Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 13. března 2010 ve 12:00® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
Manažerka> néééééééééé du blejt.Ja se vcera zhancil a doma do sebe vecer narval dve kolecka vinny klobasky co delala maine liebe kome fike a slo to ven.Nejak mi to na ty rumy nesedlo
- Sobota 13. března 2010 v 11:55® Piranha
1Mara> nasrat mu podivej jak vypadea je vyžranej jak mlecnej zub vole
- Sobota 13. března 2010 v 11:48® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Tak koralky dorazily, venku hnusne, tak dnes budu asi delat goldy.Goldy, goldy a zase goldy dokud tech 200 kulí nezdelam
- Sobota 13. března 2010 v 11:43® Piranha
monaster> ty blbe ja nemam opici deti a jsou blond po mne krasny Arijci jako jejich sudetskej fater
Tento příspěvek byl editován 13.3.2010 10:44:07 uživatelem Piranha. - Sobota 13. března 2010 v 11:40® Piranha
Manažerka> ale jen ozrat
- Sobota 13. března 2010 v 11:37® Piranha
Manažerka> co ten tvuj pes doma maka na kusnach aspon parchant jeden líná.a zaháknete i Mařenu
Tento příspěvek byl editován 13.3.2010 10:38:14 uživatelem Piranha. - Sobota 13. března 2010 v 11:35® Piranha
monaster> ty voe vitr jako krava snih a padal i nejakej polystyren bordelu naplavenyho tam bylo a pak jsem jeste asi 15 minut studoval a manevroval nad tim jak se dostat zpatky.Kua blato tam bylo a zese svincik.Chtel jsem zkusit okna, ale uz jsem tam nechtel prejizdet.Byl jsem tam tak 15 minut a jel pryc.
- Sobota 13. března 2010 v 11:28® Piranha
monaster> je to 16 let to ti bylo 25
- Sobota 13. března 2010 v 7:24® Piranha
No nic pobalim suchary a hořkej caj a jdu na ne konecne.
- Sobota 13. března 2010 v 7:22® Piranha
cysy> ja se vcera zhancil po sichte.Utekli jsme uz o hodinku driv a ja se schoval v hospode, jééééé na lacno mi to nedela moc dobre.Dneska se musim kuryrovat a asi zacnu s poradnou dietkou, posledni dobu mam porad sracku a boli pajsl. Uz se vidim jak zeru kureci maso a dusenou zeleninu ja takovej prasofil, kterej bez kolena a ovaru tejdne nemuze bejt kua ja se z toho poseru
- Sobota 13. března 2010 v 0:15® Piranha
- Diskuze: Muškaření
bubu> ze te to bavi me takhle srat
s tema hmyzama
- Sobota 13. března 2010 v 0:14® Piranha
filip111> mi nemluv vo mixele bo vrhnu jeste ted po 17 letech.Ty vole na chmelu 200 od nasich kapesny a zhulakanej skoro denne,jeste ze jsem umel kseftovat
ale nelituju ani jednoho dne.
- Pátek 12. března 2010 ve 13:39® Piranha
Tuhlemne rozesmal tata (dedek).Koukal na PVTV a davali tam z madarska nejaky zavody v lovu kapru.Jeden vytahl kapra a po vyndani hacku mu ranu vystrikal klinikem. Dedek jančil.Ty vole priste dej tomu cervovi anestetikum, aby ho to nebolelo az ho pichnes na hacek ty blbe
-)) jj je to prehnany nekdy.
- Pátek 12. března 2010 ve 13:31® Piranha
cysy> tak ja jsem taky ridic a netroufnul bych si líznout.I kdyz si obcas dam
, ale pak tam sedim u vody treba 8h a to uz z tebe utece davno.
- Pátek 12. března 2010 ve 13:15® Piranha
cysy> ja si stejne myslim ze svym zpusobem ten chlast k vode patri.Jakopokud jsem na musce tak asi tezko,brodis a nejak mi to nepasuje tam, ale pokud se jede nekam na noc tak samozrejme beru dycky.A kor kdyz je to parta.Ono stacilo loni s Monasem na ty Kadani, nebo Huníkov, to bylo vo chlastu uz od zacatku vzavodu. V prvni pulce v 10h jsem mel 4 kusy a ve dve kdyz se rozdavaly ceny 8.No a do noci kazdej s monasterem 20
, no bylo to rano znat jak na stolici, tak i na klimatu co se drzel ve stanu,Prasek to malem nerozdejchal kdyz tam vlezl
ale nejvic smrdel Monaster
- Pátek 12. března 2010 ve 13:11® Piranha
cysy> to ja uz nechytam ani nechlastam ale spím
- Pátek 12. března 2010 ve 13:10® Piranha
monaster> tak co ty erotomane
mam s tebou zitra pocitat?Ze bych te nabral u Fora.
- Pátek 12. března 2010 ve 13:04® Piranha
cysy> to je nejdulezitejsi, ja je budu zahrejvat pres jatra
- Pátek 12. března 2010 ve 13:00® Piranha
No i kdyz to pocasi hlasili, nemam z nej radost.Uz jsem ocekaval jen slunecno i kdyz mrazik jeste, ale to slunce je treba na cejnofílii.Rano se uvidi, beru bivako destnik a razim.Proste si to musim zaridit tak,aby bylo pohodli
- Pátek 12. března 2010 ve 12:12® Piranha
monaster> ja mam nachystano, jen musim jeste proset krmeni aby bylo jemny a dat do kupy cajk.V sobotu pokud nepovezu auto do renaulta udelat ty cepy a pruziny tak rano jedu tam jak jsemm ti rikal.Cervy mam a kuku koupim cestou do prace. Kua ja se tessim na cejnovacku.