Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Úterý 9. března 2010 ve 12:58® Piranha
Piranha

BlueShark> je videt ty gayi ze se mi koukas porad po koulich, ze to vis.

Úterý 9. března 2010 ve 12:57® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Cus chlapi,mam dotaz.Jakou u vas hraje roli barva snury.Ja si ted chci kupovat novou 4ku asi zase WF-F a chtel bych nejakou dobre viditelnou.Co ta zelena,je to pekne videt?Chtel jsem sehnat nejakou oranzovou az do cervena, mozna modra by byla dobre videt.Co ta zelena,ma ji nekdo?Dik.

Úterý 9. března 2010 ve 12:50® Piranha
Piranha

cormoran> po nem hodim sve obří grepy a utopim ho :-))

Úterý 9. března 2010 ve 12:40® Piranha
Piranha

cormoran> az to bude v provozu tak pudu po smrti mozna :-))

Úterý 9. března 2010 ve 12:29® Piranha
Piranha

filip111> No prave, tak k cemu delat dalsirevir s lodema.Tam mi to nejak nesedi, je to tam placka, hola plan a proste mi to nesedi.Zvuk bude s tech lodi vsude je to tam lavor, na piskovne to za 1. bylo od jakziva ze se tam jezdilo na lodkach a ten hluk se tam lame. To by pak kazda vetsi louze mohla bejt zavalena lodema.

Úterý 9. března 2010 v 11:05® Piranha
Piranha

Tak jsem se dovedel zase neco noveho o Milade.Udajne tam mela stat Mrina,kde by kotvily plachtenice a nemotorova plavidla.Ale diky vyzkumu pocasi a hlavne vetru se zjistilo, ze za potrebi, aby plachtenice mohly v klidu plachtit musi byt vitr 5,5 m/s.Kočkov v mereni zjistil, ze se u nas v prumeru vyskytuje vitr pouze 3,5 m/s a to je malo.Tak aby neprisli chudinky firmy o kseft a statnici o obalky, tak se tam Marina postavi na motorovy lode a bude tam kraval jaj v cirkuse.A kdo vi, zda se tam bude vubec smet chyta.Jen par desitek metru je CHKO se vzacnymi ptaky a zveri.To je opravdu k nepochopeni.Za prachy a za jmeno se da porusit cokoliv.Ja chtel s tchanem zlutou fasadu a lemy kolem oken s tmavsim odstinem a a CHKO nam to zamitla, ze tam byla bila tak tam bude zase bila a tohle se povoli hned. Kurva, kurva, kurva, uz mi leze na mozek co se tady deje.

Úterý 9. března 2010 v 8:20® Piranha
Piranha

BlueShark> jj Filoušova kára je dobrá kára.

Pondělí 8. března 2010 v 11:48® Piranha
Piranha

BlueShark> jen tak ze srandy :-))

Jééé mě nevadi ten snich, ale to roztavani.

Pondělí 8. března 2010 v 11:16® Piranha
Piranha

BlueShark> jj dekuji.Ty jsi parazit zase tak nevyskakuj

Pondělí 8. března 2010 v 10:42® Piranha
Piranha

Limonádový Joe> vcera mel svatek Tomas a ne Joe :-P

Pondělí 8. března 2010 v 10:41® Piranha
Piranha

Aleco at seto tady za 500 let treba posere :-)) ja uz budu u sv. Petra masit cejny a koukat na to z hůry.

Pondělí 8. března 2010 v 10:39® Piranha
Piranha

Tohle uz bude ted porad, zima dlouha a bude se prodluzovat a prodluzovat,leto bude chladnejsi a chladnejsi.Tropy se budou posouvat jizneji a jizneji kde se zacnou oteplovat zamrzly oceany a pol až se vse pomalu zatopi,to uz ale lidi budou davno pryc,pac diky malo mista na zemi a mnoho lidem zacnou byt etnicke cistky a pak i svetova valka a diky krizi ktera vznikne nebudou leky a lidi co prezili do 150 let od valky vymrou a zacne to zase nanovo, od bakterii az po nejakyjiny inteligentni bytosti,treba jecnofilove :-))

Pondělí 8. března 2010 v 10:26® Piranha
Piranha

Zkuste hadat na koho jsem si vzpomel hned jak jsem vstal a podival se z okna :-))

Tento příspěvek byl editován 8.3.2010 09:27:09 uživatelem Piranha.
Pondělí 8. března 2010 v 10:26® Piranha
Piranha

BlueShark> ja jsem porucil snehu a snezi, juchuuu deti maj radost.

Neděle 7. března 2010 ve 20:23® Piranha
Piranha

chosebaits> jj vemu si devítku a mužem :-))

Neděle 7. března 2010 v 19:46® Piranha
Piranha

Dneska jsem dostal chut na zdravou americkou kuchyni a tak jsem si zase hral.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img31817.jpg
Neděle 7. března 2010 v 19:39® Piranha
Piranha

1Mara> hlasim to same.

Neděle 7. března 2010 v 18:58® Piranha
Piranha

ULPA> ja taky ne :-)) k cemu papiry, mame nohy ne :-))

Neděle 7. března 2010 v 18:53® Piranha
Piranha

ULPA> a co se jet roztrenovat na Ploucnici MP nekdy o vikendu uz bych potreboval konecne prohnat toho Loompa :-)

Neděle 7. března 2010 v 18:49® Piranha
Piranha

ULPA> jo chci :-)