.Soudim dle vasich prispevku, vsechno znate a vite, tak si takovy post zaslouzite ne. Uz vas nechci resit.Svuj nazor ohledne toho prutu a snury jsem napsal a tim to pro mne je uzavreny.Jak jsem psal, sam si vybere co chce cist a co ne.