Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Čtvrtek 4. března 2010 v 18:28® Piranha
Piranha

Wright> Novy Bidžov, Nova Paka.Ba ne, v celku nic, jen se o neco vic tesim na ryby.Na pstruhovou sezonu.Jinak ted si vazu Boobby nymfy na stojaky.Zadna slava, ale mne to staci.

Čtvrtek 4. března 2010 v 18:21® Piranha
Piranha

Wright> nechme moje mušky muskama.Pokud mas touhu je videt na vlastni uši tak prilet a muzeme si sednout k pívu, pokecat a nejaky ti ukazat a venovat, pokud ty paskvili budes chtit :-)) Verim ze by se pridali i kluci co semnou mušej, jako ULPA, Míra a tak.

Čtvrtek 4. března 2010 v 18:18® Piranha
Piranha

olda> mas líbes bríf na feederu, sorry ja musel :-P

Čtvrtek 4. března 2010 v 18:17® Piranha
Piranha
Diskuze: Feeder

Beer.Beda> nebo sex shop :-)) Olda si tam kupuje škrtící krouzky a to je to samy.Ale jeho XXXL by byli asi velky :-))

Čtvrtek 4. března 2010 v 18:15® Piranha
Piranha

spike> Ano samozrejme.Ale za sucha.Suchou smes doma preseju do kybliku a mam pak krasnou smes, ktera nezasytí ryb, ale pouze vydrazdi k vyhledavani tech vecicek, ktery jim tam pak nastrilim, nebo dopravim s tim krmenim, jako kuku, cervi, repka, psenice, nebo hnojak ci patentka. Pokud nastreluju koule prakem, tak to presety krmeni se i lepe tvaruje a drzi pri sobe. Clovek by neveril, co mu zustane v sejtu za humáce.Nekdy kousky igelitu, papír a hlavne ruzny želé, kusy cokolády a oplatek.Hodne to je u Polskych vyrobcu, ale po preseti je to velice ucinna zbran.Ale na Senas to nema.I kdyz je to temer vyrovnanej souper.

Čtvrtek 4. března 2010 v 17:40® Piranha
Piranha

Koukam z okna, myslim na Oldu a strasne se smeju, smeju se az se za bricho popadam. Oldo ja nevim asi ta skodolibost ve mne proste je :-))

Čtvrtek 4. března 2010 v 17:25® Piranha
Piranha

Sander> 200× :-)) bylo to mysleno s nadsazkou.

Čtvrtek 4. března 2010 v 16:12® Piranha
Piranha

Ja bych chtel za sebe rict, ze osobne, kdyz jdu na ryby, tak jdu na ryby a ne ,,jen,, k vode.Tim myslim, ze kdyz si vezmu krabicku cervu a trochu kukurice, tak to pro mne neni ta prava rybrina, nez kdyz jdu dokonale a kvalitne pripravenej, s krmenim, kyblikem a min 0,5l cervama a 2 dl hnojaku. To se to pak chyta opravdu jinak, nez kdyz neni cim vnadit.Myslim tim obdobi od jara do podzimu, zima je o jinym lovu. Uz jsem to zkousel parkrat a uspechy jsou stokrat vetsi s krmenim vetsiho mnozstvi, nez s hrstkou krmeni.

Středa 3. března 2010 ve 20:19® Piranha
Piranha

mannice> nebude to zly.Ale kluci si tam obcas ty 3, nebo 4 stovky zplatej a den tam jsou.Obcas se povede i nejakej jeseter a celkem jdou kapri.

Úterý 2. března 2010 ve 22:08® Piranha
Piranha

skwor> Souhlasim ze diky tomu pootoceni se mi splavecek stahoval a kolikrat jsem si myslel, ze mam zaber.Ale nejak mi to nevadi, uz jsem si zvykla a umis se proti tomu ohradit.

Úterý 2. března 2010 ve 21:14® Piranha
Piranha

spike> tak at si ho nechaj a daj mi slevu litr :-))

Úterý 2. března 2010 ve 21:13® Piranha
Piranha

skwor> Lukáši ja mam dve šíma jednoho exsrace jak rikas :-D a druhou tu catanu za par kil.Musim rict ze ta catana ma lehci toceni nez ten exage.Dneska uz asi vim cim to je.U catany se mi samovolne otoci v urcitem uhlu klicka uz jen vahou te klicky, je to opravdu jemny toceni, ale exage ma tu dvoj klicku a ta tomu zamezi.Ale prekvapilo mne ze navijak takovehle cenove skupiny muze bejt na takovy urovni. Momentalne si mne ziskalo shimano temi to modely a popremejšlim i o Shimanu Super 3000 SGTM-RB.

Úterý 2. března 2010 ve 21:07® Piranha
Piranha

osprey> podle mne Míro to nebude o tom, ze kam sahnu tam brzda, nejspis to bude o dokonalejsim serizeni a vyvazeni brzdy.Treba pri pouziti 0,12ky jako kmene se bude dat moc brzda detailneji seridit.Ale vyuzije se to spise u te nejmensi velikosti. Hodilo by se to urcite k nejakymu sikovnymu WPčku, nebo Ligtu. Ale cena mne odradila i kdyz k tomu davaji finsky nuz gratis.

Úterý 2. března 2010 ve 20:44® Piranha
Piranha

filip111> ale malinko nedodelanej, dosla bomba a ten vul co prodava plyn, nereaguje na zvonek.

Úterý 2. března 2010 ve 20:42® Piranha
Piranha

osprey> Míro jak se jmenuje ten navijacek od Shimana co ma jak bojovku, tak i predni brzdu. Dekuji.

Úterý 2. března 2010 v 19:57® Piranha
Piranha

filip111> nadivnej kormoran pstruhy.

Úterý 2. března 2010 v 16:40® Piranha
Piranha

Tak tohle mne docela zabolelo, to je denni ulovek rybare co si smi vzit.

foto/diskuze/usti_nad_labem/2010/th-img31655.jpg
Úterý 2. března 2010 v 15:38® Piranha
Piranha

Labe je luxusni ted, pockam jeste tejden a vyrazim.Okna, dole zality jámy a jina moje mistecka doslova vybizej k cejnofílii :-))

Jinak dneska mne rozesmal Monti.Psal mi, zda bych nejel na piskovnu na cejny.Odepsal jsem mu, ze nemam brusle :-)) ale jinak je to hodnej clovek :-))

Tento příspěvek byl editován 2.3.2010 14:39:28 uživatelem Piranha.
Pondělí 1. března 2010 ve 21:59® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

troutkiller> s tim nikem co mas tak nevim nevim zda se nekdo odhodla :-))

Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 21:00:03 uživatelem Piranha.
Pondělí 1. března 2010 v 19:30® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

Firetiger> podobnych je v parlamentu mraky.

Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 18:31:14 uživatelem Piranha.