Chytej.cz

Příspěvky v diskuzích od uživatele "Piranha"

Toto jsou chronologicky seřazné příspěvky všech diskuzí, které napsal(a) Piranha. Zajímají-li vás pouze konkrétní diskuze, vyberte ji zde.

Středa 24. února 2010 v 19:55® Piranha
Piranha

Wright> to muzes, da se tam nalhat cokoliv :-) No ale co aspon si tu mam s kým pokecat.

Středa 24. února 2010 v 19:49® Piranha
Piranha

Wright> nejsem dobrej, to jsi slysel sptne ja na tyhle srandicky nemm cas kamo, kterej z vas parchanti si zalozil dalsi nick, aby si ze mne delal prdel.Hahaha ftipny.Konec koncu se musim prizna ze taky jsem si takto z vas vystrelil.

Středa 24. února 2010 v 19:38® Piranha
Piranha

Wright> az neco budu umet tak ukazu.Stejne nemam cim fotit.Neznam te nevim kdo ses podle listu ses tu par dni ani kartu nemas vyplnenou tak nevim nevim.Pokud ses z ustecka tak se muzeme nekdy srazit a s musakem zajit na rybky.Jsem rad za kazdyho muskare z ustecka, znam tu jen par kluku z toho 2 jsou ortodox.

Středa 24. února 2010 v 19:31® Piranha
Piranha

Wright> delam si z nej srandu, jen ho tak trochu skadlim, jako on obcas mne.

Středa 24. února 2010 v 19:24® Piranha
Piranha

Wright> Ne, je to kluk šikovná, ma svoje vzory a stejne i kdyz je muska na pohled pro nekoho hnusna, dulezity je, aby chytala.K cemu mit v penalku načančanou muchu, kdyz po nahozeni stejne splihne a je to ludra :-) at jsou musky jaky chtej, hlavne ze na to skacou ryby a me na ne skacou a to je pro mne dulezity a ne jestli se nekomu libi, nebo ne.Ja to neprodavam, delam si to pro sebe a chytam si na ne sam ryby.

Středa 24. února 2010 v 19:02® Piranha
Piranha

1Mara> to uz jsem jednou udelal s tema muskama a pak jsem je videl okopčený u šulina v penálku na dirkach :-)) fuj a jeste tak domršený :-)) Tajne musky mistra Piranhy jsou proste tajne.

Nemam na to fotak Maro, ten od Robura foti krasny fotky od 20cm a dal, velky, cisty, ale makro to nema, na to bych potrebovl jinou masinku.Za to ma aspon samo spoust a tu ja upotrebim na cejnofilkach a muskareni. Ale z ceho mam strasnou radost, vcera mi prisel konecne ten muj novej mušáček od Monfishe, LOOP Adventute G3 ve 4ce.Bracha nechapal, co je to za propisku je to jak papír.A barvicka, strasne se mi libi.

Středa 24. února 2010 v 9:59® Piranha
Piranha

Ja mam zbrojak jen na moji starou.

Úterý 23. února 2010 v 15:23® Piranha
Piranha

šuli> jeste ze tem muskam nerozumis,chapu te :-P

Pondělí 22. února 2010 ve 20:31® Piranha
Piranha

sus1> toť a budou taky takovy machři jako já.Staci ze Šuli okoukal moje mušky :-)) :-P

Pondělí 22. února 2010 ve 20:30® Piranha
Piranha

Tommy> von jo, takovej jezeďák starej, ten už má vymlácíno :-)) :-))

Pondělí 22. února 2010 ve 20:29® Piranha
Piranha
Diskuze: Muškaření

osprey> muskareni je ale o proti feederu pro mne srdcova zalezitost.Pri musce vnimam vic jinych elemntu nez u feederu.U feederu se venuju vylozene feederu, sedim na kresilku matlam a patlam živý a řídký a behem chytani si delam navazce a experimentuju. U musky vnimam strasne deni kolem sebe.Nekdy si i jen tak sednu a koukam se na reku jak tece a sleduju vse okolo, vune zvuky a vse.Dava mi strasnej relax i kdyz nekdy nejsem schopnej dojit k autu jak mne bolej hnaty.

Pondělí 22. února 2010 ve 20:12® Piranha
Piranha

jiris> ja se za muskare nepovazuju.Porad jsem dost vernej feederu.I kdyz se musce venuju 7 let tak jsem poradne zacal teprve od lonska, myslim jako pstruhovky, vazani a vse kolem. Vazaciho materialu je tolik, ze zatim mam rezervy v poznavani. Ale jak rika Osprey, staci mi to zatim na to, abych si uvazal par much, ktere mi zatim dobre chytaj.

Pondělí 22. února 2010 v 19:57® Piranha
Piranha

kde smrdite křiváci, tady čistý.

Pondělí 22. února 2010 v 19:56® Piranha
Piranha

jiris> kua pokud mne zrak nešálí, to je s dívčích tampónů né.:-D

Tento příspěvek byl editován 22.2.2010 18:56:40 uživatelem Piranha.
Pondělí 22. února 2010 v 5:44® Piranha
Piranha

Košťata, jak jsem rikal, jak dostanou trochu lepsiho soupere tak puknou jak vořech :-)) Ale peknej hokej.Priste pujdu rači spat v 9 a bude klid :-)

Neděle 21. února 2010 ve 22:01® Piranha
Piranha

Jééé kdyby BlueSharkovi od 21h vypli proud doma :-)) :-)) byl by schopnej vyset na hromosvodu a cumet sousedovy na hokej do okna :-)) :-)) )

Neděle 21. února 2010 v 19:34® Piranha
Piranha

dodorider> pokud mas nejakej kontkt kde se to da sehnat budu rad, nikde jsem nic nenasel

Neděle 21. února 2010 v 19:14® Piranha
Piranha

dodorider> Jezdi a budou jezdit.Letos tam jedeme zhajovat pstruhovku.Do Ž.Brodu.

Neděle 21. února 2010 v 16:47® Piranha
Piranha

1Mara> ted jsem videl ty strasny hnusny obludy, koukam ze jsi pouzil vanocni vyzdobu ze stromecku, jak prakticke, ale co to tam mas v pozadi za araba kua to nejsi ty :-))

Neděle 21. února 2010 v 16:45® Piranha
Piranha

cormoran> no to je dost.Je to cistokrevnej proudnik byl stribrnej jak ocel a ta drzka tomu samozrejme svedci.Mas u mne velikansky bezvyznamny + jedinej z tech plkacu tady asi znas ryby.Na labi jsem je tahal dost casto. Sam pro sebe jim proste lidove rikam tloust stejne tak i jesenovi.Je to jako bych rikal ze jsem chytil lysce nebo supinace, je to Kapr.Ale je to cistej prouďas.Malinko jsem ho taky pribarvil ve foto shopu, tak malinko nazloutle :-) Na belece jsou hojne mezi ouklejema, ale ty drzy svine jsou dycky chamtivejsi nez jelcinek. Na Labi jsem chytal kousky skoro 30cm to uz mne tesilo. Peto, uprime, ses rybář s velky R.