Vyhledávání
Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"
Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.
- Pondělí 1. března 2010 v 19:28® Piranha
- Diskuze: Ústí nad Labem
BlueShark> kdepak s tou liskou je to je woodoo.Cerna magie.Potom tu lisku poplives kuřecí krvi a vrazis do ni nuz
Tento příspěvek byl editován 1.3.2010 18:28:49 uživatelem Piranha.takhle to delam s cejnama, proto mi tak litaj na prut.Jsou to obetni dary pro boha cejnofila
- Pondělí 1. března 2010 ve 2:45® Piranha
DORY> jo kamo,nezbyde ti nic jinyho nez bejt nasranej a jit si sednout nekam jinam.Znam ten pocit kdyz vracis ryby aby bylo nadale co chytat a pak diky takovym holotam si rikas zda to ma smysl.A ja rikam ze porad ma.
- Neděle 28. února 2010 ve 22:01® Piranha
- Diskuze: Feeder
timbab> tady cisty, ale trava.Chce to jit nekam do oken a pod tocaky tam se ten bordel na nejakou chvilku zastavi.Rikam jeste vyckat.
- Neděle 28. února 2010 ve 21:57® Piranha
timbab> to je sice hezky ale ja myslim labe dole v Usti.Tam je to malinko jina voda.Kluci plavacej a nic ani tukanec.Chce to jeste cas, nic neuspechat a pak udeřit
- Neděle 28. února 2010 ve 21:39® Piranha
No tak feedráci, uz to zacina bejt pomalu chytatelny.Na Labi se ted krasne zveda voda a zase se zalejvaj díry a okna.Tak ze jeste tak 10 dni a budou tam cekat
uz se nemuzu dockat az jim naservíruju hejbající se rejži
- Neděle 28. února 2010 ve 21:33® Piranha
Kua na nocni zase.Zada bolej v kříží jajko prase, žeru ibalgin jak lentilky a stejne pi..u
- Neděle 28. února 2010 ve 21:04® Piranha
filip111> jj pekne ztuhly po letosni zme a plny živinek
kdepak, pockam si na pstruhovou zahajovacku
- Neděle 28. února 2010 ve 20:51® Piranha
olda> áááááááá tak Káča uz je chytatelna.Ja tam sedel loni, led byl teda uz jen v prostredku cca 30% plochy a lapl jsem.Kapriky a Luda jednoho malýho cejna.Sedel jsem u toho vtoku, ale hazel dal nez je to tam roztaty.
- Neděle 28. února 2010 v 19:35® Piranha
sus1> ja?
- Neděle 28. února 2010 v 19:16® Piranha
olda> ten flek jeste jednou urcite navštiv, ted bude velka voda delsi dobu dej tomu jeste cas.Jeste par sluníček a jsou tam.Stejne jako kazdej rok na ok..ch. Tam taky dycky najely az po delsim lepsim pocasicku.Ta velka voda donuti ty ryby stahnout se do klidnejsi vody a navic zaplavicky dycky prinese neco k snedku
Tento příspěvek byl editován 28.2.2010 18:17:34 uživatelem Piranha. - Neděle 28. února 2010 v 19:02® Piranha
co je křivoty, nikde nikdo, Olda kuchá ulovky z rana jeste
- Neděle 28. února 2010 v 8:38® Piranha
Limonádový Joe> tak to mne nenapadlo, ze se daj koupit i na aukru.Ale zase vis co, mne staci opravdu hrst a ne cela, co bych s tim delal.A prodavat to, to je na hov.. proto si koupim balicek a mam ho na rok
Ani nevim jestli myslivci, kdyz prasknou tyhle skodny, tak zda ty kuze taky jeste nejak vydelavaj a tak.Mozna jako dekorace na zed nekam obcasne.
- Sobota 27. února 2010 v 19:26® Piranha
BlueShark> to si delas prdeeeeeeeeeeeeel ty vole ja tady řvu smichy, to jsou kravy
) to snad neni mozny.
- Sobota 27. února 2010 v 19:24® Piranha
Limonádový Joe> ten ohon by byl na mouchy super, a vubec, srst
a kdyby byly polarni, tak sis vydelal
- Sobota 27. února 2010 ve 14:37® Piranha
1Mara> je to z diskuze reka Váh, tak soudim ze na Váhu.
- Sobota 27. února 2010 ve 14:09® Piranha
1Mara> jednoho candose mu zavidim, ale rozumne-proc tolik ryb.To tam nemam zadny pravidla?
- Sobota 27. února 2010 ve 13:52® Piranha
Masař roku ve slovenskej republika sa stava Stano.To mi mozek nebere.S tim nakrmi vesnici kua.
Tento příspěvek byl editován 27.2.2010 12:52:16 uživatelem Piranha. - Sobota 27. února 2010 v 8:30® Piranha
cormoran> co to je za zvlastni musky ty strkaty
- Pátek 26. února 2010 v 19:00® Piranha
Limonádový Joe>
BlueShark>
Hoši, to bych chcípl asi hlady
- Pátek 26. února 2010 v 5:44® Piranha
ULPA> ty jsi uz mluvil s klukama?Jedes taky.Ono je asi kus pravdy na tom , ze na tom ž. brodskym useku bude asi narvano.