Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Neděle 7. března 2010 v 18:48® Piranha
Piranha

BlueShark> to je dobre ze jsem te trochu nasral, aspon jsi si to ted uvedomil ty korektore :-))

Neděle 7. března 2010 v 18:40® Piranha
Piranha

ULPA> Pájo ta moje po pátku jeste bolí :-)) .Jinak ty medeny, budou mozna zlaty, nevim kazdopadne je to dobra cena.Psal ze mi je posle, tak snad Po, nebo Ut to prijde.Jo a mas je gratis, ja blb zapomel ze si mne vezl na Jizeru, to mas u mne jeste schovany, U Medveda platim :->

Neděle 7. března 2010 v 18:26® Piranha
Piranha

chosebaits> a v praze si delal jako ze nas neznas skoro :-)) ale ja si nebyl taky jistej, mel jsi nejakou zarostlou kebuli v ty praze :-) A co pokoupil jsi si nejakou fišařinu tam?

Neděle 7. března 2010 v 18:23® Piranha
Piranha

Wright> jo mas pravdu uz jsem se dival, mas tam psano ze NEMAS rad CaR, ja se prehlidl, ale to je fuk, tak nejsi lhar ale masar :-)) to je fuk. Hele uz mne nebavis placam tady do klavesnice zbytecne.Jdi na Mrk uz a dej mi pokoj.

Neděle 7. března 2010 v 18:20® Piranha
Piranha

chosebaits> ja bych to videl zase jako minule v tom obdobi.Myslim ze zacatek kvetna.Monaster uz ma spacak :-)) tak by to mohlo bejt uz pohodlnejsi.

Neděle 7. března 2010 v 18:14® Piranha
Piranha

chosebaits> Pepíno máš pravdu.Co lojza mluvil jsi s nim?Je nejakej inkognito porad.Asi ho zase vytahneme na Kadaňák zmetka.

Wright> ja se nemam zac omlouvat rekl jsem svuj nazor a za nim si pevne stojim.Rikal jsi mi zda si ryby beru a ja rekl ze obcas ano, a ty jsi rekl ze vse poustis.

Neděle 7. března 2010 v 17:55® Piranha
Piranha

chosebaits> mne osobne rekl ze pousti uplne vse a dle tveho momentalniho udivu je to nejspis masar jak poleno a tim padem i lhář, kdyz rika ze je to CHaP a protom to neni pravda.Kdyby rekl ze si ryby vezme obcas nejaky domu, tak nad tim mavnu rukou, plno z nas tady si neco bere obcas domu ale vylozene se za to stydet a lhat, tak to uz je trochu jina kava :-)

Neděle 7. března 2010 v 17:44® Piranha
Piranha

Wright> jj jak jsem ted cetl taky by jsi potreboval za usi.A ,,mistr,, Pipa od vedle taky.

Neděle 7. března 2010 v 17:37® Piranha
Piranha

chosebaits> a jeje tak ze další kafka, ja to vedel ze je to rypák.Prihlasil se na ustecky forum a prvni jeho dotaz smeroval na mou osobu,on vedel dobre ze se umim dobre chytnout s nejakymi lidmi, vedel jsem ze zactku ze je to neco nekalyho a ted uz to vim. Pak kdo je paranoidni :-)) jo obcas se tací jedinco najdou.

Neděle 7. března 2010 v 17:27® Piranha
Piranha

vladah> malem bych na tebe zapomel, byl jsem ve velkym chvojne u Štembery.

Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 16:28:11 uživatelem Piranha.
Neděle 7. března 2010 v 17:23® Piranha
Piranha

A ten prispevek nebyl adresovan tobe, ja vim ze se snazis zapadnout asi nemas moc kamaradu, ale to je spis o psychologovi nez o chytej.

Neděle 7. března 2010 v 17:22® Piranha
Piranha

Wright> jo to mužes, pokud se tak chovas normalne tak tvuj mozek je nepochopitelnej­.Kdyz mi nekdo neco rekne, ze si neco nepreje, tak jen male dite jde a udela to znova.Ok reaguj si ja na tebe radeji ne.

Neděle 7. března 2010 v 17:17® Piranha
Piranha

Wright> nereaguj na mne prosím, uz jednou jsem te o to zadal.

