Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 17. března 2010 v 16:11® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

iceman> docetl jsem se to v casopisu, jen jsem to predal dal sem.Kdyz mu takovi mistri jako ZN a Ty neporadej tak jsem to prevzal z casopisu. Je jen na nem zda to pouzije, nebo pouzije radu od nekoho jinyho.

Středa 17. března 2010 v 16:05® Piranha
Piranha

ULPA> Led uz nebude silnej pocitam tak okolo 1 cm, do soboty bude po nem aspon v pobreznich partiich a kdyz ne, mam v okoli na Labícku jiny touživý flíčky. Jo a piskovna je hodne prospikovana spodními prameny, ktery jsou teply.Mama to tam zna jako svoje boty, narodila se v Píštanech a pískovnu pamatuje, kdyz to byla jeste 2ha louze :-)) Ty prameny v míste tu piskovnu ohrivaj.Znam mista kde prameni voda ze zeme i na sousi.Je to urodna puda vsude i za sucha.

Středa 17. března 2010 v 5:53® Piranha
Piranha

qax> jak psal bubu.Podle AFTMA prutu.Pokud to bude prut kde maz dve cisla treba 4–5 tak se drz radeji toho spodniho cisla.

Středa 17. března 2010 v 5:51® Piranha
Piranha

monaster> jo, tak pokud to chces takhle tahnout celej rok kamo, tak jsi si nemel papiry radeji brat. Jak zitra nocni.To uz nedelas v tom DC šmejdu?Najdi si normalni praci konecne, kde budes mit sice min nez ted, ale bude ta prace mit nejakej řád.Jo kamo, bez vyuceni nemuzes cekat 20 mesicne, ale daj se sehnat prace kde budes mit 14 nebo 15 za 8,5h prace a volne vikendy.Kazdopadne ja jedu, karu budu mit dneska v cajku tak ze uz nebude problem.

Úterý 16. března 2010 ve 21:43® Piranha
Piranha

Monaster> jinak ja a stara Piranha jedem v nedeli asi na piskovnu, pojedes?

Úterý 16. března 2010 ve 21:42® Piranha
Piranha

filip111> :-)

Úterý 16. března 2010 ve 21:35® Piranha
Piranha

qax> Pětkou nic nezkazis.Ale taky jde o to, co tam za ryby chces lapat.Pokud je to pstruhovy, tak jdi jeste dolu a pokud MP tak bych to nechal.To se hodi i na stojak.Jen u snury nesetri.

Úterý 16. března 2010 ve 21:32® Piranha
Piranha

filip111> uz jsi videl jak jich mam malo?Tak neremcej :-)) :-)) Co to je 13000+

Úterý 16. března 2010 v 16:12® Piranha
Piranha

Nejlepsi sport je stejne rybarina, da se u ni ležet sedet, chlastat a proste vsechno :-)) nekteri dokonce i spí.

Úterý 16. března 2010 v 16:09® Piranha
Piranha

Nejlepsi sport je stejne rybarina, da se u ni ležet sedet, chlastat a proste vsechno :-)) nekteri dokonce i spí.

Pondělí 15. března 2010 ve 20:52® Piranha
Piranha

bubu> to ne ale jak rikam, mam obednany Knapky a budu uz brat jen BL, tak ze by mi tu casem skejsly asi jako tobe.Par desitek jich tady porad jeste mam.

Pondělí 15. března 2010 ve 20:47® Piranha
Piranha

bubu> tak ti nevim, mam obednany BL cena 3Kč/ks, tak ti nevim.A nejaky tady ty s hrotem mam tak je utrham na Labi a budu brat asi uz jen ty BLka

Pondělí 15. března 2010 ve 20:45® Piranha
Piranha

Mates(původní)> nechapu.

Pondělí 15. března 2010 ve 20:44® Piranha
Piranha

olda> jdi k Vladahovi, on ti ho ošetří :-))

Pondělí 15. března 2010 ve 20:40® Piranha
Piranha

Patlaloš> Mlady maso dost krvaci, ja radeji trochu odlezely :-))

Pondělí 15. března 2010 ve 20:34® Piranha
Piranha

vladah> ale aspon to zkusis

Pondělí 15. března 2010 ve 20:34® Piranha
Piranha

Patlaloš> :-))

Pondělí 15. března 2010 ve 20:26® Piranha
Piranha

vladah>pivo se nedrzi, k tomu mame ženy,pivo se chlasta voe :-)) je to tak Patloune.

Pondělí 15. března 2010 ve 20:23® Piranha
Piranha

vladah> jo kamo kdyz mi bylo 20 tak jsem mel taky 63 kilo, a ted po 10 letech mam 85 a to jsem mel pred pul rokem 91.Taky te to ceka neboj se.I kdyz jsou takovy tipy co to maj v genech.Hubeny, dlouhy treba jako pípa :-)) Hubeny pero a dlouhy kecy :-)) :-P

Tento příspěvek byl editován 15.3.2010 19:24:19 uživatelem Piranha.
Pondělí 15. března 2010 ve 20:17® Piranha
Piranha

vladah> si te asi vemem s monasterem do parady a bude z tebe do roka kulička kamo.Se podivej na tu plovouci vestu co nosi Monaster pod trikem, to ma z kuřat a u mne jsi mohl videt obcas mou stravu :-))