Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Neděle 7. března 2010 v 18:48® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> to je dobre ze jsem te trochu nasral, aspon jsi si to ted uvedomil ty korektore
- Neděle 7. března 2010 v 18:40® Piranha
ULPA> Pájo ta moje po pátku jeste bolí
.Jinak ty medeny, budou mozna zlaty, nevim kazdopadne je to dobra cena.Psal ze mi je posle, tak snad Po, nebo Ut to prijde.Jo a mas je gratis, ja blb zapomel ze si mne vezl na Jizeru, to mas u mne jeste schovany, U Medveda platim
- Neděle 7. března 2010 v 18:26® Piranha
chosebaits> a v praze si delal jako ze nas neznas skoro
ale ja si nebyl taky jistej, mel jsi nejakou zarostlou kebuli v ty praze
A co pokoupil jsi si nejakou fišařinu tam?
- Neděle 7. března 2010 v 18:23® Piranha
Wright> jo mas pravdu uz jsem se dival, mas tam psano ze NEMAS rad CaR, ja se prehlidl, ale to je fuk, tak nejsi lhar ale masar
to je fuk. Hele uz mne nebavis placam tady do klavesnice zbytecne.Jdi na Mrk uz a dej mi pokoj.
- Neděle 7. března 2010 v 18:20® Piranha
chosebaits> ja bych to videl zase jako minule v tom obdobi.Myslim ze zacatek kvetna.Monaster uz ma spacak
tak by to mohlo bejt uz pohodlnejsi.
- Neděle 7. března 2010 v 18:14® Piranha
chosebaits> Pepíno máš pravdu.Co lojza mluvil jsi s nim?Je nejakej inkognito porad.Asi ho zase vytahneme na Kadaňák zmetka.
Wright> ja se nemam zac omlouvat rekl jsem svuj nazor a za nim si pevne stojim.Rikal jsi mi zda si ryby beru a ja rekl ze obcas ano, a ty jsi rekl ze vse poustis.
- Neděle 7. března 2010 v 17:55® Piranha
chosebaits> mne osobne rekl ze pousti uplne vse a dle tveho momentalniho udivu je to nejspis masar jak poleno a tim padem i lhář, kdyz rika ze je to CHaP a protom to neni pravda.Kdyby rekl ze si ryby vezme obcas nejaky domu, tak nad tim mavnu rukou, plno z nas tady si neco bere obcas domu ale vylozene se za to stydet a lhat, tak to uz je trochu jina kava
- Neděle 7. března 2010 v 17:44® Piranha
Wright> jj jak jsem ted cetl taky by jsi potreboval za usi.A ,,mistr,, Pipa od vedle taky.
- Neděle 7. března 2010 v 17:37® Piranha
chosebaits> a jeje tak ze další kafka, ja to vedel ze je to rypák.Prihlasil se na ustecky forum a prvni jeho dotaz smeroval na mou osobu,on vedel dobre ze se umim dobre chytnout s nejakymi lidmi, vedel jsem ze zactku ze je to neco nekalyho a ted uz to vim. Pak kdo je paranoidni
jo obcas se tací jedinco najdou.
- Neděle 7. března 2010 v 17:27® Piranha
vladah> malem bych na tebe zapomel, byl jsem ve velkym chvojne u Štembery.
Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 16:28:11 uživatelem Piranha. - Neděle 7. března 2010 v 17:23® Piranha
A ten prispevek nebyl adresovan tobe, ja vim ze se snazis zapadnout asi nemas moc kamaradu, ale to je spis o psychologovi nez o chytej.
- Neděle 7. března 2010 v 17:22® Piranha
Wright> jo to mužes, pokud se tak chovas normalne tak tvuj mozek je nepochopitelnej.Kdyz mi nekdo neco rekne, ze si neco nepreje, tak jen male dite jde a udela to znova.Ok reaguj si ja na tebe radeji ne.
- Neděle 7. března 2010 v 17:17® Piranha
Wright> nereaguj na mne prosím, uz jednou jsem te o to zadal.