Neděle 7. března 2010 v 17:09® Piranha
Piranha

BlueShark> já si to s Tomášem vyříkal na osobce a domluvili jsme se, že do sebe nebude už prostě šít.A jak vidíš, dokážeme se i normálně bavit.Já vím, že ti to chybí admine, ale prostě nenám důvod ho napadat.Konec konců tehdá ze začátku jsme se i na nějakých diskuzích shodli se stejným názorem.Proč to tu tehdá vypuklo, to už ani vlastně neví a už do toho rejt nechci.A já věřim že Tomáš taky ne. Když už jsme u těch jmen, tak těm Tomášům též přeji vše nej k svátku.

Jinak musím souhlasit s velkou ušatou hlavou Monasem, to adminování ti nesedí a byla chyba, že tě tím pověřili.Hodně se s tím vytahuješ a leze ti to celkem na mozek, a už jednou jsi to zneužil.Rád tě poprosím o smazání nějakého příspěvku mnou vloženého, ale jak říkal Pepa …

Neděle 7. března 2010 v 11:42® Piranha
Piranha

Monaster, dneska jsem byl ve Chvojne a cetou to vzal domu pres Neznabohy a kousek se cournul na ten p. potok.Covece krasna voda, kam se sere ten chabarovickej.Je to i vetsi a chytatelnejsi.

Neděle 7. března 2010 v 8:41® Piranha
Piranha

a uz se tady radeji o tom bavit nebudu, akorat by jsme se tady pak hadali a to ja nechci.Kazdej ma nejakej nazor a za tim si stoji.

Neděle 7. března 2010 v 8:37® Piranha
Piranha

olda> budu a pochopim to.Mladí nebyli, tak museli bejt stary.Byli to clenove o min 10let starsi nez ses ty.Neprijmuli jiny nazror nez ten jejich.

Tento příspěvek byl editován 7.3.2010 07:39:53 uživatelem Piranha.
Neděle 7. března 2010 v 8:35® Piranha
Piranha

Wright> a take by mne zajimalo, kde jsi se docetl to, ze ,,si osvojuji právo rozhodovat o tom co se smí a co ne,, tomu vubec nerozumi.Ja o nicem nenam umysl rozhodovat.Ja sem rekl ze fakuju schuze, tam at si chodi ti, co tam chodit chtej, ja chci chodit na ryby a prijmu kazdej zakon, kterej se vyda, nic jineho mi take nezbyva a budu ho plne respektovat, od toho preci jsou.Momentalni situace jako je ted mi vyhovuje a nic bych nemenil.Lovu non stop bych taky dal palec dolu, vim jak to tam chodi a miry bych nechal jak jsou.Muj nazor.Svoboda a volnost je hezka vec, ale velice spatne se drzi na uzde a muze se to rychle vymknout kontrole, jako ta nase vase slavna demokracie.Tady ji mate a komu z vas je lip nez pred 89.Ne ze bych se hlasil ke kovanejm, ale plno zvas si urcite uz postesklo nad dnesni svobodnou situaci.Takhle by to bylo s tim svobodnym rybolovem jako v ty politice.Chytal by kdo by chtel a kdy by chtel a za chvili by nebylo co chtat.

Neděle 7. března 2010 v 8:21® Piranha
Piranha

Wright> ty máčo, precti si to jeste jednou a doctes se ze jsem vubec nerikal nic o nedodrzeni zakona a tak, ba naopak.Ja dodrzuju rybarsky rad velmi dobre.To nekteri tady by si meli spis sahnout do svedomi, nekteri uz take prisli o papiry a nestydi se i verejne priznat ze lovi treba pres noc. Tak se uklidni a prestan narazet na mou osobu, neznam te ani nechci.Nejrdiv tady votravujes buzerentsky jak homo s muskama a tohle a tamto a ted najednou ses sprostej a urazis.Nevim kterej z tehle tady ses, ale vim ze neni tezky si udelat dalsi nik a delat kokotiny.Uz na mne nereaguj a ja nebudu na tebe. Nazdar.

Sobota 6. března 2010 ve 21:16® Piranha
Piranha

Skratka a dobe, ja jsem rybar a chci chodit na ryby a je mi fuk zda je v pravidlech 2, ne 10 ryb.Ja se chovam k rybam tak jak se chovam, obcas ci vemu cejny na salat, nebo kaprika na obed či okyse jen tak a zbytek hazu zpatky.Nejsem typ cloveka co by se jeste angazoval do nejakych veci administrativnich. Sam budu mit letos min vychazek nez loni a o hodne a vubec uplne jiny starosti. Preju samozrejme hodne stesti a fandim tomu.

Tento příspěvek byl editován 6.3.2010 20:17:00 uživatelem Piranha.