Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Sobota 6. března 2010 v 17:00® Piranha
- Diskuze: Feeder
Sander> co s tím?Posli to na adresu Chelčického 25, Trmice, 400 04 Ja uz si s tim poradim
- Sobota 6. března 2010 v 16:55® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
chosebaits> nebylo by lepsi nez porad neco hajit a zvedat miry a zakazovat, se radeji zamerit na to aby se tech ryb produkovalo vic?Myslim tim vytery a pestovani pludku az do nasadove velikosti a pak to poustet do řek, rybniku a jezer? Nase rybarstvi bylo uz od Karla IV vyznamnym producentem rybího masa.Proste to u nas tak je a bude, ze se tu budou ryby konzumovat. Ze to tehda nekdo dovlekl sem ze se ryba za kazdou cenu vraci, neznamena ze se kvuli tomu zmeni mentalita a zvyk ceskyho clovek. My mame ve zvyku ryby brat od vody, ale na druhou stranu celkem prisny a pravidly okovany myslivectvi a ve francii se zase ryby poustej a s flintou si muze jit po zaplaceni nejaky castky prasknout knace kdo chce a ma zbran.Je to vsude jiny a osobne bych to nechal tak jk je.Kdo si ryby chce poustet a pousti a kdo si je chce brat tak at si je dle pravidel bere. Ja za sebe rikam ze i kdyz se do CRS budou postupne dostavat mladi lidi s myslenkou tveho tipu (nerikam ze je to spatny) tak to bude trvat minimalne jeste 50 let nez se uzakoni vse tak, aby to rybareni bylo plne sportovni.
- Sobota 6. března 2010 v 16:33® Piranha
Ja bych to otocil vzhuru nohama.Mira 50 tak, ze by se stiky do 50 braly a nad 50 poustely.To se alespon vejde na pekac a ne ty metrovky porad porcovat
- Pátek 5. března 2010 v 17:30® Piranha
- Diskuze: Muškaření
osprey> Míro patris mezi tu divou zvěř, co chová
?
- Pátek 5. března 2010 ve 13:34® Piranha
No nic, radeji se pakuju jinam.
- Pátek 5. března 2010 ve 13:33® Piranha
BlueShark> proc se mi do toho se..s zacinas s tim tvym adminovanim bejt trapnej.Mistře admine.
- Pátek 5. března 2010 ve 13:08® Piranha
Wright> cestinu neresim, kdyz budu chtit napsat neco, na cem mi bude velice zalezet, tak si to napisu tak jak se ma.Tady je to ztrata casu.Hacky, carky, velka, pismena, neresim to.
Tento příspěvek byl editován 5.3.2010 12:11:41 administrátorem BlueShark. - Pátek 5. března 2010 v 8:50® Piranha
Asi vratim mušák a feeder zpatky do kouta a vytahnu klcek na dirky
to neni mozny kurva uz tohle pocasi. Jinak ale reky celkem normal, kor jizera a smeda, tam super.
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 21:32® Piranha
filip111> čistý
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 20:58® Piranha
Limonádový Joe> nerikej ze budu stat s mušákem u Jizery 16.4. s beranici a v oteplovackch
To je sileny uz to pocasi.
- Čtvrtek 4. března 2010 ve 20:15® Piranha
Wright> kazdej je nakej a ja jsem jakej jsem, pokud mne tak nekdo brat nechce, tak holt ma smulu.Tim ze reknu ze obcas udelam bordel u vody, nemyslim tim ze tam privezu tatru piksel a vyklopim to tam. Veselí a prdel, to myslim, musel bys to sam zazit, abys pochopil, treba u Patlosky na kusnách, tam byl bordel jako krava a to si jeste nezazil Pipu u vody.To je zazitek.
- Čtvrtek 4. března 2010 v 19:20® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
Sander> to nevadi.Voda nevoda, mesic nemesic, sup sem tim
- Čtvrtek 4. března 2010 v 19:07® Piranha
Wright> tvuj nazor.
- Čtvrtek 4. března 2010 v 19:03® Piranha
Wright> nemyslel jsem bordel jako neporadek, ale bordel jako prdel a proste tak.
- Čtvrtek 4. března 2010 v 19:02® Piranha
Wright> to bylo ze srandy, jen jsem si spletl zavorku u smajlika, melo bejt
- Čtvrtek 4. března 2010 v 18:50® Piranha
Wright> jj, aspon mam klidek.Ale neboj, taky dokazu udelat bordel u vody.
Jo a uz se konecne uka kdo ses.Porad neverim
- Čtvrtek 4. března 2010 v 18:49® Piranha
- Diskuze: Všeobecná diskuze
HaD> Dádoš nezapomel jsi na odpočet pstruhovy sezony?Uz mne nebavi kroutit hlavu po kalendari
- Čtvrtek 4. března 2010 v 18:48® Piranha
spike> tady v UL se prehnala snehova smršť, ale uz je zase klidek.No ale tech 15cm hlasenejch mne netesi.
- Čtvrtek 4. března 2010 v 18:43® Piranha
Wright> dycky jsem chodil na ryby sam.Nebo s tatou.Od ty do by co jsem poznal tyhle stranky, tak chodim dost s Monasterem a obcas s Ulpou. Ale nekdy se sejde velka banda, jako na sumcich, nebo tehda na feeder srazu v UL, to jsme byli temner kompletni, vypadalo to tam jako o zavodech.A chytalo se hlavne, to bylo dulezity.
Tento příspěvek byl editován 4.3.2010 17:44:26 uživatelem Piranha. - Čtvrtek 4. března 2010 v 18:34® Piranha
spike> nemusim tam s..t vsecno co angláni
vlocky tam nedavam.Pouzivam TTX + nejaky primesy, nebo jen hotovy smesy.V lete pokud trefim hejno, nebo stahnu vetsi hejno ryb si ani strost s presejvanim nedelam.Ale je to opravdu znatelne lepsi mit to presety za sucha.To hruby nevyhazuju a pouzivam to jako hruby zaklad do kaprove feeder smesy.Rozvarim kilo brambor, rozstoucham je a nasypu do nich ty hruby kusy + partikl a nejaky dip od sensasu vc. pulek boilies a pak jim to bud ze clunu, nebo prakem naserviruju a zbytek dopravim na flek ve velkych kosikach. Ale to praktikuju tak max. 2× do roka.Ja radeji tu jemnejsi fídrovačku.