- Neděle 7. března 2010 v 17:09® Piranha
BlueShark> já si to s Tomášem vyříkal na osobce a domluvili jsme se, že do sebe nebude už prostě šít.A jak vidíš, dokážeme se i normálně bavit.Já vím, že ti to chybí admine, ale prostě nenám důvod ho napadat.Konec konců tehdá ze začátku jsme se i na nějakých diskuzích shodli se stejným názorem.Proč to tu tehdá vypuklo, to už ani vlastně neví a už do toho rejt nechci.A já věřim že Tomáš taky ne. Když už jsme u těch jmen, tak těm Tomášům též přeji vše nej k svátku.
Jinak musím souhlasit s velkou ušatou hlavou Monasem, to adminování ti nesedí a byla chyba, že tě tím pověřili.Hodně se s tím vytahuješ a leze ti to celkem na mozek, a už jednou jsi to zneužil.Rád tě poprosím o smazání nějakého příspěvku mnou vloženého, ale jak říkal Pepa …
- Neděle 7. března 2010 v 11:42® Piranha
Monaster, dneska jsem byl ve Chvojne a cetou to vzal domu pres Neznabohy a kousek se cournul na ten p. potok.Covece krasna voda, kam se sere ten chabarovickej.Je to i vetsi a chytatelnejsi.
- Neděle 7. března 2010 v 8:41® Piranha
a uz se tady radeji o tom bavit nebudu, akorat by jsme se tady pak hadali a to ja nechci.Kazdej ma nejakej nazor a za tim si stoji.
- Neděle 7. března 2010 v 8:37® Piranha
olda> budu a pochopim to.Mladí nebyli, tak museli bejt stary.Byli to clenove o min 10let starsi nez ses ty.Neprijmuli jiny nazror nez ten jejich.
Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 07:39:53 uživatelem Piranha. - Neděle 7. března 2010 v 8:35® Piranha
Wright> a take by mne zajimalo, kde jsi se docetl to, ze ,,si osvojuji právo rozhodovat o tom co se smí a co ne,, tomu vubec nerozumi.Ja o nicem nenam umysl rozhodovat.Ja sem rekl ze fakuju schuze, tam at si chodi ti, co tam chodit chtej, ja chci chodit na ryby a prijmu kazdej zakon, kterej se vyda, nic jineho mi take nezbyva a budu ho plne respektovat, od toho preci jsou.Momentalni situace jako je ted mi vyhovuje a nic bych nemenil.Lovu non stop bych taky dal palec dolu, vim jak to tam chodi a miry bych nechal jak jsou.Muj nazor.Svoboda a volnost je hezka vec, ale velice spatne se drzi na uzde a muze se to rychle vymknout kontrole, jako ta nase vase slavna demokracie.Tady ji mate a komu z vas je lip nez pred 89.Ne ze bych se hlasil ke kovanejm, ale plno zvas si urcite uz postesklo nad dnesni svobodnou situaci.Takhle by to bylo s tim svobodnym rybolovem jako v ty politice.Chytal by kdo by chtel a kdy by chtel a za chvili by nebylo co chtat.
- Neděle 7. března 2010 v 8:21® Piranha
Wright> ty máčo, precti si to jeste jednou a doctes se ze jsem vubec nerikal nic o nedodrzeni zakona a tak, ba naopak.Ja dodrzuju rybarsky rad velmi dobre.To nekteri tady by si meli spis sahnout do svedomi, nekteri uz take prisli o papiry a nestydi se i verejne priznat ze lovi treba pres noc. Tak se uklidni a prestan narazet na mou osobu, neznam te ani nechci.Nejrdiv tady votravujes buzerentsky jak homo s muskama a tohle a tamto a ted najednou ses sprostej a urazis.Nevim kterej z tehle tady ses, ale vim ze neni tezky si udelat dalsi nik a delat kokotiny.Uz na mne nereaguj a ja nebudu na tebe. Nazdar.
- Sobota 6. března 2010 ve 21:16® Piranha
Skratka a dobe, ja jsem rybar a chci chodit na ryby a je mi fuk zda je v pravidlech 2, ne 10 ryb.Ja se chovam k rybam tak jak se chovam, obcas ci vemu cejny na salat, nebo kaprika na obed či okyse jen tak a zbytek hazu zpatky.Nejsem typ cloveka co by se jeste angazoval do nejakych veci administrativnich. Sam budu mit letos min vychazek nez loni a o hodne a vubec uplne jiny starosti. Preju samozrejme hodne stesti a fandim tomu.
Tento příspěvek byl editován 6.3.2010 20:17:00 uživatelem Piranha.