Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Úterý 9. března 2010 ve 12:58® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> je videt ty gayi ze se mi koukas porad po koulich, ze to vis.
- Úterý 9. března 2010 ve 12:57® Piranha
- Diskuze: Muškaření
Cus chlapi,mam dotaz.Jakou u vas hraje roli barva snury.Ja si ted chci kupovat novou 4ku asi zase WF-F a chtel bych nejakou dobre viditelnou.Co ta zelena,je to pekne videt?Chtel jsem sehnat nejakou oranzovou az do cervena, mozna modra by byla dobre videt.Co ta zelena,ma ji nekdo?Dik.
- Úterý 9. března 2010 ve 12:50® Piranha
cormoran> po nem hodim sve obří grepy a utopim ho
- Úterý 9. března 2010 ve 12:40® Piranha
cormoran> az to bude v provozu tak pudu po smrti mozna
- Úterý 9. března 2010 ve 12:29® Piranha
filip111> No prave, tak k cemu delat dalsirevir s lodema.Tam mi to nejak nesedi, je to tam placka, hola plan a proste mi to nesedi.Zvuk bude s tech lodi vsude je to tam lavor, na piskovne to za 1. bylo od jakziva ze se tam jezdilo na lodkach a ten hluk se tam lame. To by pak kazda vetsi louze mohla bejt zavalena lodema.
- Úterý 9. března 2010 v 11:05® Piranha
Tak jsem se dovedel zase neco noveho o Milade.Udajne tam mela stat Mrina,kde by kotvily plachtenice a nemotorova plavidla.Ale diky vyzkumu pocasi a hlavne vetru se zjistilo, ze za potrebi, aby plachtenice mohly v klidu plachtit musi byt vitr 5,5 m/s.Kočkov v mereni zjistil, ze se u nas v prumeru vyskytuje vitr pouze 3,5 m/s a to je malo.Tak aby neprisli chudinky firmy o kseft a statnici o obalky, tak se tam Marina postavi na motorovy lode a bude tam kraval jaj v cirkuse.A kdo vi, zda se tam bude vubec smet chyta.Jen par desitek metru je CHKO se vzacnymi ptaky a zveri.To je opravdu k nepochopeni.Za prachy a za jmeno se da porusit cokoliv.Ja chtel s tchanem zlutou fasadu a lemy kolem oken s tmavsim odstinem a a CHKO nam to zamitla, ze tam byla bila tak tam bude zase bila a tohle se povoli hned. Kurva, kurva, kurva, uz mi leze na mozek co se tady deje.
- Úterý 9. března 2010 v 8:20® Piranha
BlueShark> jj Filoušova kára je dobrá kára.
- Pondělí 8. března 2010 v 11:48® Piranha
BlueShark> jen tak ze srandy
Jééé mě nevadi ten snich, ale to roztavani.
- Pondělí 8. března 2010 v 11:16® Piranha
BlueShark> jj dekuji.Ty jsi parazit zase tak nevyskakuj
- Pondělí 8. března 2010 v 10:42® Piranha
Limonádový Joe> vcera mel svatek Tomas a ne Joe
- Pondělí 8. března 2010 v 10:41® Piranha
Aleco at seto tady za 500 let treba posere
ja uz budu u sv. Petra masit cejny a koukat na to z hůry.
- Pondělí 8. března 2010 v 10:39® Piranha
Tohle uz bude ted porad, zima dlouha a bude se prodluzovat a prodluzovat,leto bude chladnejsi a chladnejsi.Tropy se budou posouvat jizneji a jizneji kde se zacnou oteplovat zamrzly oceany a pol až se vse pomalu zatopi,to uz ale lidi budou davno pryc,pac diky malo mista na zemi a mnoho lidem zacnou byt etnicke cistky a pak i svetova valka a diky krizi ktera vznikne nebudou leky a lidi co prezili do 150 let od valky vymrou a zacne to zase nanovo, od bakterii az po nejakyjiny inteligentni bytosti,treba jecnofilove
- Pondělí 8. března 2010 v 10:26® Piranha
Zkuste hadat na koho jsem si vzpomel hned jak jsem vstal a podival se z okna
Tento příspěvek byl editován 8.3.2010 09:27:09 uživatelem Piranha. - Pondělí 8. března 2010 v 10:26® Piranha
BlueShark> ja jsem porucil snehu a snezi, juchuuu deti maj radost.
- Neděle 7. března 2010 ve 20:23® Piranha
chosebaits> jj vemu si devítku a mužem
- Neděle 7. března 2010 v 19:46® Piranha
Dneska jsem dostal chut na zdravou americkou kuchyni a tak jsem si zase hral.
- Neděle 7. března 2010 v 19:39® Piranha
1Mara> hlasim to same.
- Neděle 7. března 2010 v 18:58® Piranha
ULPA> ja taky ne
k cemu papiry, mame nohy ne
- Neděle 7. března 2010 v 18:53® Piranha
ULPA> a co se jet roztrenovat na Ploucnici MP nekdy o vikendu uz bych potreboval konecne prohnat toho Loompa
- Neděle 7. března 2010 v 18:49® Piranha
ULPA> jo chci