Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 14. března 2010 v 11:54® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Manažerka> musis to preferovat jako Pípa,kdyz ryby nebrou tak se mas zhančit
- Neděle 14. března 2010 v 11:51® Piranha
Chosebaits> ted jsi mi pripadal jako Mara.Co pak to tady roztrubuju kam jedeme.Za 1. to tady rozjel Monas a za druhy jak jsem psal, Kadansky stupen je velky pojem a navic ja sam nevim ani kde jsem byl, nevim jak sev to tam jmenovalo jen nejaky zachytny body a to sem samozrejme psat nebudu.
- Neděle 14. března 2010 v 8:58® Piranha
Co to jééé kua.Já vim ze jste tupý ale 3× to nemuselo bejt
Tento příspěvek byl editován 14.3.2010 08:01:57 uživatelem Piranha. - Neděle 14. března 2010 v 8:57® Piranha
V noci byla letecka noc popelnic
to tady hvízdalo ja na kamčatce.Koukam ze je i malo vody v labi, chtelo by to zaprset.Vcera na touzivim svym a bylo to na hranici nechytatelnosti ta voda.I okna by potrebovala vic voděnky.
- Neděle 14. března 2010 v 8:57® Piranha
to tady hvízdalo ja na kamčatce.Koukam ze je i malo vody v labi, chtelo by to zaprset.Vcera na touzivim svym a bylo to na hranici nechytatelnosti ta voda.I okna by potrebovala vic voděnky.
- Neděle 14. března 2010 v 8:57® Piranha
- Neděle 14. března 2010 v 8:22® Piranha
Luda> ja nemam srnce zimniho, nemuzu ho nikde sehnat a obednavat jen toho srnce nechci.Vazat pujdu dneska asi, vcera jsem toho mel moc.
- Sobota 13. března 2010 ve 22:04® Piranha
No to je ale fofr, treba to je jen falesny znameni.Volako si mi vrze v podbrisku ale ohon to neni.
- Sobota 13. března 2010 ve 22:00® Piranha
Tommy> ale jdi vy mladí nic nevydrzite a neznate.ZA valky co pamatuju se to zralo normalne.Jsou to mlecny vyrobky a bio kultura.Jen to mliko melo bejt pro mne spis cejnofilní nez acidifilní
- Sobota 13. března 2010 ve 21:56® Piranha
Manažerka> to bylo vcera mamí, dneska jsem nasadil kůru.Budu trpet za vsechny,jsem vas mudzahedín
- Sobota 13. března 2010 ve 21:53® Piranha
cormoran> co rano mozna v noci
- Sobota 13. března 2010 ve 21:52® Piranha
No neni to romantika?
- Sobota 13. března 2010 ve 21:45® Piranha
brej večír parchanti.Kua ja du do sebe.Chleba s plísnakem a acidofilni mliko, ale je to nářez.To bude zase ráno průplach
- Sobota 13. března 2010 v 19:50® Piranha
Posledni dobu sleduji jak se z rybariny stava opravdu korán ale ten talibanskej.Prisna pravidla, same zakazy a nesmyslna etika.Jako by to byl vymirajici sport. Chapu metudu chyt a pust, kdo ryby pousti at pousti a kdo si nejaky bere tak at bere, ale vymejslet ruzny kokotiny a nepsana pravidla, to je moc. Ja chytam ryby uz 19 let a nezaznamenal jsem ze by bylo neco horsiho.Rybu si porad jeste umim chytit a kdyz to slo 19 let tak to pujde dalsich 20.
Tento příspěvek byl editován 13.3.2010 18:50:54 uživatelem Piranha. - Sobota 13. března 2010 v 19:44® Piranha
1Mara> nesmis to brat tak tzragicky.Ja svoje mista verejne prozradil i v casopisu a celej rok jsem na ne chodil a lidi jsem tam temer nepotkaval.
- Sobota 13. března 2010 v 18:23® Piranha
- Diskuze: Muškaření
brčal> Ten voštěp?Nejaky ti poslu, jeste nejaky mam, davam je do udirny na klobasky
- Sobota 13. března 2010 v 18:21® Piranha
chosebaits> to je to samy jako kdybych rekl ze jsem byl na nechranicich a nalapal tam za hodinu 10 kapru.Kde?No na nechranicich.To samy.Ale voda je to tam zajimava a clenity dno a to je prave ten dulezitej faktor
- Sobota 13. března 2010 v 18:06® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Mates(původní)> az na tu modrou je to pekny.
- Sobota 13. března 2010 v 18:05® Piranha
1Mara> nedelej damu,kadansky stupen je veliky pojem.A porad neco nekde tajit, ja jsem toho uz vyžvanil dost a nikdy jsem se nesetkal s nejakym velkym tlakem na tech prozrazenejch mistech.Z toho nemam strach.
- Sobota 13. března 2010 ve 12:12® Piranha
Manažerka> nene uhasil jsem to veprovymi medailonky na cesneku s nivou a hranolkama.Uz je mi líp