Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Sobota 6. března 2010 ve 21:11® Piranha
Piranha

filip111> ja jsem zvedavej kolik s tech plakčů tm prijde to podporit.Ja uz byl jednou na takove schuzi kdy se resila kprarina, ty stary kravy se nam tam smly do ksichtu a halekali at tahnem kamo.Ze co si uvarej to si i snedi a tkova jina hesla tam padala. Deti k tomu povedu, ale zda i oni pujdou fizicky na podporu to je na nich, ja tosobne to podporim, ale to je jedina vec co muzu udelat.

Sobota 6. března 2010 ve 21:00® Piranha
Piranha

filip111> to ze mame deti vest k tomu, aby jim to nebylo lhostejny.To je ale jedina vec co jim zbyde.Mne to lhostejny neni, ale co mam delat, mam sednout na vlak a jet na ministerstvo a brecet tam aby zvedli miru stiky? Kazda Mo si muze miru stanovit sama, samozrejme nesmi jit pod tu stanovenou, je to ,,zákonná,, mira a muze se jit pouze nahoru.Tak rekni tomu tvojemu kamosovi co je nekde vysoko na svazu at to rekne tem dalsim bolsevikum tam a je to ne. Ja svoje deti chci vest a vedu ne jen k ucte k rybam, ale k ucte vseho ziveho, vc. lidi.

Sobota 6. března 2010 ve 20:53® Piranha
Piranha

Ja ze jsem prej v cestine barbar :-))

Sobota 6. března 2010 ve 20:52® Piranha
Piranha

pipa> ne, na touživý

Sobota 6. března 2010 ve 20:52® Piranha
Piranha

filip111> to je samozrejmosti.

Sobota 6. března 2010 ve 20:47® Piranha
Piranha

filip111> svuj nazor jsem rekl a nemam zpotrebi resut dal vec, ktera je zbytcne resena.Nikdo z vas tady to nevyresi, tak proc plkat zybtecne dal. Radeji se pojdte bavit treba o tom kam kdo pujde zahajovat dravce a jakou dravou rybu bude mit onoho magickeho dne na musce.

Sobota 6. března 2010 ve 20:22® Piranha
Piranha

Jen mne trochu mrzi Moňás.Uz i na mne je takovej přikyslej.Na icq se nebavi a je kolem nej citit negativni atmosfera. Asi mu budu muset dat poradnou facku a nakopat do řitě

Tento příspěvek byl editován 6.3.2010 19:23:05 uživatelem Piranha.
Sobota 6. března 2010 ve 20:19® Piranha
Piranha

filip111> nic stejne uz nevim na co jsi odpovidal :-)) lovit to zpetne nebudu.

Sobota 6. března 2010 ve 20:15® Piranha
Piranha

filip111> na co.

Sobota 6. března 2010 ve 20:01® Piranha
Piranha

cysy> ty by jsi prodal jetou oktavku co stala 350 za 25000? To ses teda blzen.Ten kalcek mel taky nejakou hodnotu a dle toho davam cenu jako pouzite zbozi.Hele ja ho nikomu nenutim, je mi fuk zda ho strelim bo ne.Kdyz tak z nej udelam jednou klukovy peknej luk a ze spicky šíp :-)) premyslim ze bych z toho udelal i rukejet na podberak na muskreni ze clunu, letos si chci zamušit ze clunu, uz se nemohu dockat.Pred zhajenim dravcu vletim na Labe na flíčky a na pískovnu s booby nymfama a streamerama a pruháči teste se na maslíčko :-))

Tento příspěvek byl editován 6.3.2010 19:03:41 uživatelem Piranha.
Sobota 6. března 2010 v 19:57® Piranha
Piranha

1Mara> samozrejme si delam kozy s tim nemirovat sumce.Oni to tam ale nevysadili, splachla ke voda z nejaky lihne prej a dostali se au sem, pac je to tu pro ne uzivny.Jen at tady jsou aspon vyzerou ty kvanta tloustu a bolenu co tady jsou.

Sobota 6. března 2010 v 19:54® Piranha
Piranha

vladah> ale hovno tucnej ty.70–100 cm je na jidlo jako delanej.

Sobota 6. března 2010 v 19:53® Piranha
Piranha

1Mara> stara rozbila klavesnici tele makovy tak mam starou nektery klavesy nedomackavaj, musim do toho busit jak hluchej do varlat, teda do vrat :-))

Sobota 6. března 2010 v 19:52® Piranha
Piranha

1Mara> Vyzrat to je jich tam jak sracek

Tento příspěvek byl editován 6.3.2010 18:52:35 uživatelem Piranha.
Sobota 6. března 2010 v 19:49® Piranha
Piranha

vladah> taky zalezi co je to za kvalitu, bude to asi ta nejvetsi sr..a co se vyrabi.Ale treba na nauceni to drzet v ruce to postaci.

Sobota 6. března 2010 v 19:48® Piranha
Piranha

cysy> ja ho nepotrebuju :-) rikam ze mam dva sumcaky a jeden strelim klidne.

Sobota 6. března 2010 v 19:46® Piranha
Piranha

vladah> za 500 ti sumcak prodam, mam dva.

Sobota 6. března 2010 v 19:45® Piranha
Piranha

vladah> Sumce bych prstal mirovt na labi na rok uplne.

Sobota 6. března 2010 v 19:04® Piranha
Piranha

filip111> malinko te musim vyvest z miry.To jak jsi psal ze by se 3× tolik nasazovala stika.Ja jsem byl u plno nasazovani ryb a pokazde se tam hazou jen kpri a s nimi obcas lini a napadany jiny ryby, mirovou stiku jsem tam jeste nevidel.Jeste jsem nezazil a nevim o tom, ze by nekdy clenove crs prijeli s kadema a nasazovali na ustecky reviry stiky, candaty a jinou dravou.Ono by to chtelo je vubec nasazovat nez zvedat mnozstvi.Dava tam strasne malo, dalsi otazka je taky hajeni reviru po vysazeni, to uchrani taky desitky ryb. A pokud se nekdy nasazuje stika, tak bych chtel teda videt kolik.To samy je se pstruhama, je to strasne malo a Usteckej svaz je hamba a lakomost sama o sobe.O proti treba Litomerickymu svazu.Tam davaj i vic ryb.Nikdo se tady o rybniky nestara, pouze Kuzi v chaba a ten zase chodi slechtit jen Glasr. Od pristiho roku asi prestoupim do LT pro klid v duši.

Sobota 6. března 2010 v 17:04® Piranha
Piranha

BlueShark> a i plotice bude mit miru a cejni a oukleje.Nohy na zem a nefantazíruk. Ohledne te stiky, nebylo by na zmar a jako zlata stredni cesta by nebyla spatna i horni mira siky.Masař by si prisel na sve a poustec by mel zaruceno ze v budoucnu bude chytat velky ryby.

Tento příspěvek byl editován 6.3.2010 16:04:28 uživatelem Piranha.